פרויקו חדש

../images/Emo41.gif פרויקו חדש ../images/Emo70.gif

כן כן, אני יודע זהו פורום בלוגים ויומנים אישיים ולא פורום עיצוב גרפי.. אבל שם אני לא מרגיש בנוח, ואין לי שם עמדה שאנשים מכירים אותי שם.. אז אני פונה אליכם בלוגיסטים יקרים: יש לי רעיון לפרויקט למעצבים. הפרויקט עלה פעם, אך בגלל המון אילוצי לוח זמנים הרעיון לא יצא כמו שתיכננתי.. אז אני מתכוון להעלות אותו פה ולדיון ולשמוע לדעתכם! הרעיון הוא הוא מעצבים שנרשמים לאתר הזה.. לכל אחד פרופיל משלו, קבוצת גיל וכדומה. באתר יועלו תחרויות בנוגע לעיצוב ותיכנון והמנצחים יזכו בנקודות וגם אלו שישתתפו. בעזרת זה, אנשים שמחפשים עיצוב לאתר שלהם, ועזרה בנושאים כאלה, יוכלו להיכנס לפרויקט ולמצוא את המעצב החביב שלהם. אני חושב שזה רעיון טוב וכמו שדניאל העלה בבלוג שלו, אין מספיק אתרים כאלה ישראלים ! אשמח לשמוע תגובות/רעיונות/הצעות/הערות והארות !! שי

נראה לי שפעם ראיתי כזה דבר

לפני כשנה איזה אתר עלה בדיוק עם אותו רעיון , אולי זה שלך? בעיקרון רעיון חביב אבל מה עושים אחר כך עם הנקודות? זה סתם צורת דירוג , אולי נעשה טניס פוטושופ (אם למישו פה הביטוי מוכר..)

or001

New member
עזבו טניס פוטושופ

בפורום עיצוב גרפי מתרחשת כרגע פרוייקט תולעת, שלדעתי זה אפילו יותר טוב מטניס פוטושופ. אבל, זה פורום בלוגים ויומנים אישיים לא עיצוב גרפי, ושי - אני לא מבין למה אתה לא מרגיש שם בנוח יש כאן הרבה משתתפים שהם חברים גם בפורום עיצוב גרפי [כולל אני] וזוג מנהלים מצויין- אורן וגל שאני בטוח ישמחו לעזור לך. אור

scofflaw

New member
כבר התחילה התולעת?

למה לא אמרו כלום ואיך אתה יודע?

or001

New member
זה לא מתעכב

פשוט זה פרוייקט מתחתלפניהשטח ואם התור כרגע אצל x, y לא יודע שהתור אצל x. הבנתם? רק בסוף יודעים מי אחרי מי.

זה כן!

זה מתעבד כבר הרבה זמן , זה כבר גם בפרויקטים האחרים של התולעת. אנשים נרשמים אומרים שהם רוצים לעשות ופשוט מושכים את הזמן כי הם לא מסיימים את העבודה. חוץ מזה יש רשימה גדולה של משתתפים.

איה@

New member
תחשבו על תולעת בלוגים ../images/Emo60.gif

פרוייקט שיעבור בין הבלוגים וכל אחד יוסיף לו משהו משלו תחשבו על איזה רעיון נחמד בכיוון. רעיון שקשור למילים ולא עיצוב. כי לא כל הבלוגרים מעצבים. יכול להיות נחמד.
איה.

אני פשוט לא מרגיש שם נוח..

אני לא מכיר שם אנשים בכלל.. חוץ מכמה (איה וכן הלאה..) ואם אפילו אם אני אכנס, היחס שם ממש גרוע, אני לא מבין איך אפשר להסתדר שם.. ניסתי פעם פעמיים, ובפעם השלישית (בניסיונות, לא בהודועות) הפסקתי, נראה לי שפשוט דחו אותי שם..שכדרך אגב, נורא אהבתי להיות שם
ומה זה בכלל טניס פוטושופ?! לרעיון הפרויקט שלי אפשר להוסיף כל מיני פינות, כמו מדריכים, חדשות, ראיונות מדי פעם.. אולי בסוף נעשה איזה שיתוף עם אריאל.. טוב בכל זאת.. רעיון טוב?

איה@

New member
קיץ - ובכל זאת ../images/Emo26.gif

בוא נשמור על הפורום הזה לנושא הבלוגים והיומנים.
איה.

טוב הנה רעיון..

כל אחד יכתוב משפט , אותו משפט יעבור למישהו אחר ברשימה אותו אדם שמקבל את המשפט בוחר מילה אחת וכותב עליה משפט וככה זה חוזר. אני מוכן להרים את הפרויקט הזה , אז מי שרוצה להשתתף יכתוב אתה השם שלו (אפשר גם שם משתמש) , כתובת בלוג , וכתובת דואל. בסוף אני יפרסם את התולעת בפורום. ודרך אגב לשי , פוטושופ טניס זה משחק עיצוב ששני מעצבים מתחרים , אחד עושה איזה עיצוב שולח לאחר זה עושה שינויים (מוסיף או מוריד) וכו...

איה@

New member
רעיון מצוין ../images/Emo70.gif קדימה צא לדרך ../images/Emo160.gif

למעלה