הנה משהו שאהבתי בבלוג של מישהו
יום חמישי 4.4.02: היגיינה נשית וביסלי: לא פעם עלתה בי התהיה מה זה לעזאזאל החומר הכחול שכל הזמן שמים בפרסומות למוצרי הגיינה נשיים ? מה זה הצהרה פמיניסטית מוסתרת :חומר כחול מייצד דם כחול שמייצג מלוכה ? אולי זה מים מהשרותים עם הסנובון כחול מה שמחזיר אותנו לפרסומת סמויה. ובכלל שמתם לב שכל מה שקשור לשירותים תמיד קשור איך שהוא לצבע כחול ? האם זו איזו גרנד קונספירציה של הדרדסים ? אנחנו יודעים דיי טוב שלא חסר לבנים הכחולים של לוציפר שמונהגים על ידי האחד והיחיד הקולומביאני הכחול או בשמו השני דרדסבא ? הנה הדברים כפי שאני רואה אותם: דרדסבא וחבריו גרים בבית פטריה שנראה כמו איבר מין זכרי על סטרואידים וכידוע רוב הגברים משתינים דרך אברי המין הגבריים שלהם כמובן שזה לא כולל את גיל חובב עוד עובדה שלא ידעתם דרדסית כשמשעמם לה יושבת על ראש הבית הורדרד שלה (צבע מעניין לא חושבים מזכיר קצת את צבעו של......אבל מספיק על איברי מין זכרים) זוכרים את הפרקים שבהם גרגמל היהודי הטהור רצה להכין משחת דרדסים כדי לטפל בכאב פרקים ולשימושים אחרים האם יתכן שזה החומר הכחול הבלתי מזוהה הזה בפרסומת ? אולי בעצם החומר הכחול הזה הוא ההוכחה האולטימטיבית שנשים יותר חרמניות מגברים ? דעה רווחת בקשר למקורו של החומר היא בעזה הרי משם באים כל הדברים הרעים דברים כמו זיופים גרועים של מותגים בינלאומים, אחד הזיופים הגדולים שלהם היה זיוף של קוף שביצע מעשים מגונים בחזיר, או איך שהוא מוכר כיום, עראפאת. אז מה אתם חושבים מה זה החומר הכחול: האפשרויות הן: א.מים עם צבע מאכל (מי יאמין לסיפור בדוי שכזה ?) ב.ניסיון אחרון ונואש של דרדסבא להשתלט על העולם באמצעות הפיכת הדם של כל אישה לכחול בנסיון לגרום לגברים שנשים הן בנות מלוכה ואז דרדסית שפחת המין הפרטית של דרדסבא תשתלט על העולם בטענה שהיא הראשונה בעלת הדם הכחול, אך כמובן שהיא תהיה בובה בידו של דרדסבא ג.זיוף ערבי של דם. אני חייב לשתף אותכם במשהו שקרה לי... אתמול, אני הולכת ברחוב, פתאום אני רואה את מי? את האליל מספר אחת: צביקה פיק! יואו, הייתי בשוק הייתי בהלם, הייתי ה-מו-ם יואו, איזה גבוה הוא... סתם! סתם! 2 באפריל! (מה, לא נחשב?) חשבתי וחשבתי ובזמן שכתבתי את ההודעה חשבתי על עוד משהו שהאמת חשבתי עם כדאי לפרסם אותו פה מכיוון שכל מי שיקרא את זה אני יצטרך להרוג אותו (*צחוק זדוני*): אתם מכירים את ההרגשה הזאת, כשאוכלים ביסלי, שרוצים להפסיק אבל פשוט לא יכולים? אז זה לא סתם - אלא מזימה חשאית של גורמים סובייטיים שרוצים להחזיר את הקומוניזם לעולם! תחשבו על זה - אם לא נוכל להפסיק לאכול ביסלי אז נאלץ להמשיך ולקנות עד שכל הכסף שלנו יגיע לידי אותם גורמים. ואם יגיעו