עוד ביקורת נוקבת/ שמעון הערס
(שמעון הערס הוא ערס צעצוע קטן ונחמד, שתחביבו העיקרי הוא להעביר ביקורת על יומנים בישראבלוג. לא פוליטיקלי קורקט אבל משעשע. נסו ותהנו) כך הוא כותב ב
"יומנו של ערס": ביקורת על הבלוג "מכתבים ליעל": אם יש דבר שאני לא סובל זה התרפסות. ובמיוחד כשמדובר באהבות נכזבות. תמיד אצלנו הבנים אנחנו נתקעים באיזשהו מקום עם אהבה נכזבת וזה יושב לנו על הוריד שנים אחר כך. הריח שלה, הצורה שבה היא הייתה צוחקת מדברים או תוקעת נודים. וזה הביא אותי לבלוג הזה "מכתבים ליעל". וואלה, חשבתי זה גבר בטח כותב לה מהצבא, אומר לה, עוד מעט אני בא הביתה לפרגע אותך אז תדליקי ת´דוד! ומה אני מקבל במקום??? "...הזיה יומית או לילית מה זה כבר משנה קיומך הזוי כך או כך ממרחק הזמן את כבר כאן באה עם השקט מרפרפת מייסרת חובקת אוהבת נעלמת.." לקח לי משהו כמו 23 דקות לפצח את מה שכתוב ולהבין על מה או מי לעזזל מדברים פה...? ככה, דיברת אל הבחורה שלך גבר??!?!, לא פלא שהיא קמה והלכה. אמרתי לעצמי שאולי זה משהו זמני, אולי הבחור התגבר עליה ויצא חזק ומחוזק, אבל אחרי הקטע הבא הבנתי שהדברים רק החמירו... "...נכנסתי לחדרך אמצע הלילה שאלת למה באתי שאלה שעדיין צרובה במחשבותי נשען על מיטתך. ..." אח שלי שובב...נכנס בלי לדפוק. מה זה למה באתי?? רציתי לבדוק אם יש גז ראדון בחדר! אבל בשורה התחתונה עשיתי חושבים. הבחור הרי היה מאוהב בה קשות והיא כנראה עשתה לו שריטה עמוקה עד שהוא התחיל לדבר את כל המילים האלה שאני לא מבין מהם כלום. אז אח שלי, רק שתדע, שדיברתי עם חבר שלי מקסים שמכיר איזה מישהו שמכיר איזה מישהו והוא עבד פעם במשטרה. ביקשתי ממנו במערוף שיעשה חיפוש אחרי היעל הזאת ויאתר אותה, כדי שנוכל לדבר איתה ולהסביר לה שלעזוב בחור כמוך זאת טעות. ותאמין לי אח שלי, היה לך מזל משמיים!!!! במקרה קיבלתי מהם תמונה עדכנית של הכלבה וככה היא נראית היום! נכון אחי שזה לא שווה את המאמץ? למה לבזבז מילים יפות על אחת שנראית כאילו היא סיימה תואר בארכיונאות ומידע בספרנות? קח את עצמך בידיים וצא לעולם, יש כל כך הרבה דברים שמחכים לך בחוץ אח שלי. רק עצה קטנה לדרך... אל תשתמש במשפטים כמו "...את מתייבשת עלי גופך עוטף עם אהבה..." אחרת ייקח הרבה זמן עד שתוציא איזה מוץ מאיזה תבן... שלך שמעון (סססססאמק ארס)