פרקים נבחרים - בסימן שאלה

איה@

New member
../images/Emo41.gifפרקים נבחרים - בסימן שאלה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מכיוון שאני לא רואה היענות גדולה מצדכם לנושא... אני מעלה את הנושא לדיון האם להמשיך עם ה"פרוייקט הזה"? הוא נראה לכם חשוב/נחוץ?..... תהיו מוכנים להרתם ולמצוא *פרקים נבחרים* ?? או שנרד מהענין? כיוון שהרעיון הכללי הוא - שכל אחד מכם יוסיף *פרק נבחר* שנראה לו מתאים. ולא - שתסמכו עלי או על אחרים שיעשו זאת..... מחכה לתגובתכם. תודה.
איה.

CZ2

New member
למה לא

לטעמי שרשור הפרקים הנבחרים, כמו גם שרשור העדכונים, הוא מיותר למדי. כאשר אני מתביית על בלוג שמוצא חן בעיני, הוא ייכנס אצלי לרשימת המועדפים, ואני אבדוק אותו בתדירות גבוהה כדי לראות מה חדש. אם הבלוג הוא טוב, כמעט כל "פרק" יהיה "פרק נבחר" ואם הבלוג אינו לטעמי, רוב הסיכויים שלא אמצא בו "פרקים נבחרים", ופרקים שכאלה שיפורסמו בפורום לא ממש ימשכו אותי. הסיבה היחידה להמשיך עם הפרקים הנבחרים היא כדי להביא לידיעת הגולשים פרק שהוא באמת מוצלח במיוחד, או בלוג מפתיע, אבל לשם כך אפשר להשתמש גם בבלוג *שלכם* ולקשר לבלוג המוצלח - הרי זה הרעיון מאחורי הבלוגים, לא? (אגב, אני מצטרף לאוהד בקריאה לשימוש בפרמלינקים ויוצא בקריאה נרגשת למפעילי ישראבלוג להוסיף את הפונקציה עבור הבלוגרים באתר). ובקשר לשרשורי העדכונים למיניהם - די מרגיז להכנס לפורום ולראות 20 הודעות "עדכנתי את הבלוג" (אפילו אם הן משורשרות). זה מרגיז כפליים אם חצי מההודעות הן מאותו בלוגר, שבכל פעם שהוסיף פסקה חדשה החליט שהאומה חייבת לדעת על כך, ומייד. אם אכפת לי מהבלוג שלך אני כבר אבוא לשם מיוזמתי. אם לא, אלף הודעות לא יביאו אותי לשם (וגם אלך כבאים לא יצליחו לכבות אותי, אבל זה כבר שייך לפורום אחר).

CZ2

New member
אלף כבאים, דה!

כשאני עצבני אני מקליד מהר מדי.

איה@

New member
אור - לדעתי פיספסת את הנקודה

הרעיון הוא לא, להביא פרק "רק" על מנת שכולם יקראו אותו כאן ועכשיו, כל הענין הוא ליצור מאגר היסטורי של פרקים שנגעו בחיינו, ובעוד תקופה להזכר אחורה בנוסטלגיה. ואת זה יהיה קשה לעשות בדרך אחרת.
איה.

CZ2

New member
ולתומי חשבתי...

...שבשביל זה יש ארכיונים בבלוגים.

איה@

New member
טוב תארתי לעצמי שאתה תמים....../images/Emo12.gif

אבל כאן יהיה לך את *ארכיון הנבחרים*
איה.

0רחלי

New member
מסכימה איתך בקשר לעדכונים...

