פרוייקט מסלול - הפרק השישי

shiratel

New member
../images/Emo41.gif פרוייקט מסלול - הפרק השישי ../images/Emo41.gif

במקרה הצורך לא לשכוח
enjoy

ראית מי זכה למטה../images/Emo58.gif../images/Emo35.gif

אני מאוכזבת אבל בתכלס זה לא כ"כ משנה לי כי אני לא התבחרתי לעונה...

loligoth

New member
../images/Emo214.gifממש אהבתי את המשימה

אבל כשחושבים על ממתקים חושבים על צבעוניות מטורפת והחנות שלקחו אותם אליה הייתה נורא משעממת יחסית לחנות ממתקים. אני יודעת שזאת חברה ושהממתקים שלה מוגרים בצבעים מאוד מסויימים ובדיוק בגלל זה זה חבל... חום, כסף, אדום... לא יותר מידיי. אבל הרעיון היה ממש מתוק והביצוע של רמי, גיליא'ן וריקי. השמלה של אליסיה אומנם הייתה מחרידה אבל... אליסיה הייתה אישיות נורא מרעננת. חבל שהיא עפה...

4hilla4

New member
מזה התאכזבתי..

אני חושבת שהשמלה של סוויט פי ושל ויקטוריה היו הרבה פחות טובות, נכון של אליסה היה די מזעזע אבל!- אני ממש אוהבת אותה, היא כזאת חמודה, והסיפור שהיא ספרה בפרק, רציתי לבכות! למה היא עפה?!

oFka7

New member
אני אהבתי../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

את השמלה של ויקטוריה אני לא מבינה מה הם לא אהבו בה
וכנ"ל על השמלה של סוויט פי..

DanaBlanc

New member
פרק 6

כריסטיאן עיצב יפה בפרק [קשה להודות, אני לא סובלת אותו] הוא כזה פוץ!!1 רק מתנשא מעל אחרים וזה \: בעיניי ויקטוריה הייתה צריכה לעוףף... גם מעצבנת וגם עיצוב זוועתי. רמי, ג'יליאן וריקי באמת היו מעולים :)

McFlyRoni

New member
דווקא לא ממש אהבתי...

את השמלה של רמי. בחלק התחתון (החצאית) היא הייתה יפה, אבל החלק העליון בכלל לא היה יפה :S אהבתי את של כריס, ריקי וכריסטיאן :) פרק הזוי ביותר XD

ואי למה לא העיפו את ויקטוריה הסנובית

הזאת. אליסה
מסכנה
הפרק היה גדול,ג'יליאן

איזה פרק

הפרק היה מאוד יפה התאכזבתי שג'ילאן לא זכתה היה לה יתרון גדול על שאר המתמודדים . איזה סיפור עצוב אליסה סיפרה וגם קצת מזעזע . השימלה של רמי הייתה מאוד יפה .

למעלה