פרקים נבחרים - המשך

איה@

New member
../images/Emo41.gif פרקים נבחרים - מסורת חדשה ../images/Emo41.gif

בכל שבוע יפתח שירשור פרקים נבחרים קראתם פרק מענין בבלוג? פיסקה, משפט? נתקלתם בקוריוז? בדיחה? העתיקו אותו - ושרשרו לכאן - עם קישור! לאתר עצמו. במשך השבוע - פרקים נבחרים יככב בטאג ליין, ולאחר מכן יעבור לארכיון הקישורים לפי תאריכים. כך יווצר *אוסף מובחרים* - להנאתנו. מקווה לראות שיתוף פעולה פורה.
איה.

איה@

New member
הפרק הנבחר שלי - הצוואה של אוהד

כך אוהד - מבלוג וובלוג עברי נושך כתב ב-11.3.02 (שבוע בו היו פיגועים נוראיים בכל יום) מצטער על הנושא האפל, אבל אני בטוח שזה עלה גם בראשם של כמה מכם: רוב כותבי הבלוגים מתהדרים באלמוניות. ישנם כאלה שחשופים יותר וכאלה שחשופים פחות, כל אחד ממניעיו הוא. סייברלייף הוא אחד הבלוגים היותר אלמונים, והוא לא עודכן כבר שבוע או משהו כזה. דמיוני המופרע החל להשתולל וחשבתי לעצמי, מה אם Emale הזה, שאנחנו לא יודעים עליו כמעט כלום, הוא אחד מהרוגי השבוע? מה אם הוא נהרג במילואים או בפיגוע? האם מישהו מחבריו או משפחתו מכירים את אתרו? האם מישהו מאיתנו יודע מה שמו האמיתי? יכול להיות שסייברלייף יישאר כמות שהוא לנצח? או לפחות עד שיורידו אותו מטריפוד? האם הייתם רוצים שהאתר שלכם ישמש לכם מעין מצבה ? (ובבקשה אל תתחילו עם תגובות בסגנון "חס ושלום, טפו טפו, למה אתה פותח עליו ככה עיניים, אתם יודעים יותר מזה.) הקישור לפרק עצמו
איה.

איה@

New member
אבשי - מודה בטעויות - וממליץ

כך כתב אבשי - מהאוניברסיטה של אבשי ב-11.3.02 אם קורה מצב שבאמת אני אשם במשהו אין דבר שאני יותר אוהב מלהודות באשמה בפה מלא. מה הכוונה? שמישהו מתקיף אותי בשיא העצבים שלו אחרי שהוא תכנן את כל המהלך, איך הוא צועק עלי ואני מתרץ והוא סותר את זה וכו´, והוא כבר מוכן לכל מה שאני אגיד, אני ישר על ההתחלה מודה באשמה. "צודק. טעות שלי, אין לי מה לעשות חוץ מלהתנצל בפה מלא". ואז, אני גם רציני ולוקח אחריות, אני גם לא חוטף צעקות והכי חשוב, אני שלם עם עצמי. מומלץ בפה מלא...
איה.

איה@

New member
אליסיה - נגמרו לי המילים.......

אליסיה מטאבו כתבה ב- 10.3.02 נגמרו לי המילים אבל יש לי מה לומר, אז אני מעלה לכאן צילומים חדשים, שצולמו בחורף האחרון ,להביט בהם ולהבין באיזה עולם מטורף אנחנו חיים: היופי, השקט, האנשים .וההרס והמוות והפחד מכאן, בבקשה
איה.

