פרוייקט לשיקום הפורום אני לא רוצה שהפורום הזה יסגר מי בעד לעזור לי לשקם את הפורום
פ פסטיגליסט New member 14/6/07 #1 ../images/Emo41.gif פרוייקט לשיקום הפורום ../images/Emo41.gif אני לא רוצה שהפורום הזה יסגר מי בעד לעזור לי לשקם את הפורום
../images/Emo41.gif פרוייקט לשיקום הפורום ../images/Emo41.gif אני לא רוצה שהפורום הזה יסגר מי בעד לעזור לי לשקם את הפורום
S slee4 New member 14/6/07 #2 אניייי../images/Emo45.gif ואניייייייייייייייייייייייי פליז אל תסגרווווווווו
M moton New member 15/6/07 #7 תודה על הניסיון זה לא כל כך יעזור כנראה.... הפורום ייסגר סופית ביום ראשון. אבל אפשר לעשות סופ"ש נחמד ואחרון. ואתה מוזמן לפתוח את הפורום מחדש כשיגיע הזמן...
תודה על הניסיון זה לא כל כך יעזור כנראה.... הפורום ייסגר סופית ביום ראשון. אבל אפשר לעשות סופ"ש נחמד ואחרון. ואתה מוזמן לפתוח את הפורום מחדש כשיגיע הזמן...
M moton New member 15/6/07 #9 כי אם לא הייתי כותב שהפורום נסגר אף אחד לא היה כותב פה כלום... זו לא חוכמה להזכר פתאום שחבל שהפורום נסגר
כי אם לא הייתי כותב שהפורום נסגר אף אחד לא היה כותב פה כלום... זו לא חוכמה להזכר פתאום שחבל שהפורום נסגר