אבל מסיבה אחרת. לדידי מהותו של הבלוג, בניגוד לאתר פרטי אולי, היא תכיפות העדכונים. אני כותבת בבלוג כמעט כל יום, כמה פעמים ביום. אז מה, אשאיר הודעה כל פעם שזה קורה? ומצד שני, כאשר אנשים מודיעים שעדכנו זה עושה עליי רושם שהם לא רציניים. כאילו, אתם מעדכנים כ"כ מעט שחייבים להכריז לעולם שעדכנתם? לדעתי, שרשור העדכונים צריך להשמר לעדכונים של האתר עצמו - עיצוב, כתובת, פרישה וכו´ - לא של קטעים חדשים. דווקא בקשר לשרשרת הפרקים הנבחרים אני לא מסכימה איתך. לי, באופן אישי, אין כ"כ הרבה זמן להקדיש לגלישה בין הבלוגים השונים. אני אדם עובד, חוזרת הביתה מאוחר, ובזמן שאני כבר מקדישה לרשת אני מעדיפה לכתוב ולא לגלוש. שרשרת הפרקים הנבחרים עוזרת לי לגלות בלוגים שלא גלשתי בהם ושנראים מעניינים. זו לדעתי צריכה להיות המטרה של השרשור הזה - חשיפה! ולסיום - כמו שאנשים משתנים, כך גם בלוגים משתנים. אולי בלוג שלא אהבת בעבר שינה פניו וסגנון כתיבתו ועכשיו הוא מעניין חבל"ז? (ולהפך?)

Dandy07

New member
לי יש פרק נבח ר.....

אבל הוא בישראבלוג ומשום מה אני לא מצליחה לקרוא אותו..... מדובר בקטע מתוך היומן של ירוקה לגמרי (מומלץ!)

Dandy07

New member
או, הנה.

שלא תגידי שאני לא משקיעה, איה... בדד... שבוע 29 14.7.02 כבר שלושה שבועות שאבא שלך לא איתנו. הוא עושה חיים בארה"ב ומתגעגע המון. אני סופרת את הימים עד שהוא יחזור: עוד 9 ימים למאנייק. בשבוע שעבר הייתי בבדיקת מעקב שיגרתית שכללה משקל, לחץ דם ובדיקת שתן וביקור אצל הרופא. הרופא התעקש שאלך לעשות בדיקת אולטרה סאונד לבדוק כמה את שוקלת ואם את מתפתחת כמו שצריך (בגלל החוסר בעורק בחבל הטבור חשוב לבדוק שאת מקבלת מספיק תזונה). אז בשבוע שעבר, בשבוע 28 + 5 ימים שקלת 1200 ג´, וזה בול לפי הממוצע. גם כל שאר המדידות מתאימות בדיוק והיה לי מאד כיף לראות אותך באולטרה סאונד ואפילו עשית תנועות עם הפה כמו של פיהוק. כולם כבר מתחילים מאד להתרגש לקראת בואך ואפילו דודה שלך התקשרה מדרום אמריקה ואמרה שהיא שולחת לך חליפה מפליז בצבע כתום שיהיה לך לחורף. בינתיים הימים עוברים להם בנינוחות והבטן לאט לאט גדלה לה ואני מבסוטית מכל רגע. כיף לי להרגיש אותך בועטת כל היום (ואפילו עוד יותר כיף שאת כל כך מתחשבת ונותנת לי לנוח בלילה) מדהים אותי לחשוב שעוד כחודשיים אני הופכת להיות אמא של מישהו, אמא שלך!! מסקרן אותי כבר לראות אותך ולהריח אותך ולהרגיש אותך בין ידיי ולראות איך יהיה המפגש בינך לבין בינגו הכלב שאנחנו כל כך אוהבים. מתוקונת שלי אין רגע שאני לא חושבת עלייך ואיך יראו החיים של כולנו אחרי שתיוולדי. ברור לי שאת תכניסי אושר צרוף לחיים שלנו וגם ברור לי שאנו נעשה הכל אל מנת שאת תהיי תמיד מאושרת, בריאה ושמחה. אז כל שנותר לנו הוא להמתין חודשיים, בהם תפקידך יהיה לגדול ולהתכונן לרגע הגדול. תפקידי בינתיים לשמור עלייך בתוכי וגם להתכונן לרגע המדהים בחיי בו את תהפכי אותי לאמא המאושרת בעולם. אוהבת אותך כל כך ומוסרת לך נשיקות מאבא שבמרחקים. אמא שלך.

איה@

New member
דנדי - יפה../images/Emo70.gif אבל.....

אני פותחת שירשור חדש לפרקים נבחרים, אנא העתיקי את הפרק הנבחר שלך אליו. אבל יותר חשוב! צייני ותני קישור לבלוג ממנו נלקח הפרק. כל הכבוד על היוזמה וכן ירבו!
איה.

למעלה