שאנטיdos

New member
../images/Emo140.gif צלש

אחלה רעיון.. יחסוך את כל ההודעות על העדכונים (או שלא) מקווה לעדכן את האתר שלי בקרוב... פשוט אני ממש גמור... שאנטי

איה@

New member
לוריין - I LOVE YOU SWEETIE../images/Emo68.gif

לוריין כתבה ב-17.3.02 בבלוג שלה 2HaTs(באתר שלה מופיעים כל הסמיילים וזה עוד יותר מצחיק!!) : I love you, sweetie...... : Yeeeaaa????????? : Yea! So very much... : Why? : Why what? : Why do you love me? I´m older than you... I´m not rich... I don´t have that movie-star-million-dollars looks... I´m grumpy as a goat at times... So... why? : mmmm... I thought I answered that before, didn´t I? : Did you??? : Ok, let´s see....hhummm... You make me feel good about myself, because you accept me as I am, and you don´t try to change me. You love me just the way I am... and by that I´ve learned to love myself more... : Ok... Go on... : You´re my best friend... You´re always there for me... Whenever I´m sad or happy, you´re there to share it with me... Somehow you´ve become a real part of me... : Yea... : You respect me... You respect my wishes... and you´re a fun person to be with. Since I´ve met you, I´ve experienced so many new things... It´s a bit of an adventure to live with you... : mmm... yea?????????? : Yea... And... you carry around a hell of a body... *s*... : Get out of here!!! : Yea, it´s true. And we laugh together... a lot... and we both love to live the day... Life with you is fun... And then again... There are lots of other things... : mmmmmmmm........ -------------------------------------------------------------------------------------------- The next day: : I love you, sweetie...... : Yeeeaaa????????? : Yea! I do... : Why? : ggggggrrrrrrrrrrrrr.......................
איה.

or001

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo104.gifישראל על המפה../images/Emo104.gif../images/Emo36.gif

בפוטולוג [בלוג של תמונות] common-threads צולמה תמונה מישראל והכותב החו"לי אהב את התמונה שצילם חברו הישראלי, והוסיף אותה לאתר.
(תרדו טיפה למטה זו התמונה הכתמתמה...).
(הלינק מהבלוג של רחלי).
(הטקסט שכתוב מתחת לתמונה): Although this photo was not taken by me, I wanted very much to share it. It was taken by a friend of mine who lives in Israel. One morning she looked out of window to see everything cast in a very deep, unusual orange hue. I think it´s just beautiful. or001

איה@

New member
הדג המלוח - של שאנטי

נכתב ב-19.3.02 ב-שאנטיDOS דג מלוח.. יש אנשים שאוהבים לאכול מלפפונים (איכס) יש אנשים שאוהבים לקלף תפוזים יש אנשים שאוהבים לזלול שוקלד יש אנשים שאוהבים ללקק גלידה אבל אני... אוהב לאכול לי "דג מלוח"! מה לעשות, אני פשוט מת על השמן העוטף את הדג הזה, את העצמות שחודרות לגרון... את הריריות שבדג הזה.. אך, היום הלכתי חצי שעה בשרב רק כדי לקנות דג מלוח לשבת.. אין לכם מושג איזה הרגשה זו.. אין כמו יהודי טוב עם חתיכת הרינג בקידוש של שבת.. עוד מוכרים את זה בסופר בכלל???
איה.

איה@

New member
תחרות אחלה גבר - אילנה מאיזון פנימי

אילנה מאיזון פנימי - כתבה ב-20.3.02 תחרות אחלה גבר יצאה לדרך - אם אתה גבר מעל 50, נראה טוב, עם ראש צעיר, כושר ביטוי, והעיקר - מתחבר לצד הנשי שלך... שלח קורות חיים באיי מייל.... ... גם אלי!!
איה.

איה@

New member
מה יהיה הסוף? - היריב מישרא-בלוג

היריב, מ-דע את היריב, בישרא-בלוג. כתב ב-16.3.02 מה יהיה בסוף? - תגיד, מה יהיה בסוף? - לא יהיה סוף. - מה זאת אומרת? - לא הייתה התחלה, איך יהיה סוף? - לא הייתה התחלה? - אתה זוכר מה היה בהתחלה? - לא. - אתה זוכר מתי הייתה ההתחלה? - לא. - אתה יודע למה אתה לא זוכר? - לא. - כי לא הייתה התחלה. - תגיד, אנחנו לפחות באמצע? - איך נהיה באמצע אם לא הייתה התחלה? - סליחה, אתה יכול להסביר לי את זה מההתחלה? - אתה לא רואה שאני באמצע?!
איה.

