פרישת מנהל הפורום

../images/Emo41.gif פרישת מנהל הפורום

אנו מודים לshno על ניהול הפורום ומאחלים לו הצלחה רבה בהמשך. המשך גלישה נעימה ב
אנשים

hag70

New member
תודה רבה לSHNO../images/Emo140.gif

על הרעיון לפורום הנפלא הזה, על היוזמה להקמתו וניהולו במשך קצת יותר משנתיים. מתסבר שאז, וכנראה שגם היום הרעיון לפורום מיועד לאבאים הוא יחודי ואין לו אח ורע ברחבי הרשת בארץ ובעולם. במשך יותר משנתיים הפורום הזה היה מקום חם ונעים לאבאים (וכמובן לאמהות
) לשתף, לספר ולשאול שאלות והכל בזכות אותו רעיון של SHNO (ביחד עם חנול) ועל כך אני רוצה להודות לו. על הניהול המסור, השיתוף בגידול הצאצאים לתפארת המדינה ושאר חוויות שעברו על המשפחה אותה ראינו מ תרחבת מול עיננו. מקווים לשמור על הרעיון הנפלא שהתחיל לפני שנתיים גם בעתיד. נשמח לראות אותך פה גם בעתיד
. האג.

תודה על הניהול

עשית עבודה מצוינת, ואני בטוח שהשארת את הפורום בידיים טובות
אני מנסה עכשיו להחיות מחדש את קהילת אבאל'ה באתר "בשותף". מקווה שילך לי

Master Stav

New member
איש יקר ....הי לי לעונג להיות פה

תודה על הרעיון המדהים תודה על ...ההקשבה ובעיקר על שיש מקום ....כזה
המשך גלישה מדהימה בכול אשר תגלוש ..... ותמשיך להיות גם פה

hirshfe

New member
תודה לך

למרות שאני כותב פחות, אני עוד אבא במאה אחוז

ferdinand

New member
../images/Emo12.gif אני בהלם!!!

מה?! למה?! מי?! איך??!
איזו הפתעה (לא נעימה)! היי, שנו, לפחות תבוא פה, תספר, תסביר! אתה נעלם לך לגמריי? או שעוד תסתובב בסביבה - תתאדם לך כמו חנול?.... Y Y Y

schlomitsmile

Member
מנהל
מצטרפת לתודות ../images/Emo140.gif תודה שפתחת את הפורום הזה, שנתן מקום לאבות, וגם לאמא "מוזרה" כמוני, שלא עומדת בקצב וכמויות המלל בפורומי האימהות (וגם לא באחוזי ה"היי מתוקה, מה העניינים?" וכד' שבהם...) ותודה לך, ולכל הג'נטלמנים, שקיבלתם אותי בסובלנות ../images/Emo9.gif שיהיה בהצלחה ובכייף לך ולכל המשפחה בבית החדש! מקוה שגם משם עוד תגיעו לכאן ../images/Emo13.gif שלומית

למעלה