פרישת מנהלת הפורום

חברים יקרים. הודעה חשובה!

ברצוני להודות לכולכם על התרומה הענקית שלכם לתנופת הפורום קדימה. לאחרונה קיבלתי פרויקט רציני שידרוש ממני יותר זמן ותשומת לב ולכן החלטתי להעביר את ניהול הפורום לתפוז קפוא. קיבלתי תשובה חיובית מתפוז פורומים ובקרוב ההחלפה תתבצע. תפוז קפוא אני מאחלת לך דרך צלחה ואני איתך לאורך הדרך. בהצלחה. דבוש

שמחה ועצב ../images/Emo24.gif

דבוש- שמחה בשבילך על ה"פרוייקט" ...
עצובה שכבר לא תהיי פה באותה תדירות כי תחסרי המון המון ...
שמחה שאם לא את , לפחות גילי
רק שלא תעלמי לנו ...

סגול לי

New member
דבי שלי

ניכנסתי כדי להגיד שלום וזה מה שאני מקבלת? אני מאחלת לך המון בהצלחה בפרוייקט החדש. ולתפוז קפוא בהצלחה בניהול הפורום. LOVE YOU ליאת אז אך אפשר לשמוע ממך?

תודה סגולי ,חגית וחמודון......

אל דאגה אני נשארת בסביבה מוכנה להגיש עזרה......

תודה רבה לך דבי ובהצלחה בפרוייקט

יהיה לי קשה להיכנס לנעליים הגדולות והמשקיעות של דבי ואני מאד מבקשת מכולכם/ן לעזור לי במשימה ולהמשיך לתרום לפורום ולהשאירו שוקק חיים.
ALL

../images/Emo41.gif פרישת מנהלת הפורום

אנו מודים לדבי זריהם על ניהולו המוצלח של הפורום עד כה, על השקעתה הרבה בו ועל תרומתה לו, ומאחלים לה הצלחה בהמשך.
המשך גלישה נעימה תפוז
אנשים

מצטרפת לתודה ולברכה-תודה לך דבי

על ההשקעה הרבה- על זה שהחיית את הפורום ובמיוחד על השירשורים עם ההסברים המפורטים והתמונות. מקווה שזה שעזבת את הניהול לא אומר שתפסיקי להעניק לנו שירשורים כאלה. המון
ובהצלחה בפרוייקט

דבי יקרה אני מודה לך על הקמת הפורום

ועל כל מה שתרמת להצלחתו . אל תעלמי לנו בבקשה. ולך גילי יקרה קבלי ברכותי לרגל תפקידך החדש . הבחירה בך היא מוצלחת. נשתדל לעזור ולתרום לפריחת הפורם ולגדילתו. בהצלחה נסיכונת

וואו תודה רבה לכולכם אני קצת חולה

וגם בני מאוד חולה לכן לא ראיתי את ההודעה. תודה לכולכם ובהצלחה מכל ה-
לתפוז המקסימה. גם קרמיט מוסר לך בהצלחה. תפוז מדוע אני באדום? דבוש

גילי../images/Emo24.gifודבי../images/Emo24.gif

לך גילי - ברכות מקרב לב!!! מגיע לך ואני בטוחה שתעשי עבודה נ-ה-ד-ר-ת!!! ולדבי שאין כמוה בטוב לב ונתינה - בהצלחה רבה מאוד!!! מקווה שעוד תצטלבנה דרכינו!!!

מתבקש, לא? אם את מעדיפה לא להיות

אדומה, תגידי, והעניין יתוקן. תודה על הברכות ותרגישי טוב

meshi16

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifהיי דבי זו רחל../images/Emo187.gif

דבי רק עכשיו נודע לי על הפורום מאביב ואת פורשת.... בטוח שתצליחי את כזו מוכשרת כל הכבוד לך!!!

למעלה