הנה משהו שאהבתי בבלוג של מישהו

יום חמישי 4.4.02: היגיינה נשית וביסלי: לא פעם עלתה בי התהיה מה זה לעזאזאל החומר הכחול שכל הזמן שמים בפרסומות למוצרי הגיינה נשיים ? מה זה הצהרה פמיניסטית מוסתרת :חומר כחול מייצד דם כחול שמייצג מלוכה ? אולי זה מים מהשרותים עם הסנובון כחול מה שמחזיר אותנו לפרסומת סמויה. ובכלל שמתם לב שכל מה שקשור לשירותים תמיד קשור איך שהוא לצבע כחול ? האם זו איזו גרנד קונספירציה של הדרדסים ? אנחנו יודעים דיי טוב שלא חסר לבנים הכחולים של לוציפר שמונהגים על ידי האחד והיחיד הקולומביאני הכחול או בשמו השני דרדסבא ? הנה הדברים כפי שאני רואה אותם: דרדסבא וחבריו גרים בבית פטריה שנראה כמו איבר מין זכרי על סטרואידים וכידוע רוב הגברים משתינים דרך אברי המין הגבריים שלהם כמובן שזה לא כולל את גיל חובב עוד עובדה שלא ידעתם דרדסית כשמשעמם לה יושבת על ראש הבית הורדרד שלה (צבע מעניין לא חושבים מזכיר קצת את צבעו של......אבל מספיק על איברי מין זכרים) זוכרים את הפרקים שבהם גרגמל היהודי הטהור רצה להכין משחת דרדסים כדי לטפל בכאב פרקים ולשימושים אחרים האם יתכן שזה החומר הכחול הבלתי מזוהה הזה בפרסומת ? אולי בעצם החומר הכחול הזה הוא ההוכחה האולטימטיבית שנשים יותר חרמניות מגברים ? דעה רווחת בקשר למקורו של החומר היא בעזה הרי משם באים כל הדברים הרעים דברים כמו זיופים גרועים של מותגים בינלאומים, אחד הזיופים הגדולים שלהם היה זיוף של קוף שביצע מעשים מגונים בחזיר, או איך שהוא מוכר כיום, עראפאת. אז מה אתם חושבים מה זה החומר הכחול: האפשרויות הן: א.מים עם צבע מאכל (מי יאמין לסיפור בדוי שכזה ?) ב.ניסיון אחרון ונואש של דרדסבא להשתלט על העולם באמצעות הפיכת הדם של כל אישה לכחול בנסיון לגרום לגברים שנשים הן בנות מלוכה ואז דרדסית שפחת המין הפרטית של דרדסבא תשתלט על העולם בטענה שהיא הראשונה בעלת הדם הכחול, אך כמובן שהיא תהיה בובה בידו של דרדסבא ג.זיוף ערבי של דם. אני חייב לשתף אותכם במשהו שקרה לי... אתמול, אני הולכת ברחוב, פתאום אני רואה את מי? את האליל מספר אחת: צביקה פיק! יואו, הייתי בשוק הייתי בהלם, הייתי ה-מו-ם יואו, איזה גבוה הוא... סתם! סתם! 2 באפריל! (מה, לא נחשב?) חשבתי וחשבתי ובזמן שכתבתי את ההודעה חשבתי על עוד משהו שהאמת חשבתי עם כדאי לפרסם אותו פה מכיוון שכל מי שיקרא את זה אני יצטרך להרוג אותו (*צחוק זדוני*): אתם מכירים את ההרגשה הזאת, כשאוכלים ביסלי, שרוצים להפסיק אבל פשוט לא יכולים? אז זה לא סתם - אלא מזימה חשאית של גורמים סובייטיים שרוצים להחזיר את הקומוניזם לעולם! תחשבו על זה - אם לא נוכל להפסיק לאכול ביסלי אז נאלץ להמשיך ולקנות עד שכל הכסף שלנו יגיע לידי אותם גורמים. ואם יגיעו תיירים מחו"ל ויטעמו ביסלי - הם גם לא יוכלו להפסיק, אבל הם יהיו חייבים לחזור לחו"ל... אז הם ישכנעו חברות מזון