פרויקט מסלול 5-הגמר, חלק ב'!

MR Lordi

New member
../images/Emo41.gifפרויקט מסלול 5-הגמר, חלק ב'! ../images/Emo41.gif ../images/Emo58.gif

בואו ותגידו מה דעתכם על הגמר הגדול של עונה 5! אני פשוט ידעתי כל הזמן שליאן תנצח! הגיע לה! היא עשתה בגדים פשוט מדהימים!

IkMfNiY

New member
אני בשוק! ../images/Emo58.gif../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

הייתי משוכנעת שקורטו תנצח! גם כי חברה שלי אמרה לי שהיא שמחה לגבי מי שזכתה [היא לא אמרה לי מי זו] וזה היה אחרי הפרק הראשון שהיא נורא התרשמה בו מקורטו וגם כי הקולקציה של קורטו הייתה לפי דעתי יותר טובה. ליאן אמנם מעצבת טובה, אבל הרגשתי שכל הקולקציה נורא חוזרת על עצמה, אותם צבעים, אותו רעיון. לעומת זאת הקולקציה של קורטו הייתה הרבה יותר מגוונת. הקולקציה של קנלי הייתה חביבה, דווקא חשבתי שהיא תעשה קולקציה יותר מגניבה [אגב, השמלה הצבועה הזו שאמרו שהיא העתיקה, היא לא דומה בול לאחד הדברים שהיא עשתה בעונה?]. בכל מקרה, אני ממש שמחה שהופתעתי מהמנצחת [אני חושבת שזו פעם ראשונה שזה קורה לי בתוכנית ריאליטי]. יעל

themominit

New member
כל השנים תמיד מי שרציתי ניצח ../images/Emo9.gif

וגם הפעם! אני כל כך שמחה. ממש אהבתי את הקולקציה של ליאן...רק לא הבנתי למה 10 דגמים ולא 12? מוזר...הם גם לא ציינו את הסיבה, מישהו יודע? בכל מקרה אני מקווה שליאן תנצל את ההזדמנות ולא תגמור הומלסית כמו ג'יי אהוב ליבי
.

pinkdor

New member
הוגן אבל לא מספיק

אני חושב שהקולקציה הטובה ביותר הייתה של קנלי. גם לשופטים לא בדיוק היו טענות נגד הקולקציה שלה. הייתה לה קולקציה מ-ט-ר-י-פ-ה וחבל לי מאוד שהיא לא ניצחה למרות שלא הייתי בעדה כל העונה. בגמר היא הוכיחה את עצמה בעיצובים ממש טובים וחבל.
לקורטו הגיע לנצח בעקבות ההצלחה שלה במהלך העונה אבל הקולקציה שהוצגה הייתה לא משהו בכלל. סבירה לחלוטין. אפילו היו כמה דגמים שממש לא אהבתי.
ליאן הייתה פייבוריטית שלי מאמצע העונה (למרות שהייתה איזו בלונדינית אחת שגם הייתה ממש טובה וחבל שהיא הודחה). אהבתי את הדברים שליאן הכינה במהלך העונה אבל אני חושב שהקולקציה האחרונה שלה הייתה משעממת. הצבעים היו חלשים ועניין הגלים כבר ממש התחיל לעצבן.
אם נסתכל על כל העונה, הגיע לה לזכות, אבל בגמר- לא. ודרך אגב, ג'יי? הומלס? וואט?

MR Lordi

New member
ושמתם לב ש...

אין איחוד?
זה אחד הדברים הכי חשובים! מאוד התאכזבתי שלא היה איחוד העונה...

נכון עכשיו שחושבים על זה

באמת לא היה איחוד טוב לא נורא ידעתי פשוט ידעתי שליאן תנצח היא הייתה המעצבת האהובה עליי כל העונה והיא תמיד עשתה משהו שונה

pinkdor

New member
גם בעונה הקודמת לא היה איחוד

הם ירדו מזמן מהרעיון הזה של האיחוד. יש לי ספויילר קטנטן על העונה הבאה שממש לא הורס לדעתי אז מי שבכל זאת לא רוצה לדעת, שלא ימשיך לקרוא... בטח חלקכם יודעים אבל הבנתי שבגלל בעיות בשידור של העונה השישית ועיכובה, הפיינליסטים של העונה הבאה הציגו בשבוע האופנה אך בלי לעלות על המסלול כדי שהקהל לא ידע מי השלישייה לפני שהתוכנית עלתה לאוויר. לכן כל שלושת הקולקציות עלו על הבמה מבלי המעצבים, שבאיזשהו מקום זה מאכזב. לא חושבים?

רציתי שקנלי תנצח! אני כל כך מתחברת לטעם שלה..

ובהחלט מבאס שאין פרק איחוד /:

למעלה