פרויקט ניצנים

../images/Emo41.gifפרויקט ניצנים../images/Emo41.gif

חברי פורום אני מתחיל את מבצע "פוריקט ניצנים" אנחנו קונים בד/בריסטול ענק! משו 3 מטר אורך מטר וחצי רוחב..ועושים ממנו שלט ענק! כתוב בגדול "פורום שייגעצ בתפוז"...עם הכתובת מתחלת...ועוד משהו שהם שישכנע אותם להכנס איזה סלוגן מגניב כזה...ובהופעה שלהם כשהם מחממים את היהודים אנחנו מרים את זה כל ההופעה כל הפורום! מי איתי

בצה17

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

בן תודה על עזרה במאמץ
אתה אחלה מנהל..

פרקשון

New member
אתה צריך הרבה יותר מבריסטול

שנה שעברה חלק מהפורום הרשמי הביאו יריעת בד גדולה ואפשר לראות את זה בוידאו של ניצנים בד יהיה לך יותר טוב הבריסטול יקרע וימעך בהצלחה

בד? או בריסטול?

מקווה מאוד שאתה מתכוון לבד בכל מקרה, אני התנדבתי לכתוב ראשונה

Terra Rocks

New member
../images/Emo45.gif מתנדבת לכתוב ^_^ ../images/Emo108.gif

ומתנדבת לתת רעיונות וזה :$

elezrit

New member
../images/Emo45.gif גם מתנדבת לכתוב

(יש לי כתב די יפה..) וכל הכבוד על הרעיון..!!! אבל בד זה הרבה יותר אפקטיבי...

אני מתנדבת להביא טוש

כתיבה זה לא הצד שלי אני מוכנה לקשט עם פרחים ופרפרים בצד בסדר?

Sheygets16

New member
ח"ח על הסבלנות.

עזבו את האנשים בשקט באלוהים, אני כבר מרחמת עליהם. אתם בכוח רוצים להכריח אותם להיכנס לכאן? ועוד להיסחב עם שלט לניצנים תהיו בריאים.

Terra Rocks

New member
עזבו את האנשים?

אנחנו פה כי אנחנו אוהבים אותם ומעריכים אותם. מין הראוי שיכנסו לפה. אנחנו לא עוד סתם פורום שולי באתר מעריצים טיפשי. אנחנו אחד הפורומים הגדולים שלהם ואנחנו מעוניינים שיכנסו להוציא מזה את העובדה שאת בכלל לא זו שנסחבת, וזה לא על חשבונך חוץ מזה שאנחנו מראים כמה שאנחנו אוהבים אותם, לא מספיק טוב? ושאנחנו יכולים בכל רגע נתון להוסיף פרטים כמו "שיקו, שאיה אוהבת אותך" ו"שיקו, שאיה רוצה ילד!" ו"שיקו, תן לשאיה מפרט!" ו"שיקו, כשאתה מזיז ת'יירכים בעיניים של שאיה עומדות דמעות מהתרגשות כמה התרגשות בתוך ליבה הקט"

למעלה