תיירים מחו"ל ויטעמו ביסלי - הם גם לא יוכלו להפסיק, אבל הם יהיו חייבים לחזור לחו"ל... אז הם ישכנעו חברות מזון בארצם לייצר ביסלי וככה הגורמים הסובייטיים ישאבו את כל הכסף של אזרחי העולם!!! אני בטוח שהם מנסים לגרום לביל גייטס להתמכר... הודעה שווה, אבל קצת ארוכה, לךדךגךףגלךףלךףל (שייט עלה לי החתול על המקלדת), בפעמים הבאות אני יכתוב טקסטים יותר קצרים, והרבה יותר יפים. אז אתם בטח שואלים: למה כתבתי היום כל כך הרבה, ואפילו לא פיצלתי את הטקסט לשתיים? אז התשובה היא כזאת: ככה בא לי!! לא מוצא חן בעינכם? אתם מוזמנים לצאת. מהיום הכל באתר שונה, מצד ימין תוכלו לראות מה המצב אצלי ברגע הזה, באמצע יש את הכתבה של אותו יום, ומשמאל יש הקדמה לאתר (אופס הייתי צריך להתחיל מצד שמאל לכיוון ימין ולא להיפך). קרא לי אתמול דבר נורא מוזר, שוטטי באינטרנט (חראגיל) , נכנסתי לאיזה בלוג של איזה ילד בן 16 שמספר על מי ומה. את שם הבלג אני לא יחשוף מכיוון שאני לא רוצה שהגולשים שלי יקבלו התקפפת (זו לא שגיאה סתם בא לי לכתוב ככה) דיכאון. הילד כותב כמה שההורים שלו שונאים אותו, וכמה הגודל של החצקון שגדל לו על הישבן (what the fuck) בקיצור: מרתק (חחחח.. כמו ערוץ המדע). לפתע הוא מספר על חברה שלו, שבכלל שונאת אותו, אח שלי, אם לא תתחיל לתת לבחורה מה שהיא רוצה (אם אתה לא יודע אתה מוזמן לפנות אליי) לא תקבל ז´ ביום שבת. אחר כך הוא מספר כמה הוא מפחד שחברה שלו תעזוב אותו, ילד תבעיר לה טוב טוב שאתה רוצה לקבל מה שבנות יודעות לעשות הכי טוב לא, לא לעשות לך צמות ברגלים, הדבר השני. ואז נכנסתי לבלוג של עוד ילדה מתוסבכת (זה דיי כיף לשמוע ילדים שמספרים על חוויות פיצוץ החצ´קונים שלהם- זה מזכיר לי תקופה לא נחמד בחיי הקצרים), היא מספרת על כל מיני דברים שהיא עושה בשעות הפנאי עם החבר שלה: "משחקים משחקים" האמת חשבתי זה בציניות ועד שהיא אמרה לי: "לא לא אני רצינית לגמרי" חחחחחחח.. מה אתם משחקים דוקים, אמת או חובה, רוגבי, ששבש מה? אחורזה היא אמרה שאין לה מה לעשות בחופשה. אז ככה: כמו שאת יודעת גיל ה-16 הוא גיל שבו נערה חוקרת את גופה ומגלה דברים דיי מענינים. אז ביום שההורים שלך לא בבית ונמצאים בחו"ל או בחופשה, תזמיני לביתך 5 גברים מבוגרים, רצוי שגילם יהיה כפול ואף משולש מגילך. את יודעת האנשים המבוגרים הללו עם השערות הקטנות והדוקרות על הפנים, ושחקי איתם משחקים שאת לדעתי קטנה מדי בשביל להבין, עשי זאת על המיטה שבא הביאו אמך ואביו אותך לעולם. במקרה ואת מכוערת עד דמעות ואף אדם לא מספיק נואש כדי לעשות את זה איתך, ויש ליד ביתכם, רפת או אורווה, לכי לשם שאת מכוסה רק בחלוק, ותביני למה החיות הם ידיותיהם הטובות ביותר של האדם. מיאוווווו.. רייבן הוד