פרוייקט מגבית למאיה צ'אן

JeeChan

New member
../images/Emo41.gif פרוייקט מגבית למאיה צ'אן

מאיה צ'אן שלנו איבדה בכנס ארנק עור בשווי 1000 שקל ובתוכו מזומן של 800שקל. לבקש מאנשים להחזיר את האבידה יהיה מגוחך, זה ישראל, מה שנלקח, נלקח. הארנק לא חשוב למאיה, כי הוא מעור :S @_@. אבל הכסף הוא דבר מאוד חשוב וקשה לה שהיא איבדה את זה. בפורום שלנו קיימים מעל 30 חברי פורום. אם תסכימו לתרום במפגש הפורום של פסח, 5 שקל, 10 שקל, 15 שקל, או מקסימום 20 שקל, זה יעזור מאוד. כל סכום שהוא יתקבל בשמחה. בינתיים נהפוך את זה גם לשרשור צומי D: תנו לה צומי אנשים 3: מגיע לה, היא מותק נסגדת *_*

Fay Wood

New member
בשמחה~ ^____^ ../images/Emo168.gif

הו, אל תהיי עצובה בגלל זה~ ;; סכהכל, זה כסף וכסף אפשר להשיג בחזרה ^^ ואסור שהדברים החומריים האלה יישלטו באורך החיים שלנו x.x |חיבוקענק~~| ונוכל גם לעזור לך לקבץ נדבות בעזריאלי~ XD (אמ, קיפי? XD)

keep smiling

New member
המ.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

תודע כפרה שנידבת אותי!!!1 [אבל אמיר בזבז לי את כל הכסף, אין אפילו כסף כדי להגיע לשם. P:]

Fay Wood

New member
לך יש כיס 'צדקה', לא לי ;; ../images/Emo168.gif

ובבקשה עינייםכבדלבלבשלי~ ^^ ושאמיר יילך לאכול תוכי. בוגד. >> XD;

keep smiling

New member
לאלא!!11../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

אני ואמיר חברים. זתומרת, כדי שבן יתרחק ממני וילך להציק לו. אמג, כלכך הרבה אנשים ייעצו/ביקשו/רמזו/דרשו וכד' שנהיה חברים. XD

keep smiling

New member
אמג, מאיההה!!1../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

[מנשמע?] באמת נקבץ לך כסף בעזרי. עם הכיסצדקה שלי. ^_^

Larahl

New member
גם אני אבוא לתרום!

תשאלי את קיפי איזה נדיב אני תרמתי לה 5 שקל! אני נדיב ^-^

OMFGomer

New member
אני תורם 100! O:

כי... כי... מאיהצ'אן קאוואי. D: ואתם בכלל לא מכירים אותי פה, הא?

OMFGomer

New member
אני עומר, החבר של מאיה. D:

אבל יש מצב שאת מכירה אותי כעומר ילד קטן והיפראקטיבי מישרא. D: ואם לא.. אז.. לא. D:

rukia chan

New member
אוי מאיה לא נורא...

סביר שאת לא מכירה אותי כי אני חדשה אבל חפיף, ניפגש בפסח, ואני אתרום! חוץ מזה אל תדאגי... כסף זה לא הכל בחיים!!

karyn

New member
ואם וחס וחס וחס וחס וחס וחלילה|פרפר

זה כסף לניתוח? אי אפשר לדעת... אישה שהייתה צריכה לעבור השתלת מח עצם הכינה מזוודה עם כול הכסף לניתוח והיא איבדה אותו ז''א וגנבו לה אותו

למעלה