בארצם לייצר ביסלי וככה הגורמים הסובייטיים ישאבו את כל הכסף של אזרחי העולם!!! אני בטוח שהם מנסים לגרום לביל גייטס להתמכר... הודעה שווה, אבל קצת ארוכה, לךדךגךףגלךףלךףל (שייט עלה לי החתול על המקלדת), בפעמים הבאות אני יכתוב טקסטים יותר קצרים, והרבה יותר יפים. אז אתם בטח שואלים: למה כתבתי היום כל כך הרבה, ואפילו לא פיצלתי את הטקסט לשתיים? אז התשובה היא כזאת: ככה בא לי!! לא מוצא חן בעינכם? אתם מוזמנים לצאת. מהיום הכל באתר שונה, מצד ימין תוכלו לראות מה המצב אצלי ברגע הזה, באמצע יש את הכתבה של אותו יום, ומשמאל יש הקדמה לאתר (אופס הייתי צריך להתחיל מצד שמאל לכיוון ימין ולא להיפך). קרא לי אתמול דבר נורא מוזר, שוטטי באינטרנט (חראגיל) , נכנסתי לאיזה בלוג של איזה ילד בן 16 שמספר על מי ומה. את שם הבלג אני לא יחשוף מכיוון שאני לא רוצה שהגולשים שלי יקבלו התקפפת (זו לא שגיאה סתם בא לי לכתוב ככה) דיכאון. הילד כותב כמה שההורים שלו שונאים אותו, וכמה הגודל של החצקון שגדל לו על הישבן (what the fuck) בקיצור: מרתק (חחחח.. כמו ערוץ המדע). לפתע הוא מספר על חברה שלו, שבכלל שונאת אותו, אח שלי, אם לא תתחיל לתת לבחורה מה שהיא רוצה (אם אתה לא יודע אתה מוזמן לפנות אליי) לא תקבל ז´ ביום שבת. אחר כך הוא מספר כמה הוא מפחד שחברה שלו תעזוב אותו, ילד תבעיר לה טוב טוב שאתה רוצה לקבל מה שבנות יודעות לעשות הכי טוב לא, לא לעשות לך צמות ברגלים, הדבר השני. ואז נכנסתי לבלוג של עוד ילדה מתוסבכת (זה דיי כיף לשמוע ילדים שמספרים על חוויות פיצוץ החצ´קונים שלהם- זה מזכיר לי תקופה לא נחמד בחיי הקצרים), היא מספרת על כל מיני דברים שהיא עושה בשעות הפנאי עם החבר שלה: "משחקים משחקים" האמת חשבתי זה בציניות ועד שהיא אמרה לי: "לא לא אני רצינית לגמרי" חחחחחחח.. מה אתם משחקים דוקים, אמת או חובה, רוגבי, ששבש מה? אחורזה היא אמרה שאין לה מה לעשות בחופשה. אז ככה: כמו שאת יודעת גיל ה-16 הוא גיל שבו נערה חוקרת את גופה ומגלה דברים דיי מענינים. אז ביום שההורים שלך לא בבית ונמצאים בחו"ל או בחופשה, תזמיני לביתך 5 גברים מבוגרים, רצוי שגילם יהיה כפול ואף משולש מגילך. את יודעת האנשים המבוגרים הללו עם השערות הקטנות והדוקרות על הפנים, ושחקי איתם משחקים שאת לדעתי קטנה מדי בשביל להבין, עשי זאת על המיטה שבא הביאו אמך ואביו אותך לעולם. במקרה ואת מכוערת עד דמעות ואף אדם לא מספיק נואש כדי לעשות את זה איתך, ויש ליד ביתכם, רפת או אורווה, לכי לשם שאת מכוסה רק בחלוק, ותביני למה החיות הם ידיותיהם הטובות ביותר של האדם. מיאוווווו.. רייבן הוד

איה@

New member
../images/Emo41.gif פרקים נבחרים - המשך ../images/Emo41.gif

עברו 72 שעות מכתיבת ההודעה הראשונה, ולכן היא לא קופצת לראש העמוד. אני משרשרת מחדש. הוספתי עוד פרק. ומה איתכם??לא מצאתם כלום? יום טוב
איה.

למעלה