פרויקט חדש באתר הישראלי ליעל!

y b z

New member
../images/Emo41.gifפרויקט חדש באתר הישראלי ליעל!../images/Emo41.gif

אהלן כולם...
אנחנו מנסים להעלות פרויקט חדש באתר הישראלי של יעל, ואנחנו צריכים את עזרתכם.
הרעיון הוא מין מגזין שיעסוק אך ורק ביעל ויכיל כתבות, טורים, תמונות והורדות נדירות על בסיס קבוע של שבוע או חודש.
למגזין יהיה עיצוב נפרד משלו אך הוא יהיה קשור לאתר הישראלי באופן בלתי נפרד. איפה אתם נכנסים
אנחנו מחפשים אנשים מוכשרים שיוכלו לכתוב כתבות או טורים אישיים על יעל. חשוב שהם יהיו אנשים עם יכולת כתיבה גבוהה ושיהיו עקביים (אם הם בוחרים לכתוב טור קבוע), בנוסף הם צריכים להיות אנשים שפתוחים להערות ולשינויים.
גם אנשים שיוכלו לכתוב טרנסקריפטים (טקסט של ראיונות עם יעל בטלוויזיה) יוכלו לעזור. כמובן שכל האנשים מקבלים קרדיט באתר.
אם יהיו כאן אנשים שירצו לקחת חלק בפרויקט הזה ויכתבו דברים טובים, נוציא את זה לפועל וזה יכול לצאת ממש ממש טוב.
אז... יש מישהו בעניין

moton

New member
אממממ

אני לא מעריץ את יעל עד כדי כך שאני אוכל לכתוב עליה טורים... מה גם שאין לי ממש זמן לעשות את זה עם העומס בלימודים.. בהצלחה למי שיבחר לעשות את זה!!

אממממ

אין לי מושג איך אני יכולה לעשות את זה ונירא שאין לי חברות שיודעות את זה
אבל בהצלחה למי שעושה את זה

give it to me

New member
אני יכולה לעזור ../images/Emo13.gif

בסריקות, בכתיבת טרנסקריפטים... אם העיתול באמת ייצא לפועל. לגבי כתבות, אין לי בעיה לכתוב ואני גם מאוד אוהבת לעשות את זה, השאלה היא באיזה נושאים ועל איזה דברים ספציפית. אגב...אם כבר אני כותבת הודעה, אני מקוה שקיבלתם את האימל האחרון ששלחתי (עם הכתבה האחרונה).

y b z

New member
תודה...../images/Emo13.gif

אנחנו צריכים לגבש את הרעיון ואז נקדם את העניינים... לא קיבלנו את המייל האחרון.

למעלה