פרקים נבחרים-27.7.02-21.7.02

איה@

New member
גראונד קונטרול / קובי ויטמן

כך כתב קובי ויטמן ב- יעקב מדבר ב-12.7.02 גראונד קונטרול טו פירסט סרג´נט ויטמן הימים האחרונים הביאו איתם הרבה דברים .חלקם אפילו טובים . הצלחתי, אחרי מאמצים רבים , לקבוע תאריך להופעת בכורה . לכאורה משהו קטן , אבל בשבילי קרש הצלה . לפני כמה חודשים ,כמעט מבלי שמישהו ישים לב , התרחשה בישראל מלחמה . בטלוויזיה מעדיפים לקרוא לזה מבצע חומת מגן . הרמטכל שניהל את העניינים כבר בבית שבע , ובמקומו כבר בא אחד אחר רעב . ראש הממשלה ושר הביטחון כנראה ישארו גם הם רעבים תמיד,והעם יבקש תמיד לנקום במי שהתחיל ראשון, והתפוצץ אחרון . הפרופורציות שלי מאז המלחמה הזאת השתנו לגמרי . אני זוכר בבהירות איך שמונה שעות אחרי היתקלות טראומטית, ישבתי בחדר קטן ומצחין ,יחד עם המחלקה שלי . כולם חשבו מה יהיה עכשיו ,איך יוציאו אותנו מפה ,איך נחיה עם הדבר הזה שעברנו , ואיך נמשיך לתפקד . אני זוכר שכל מה שהצלחתי לחשוב עליו זה איך אני חוזר להופיע . לא הצלחתי לדמיין את עצמי מצליח לעמוד על במה ושר או מדבר על משהו אחר מלבד מה שעברתי בשעות האחרונות . מאז עברו כבר יותר משלושה חודשים . חזרתי לחיים האמיתיים וגיליתי שבכלל לא הייתה מלחמה , רק מבצע קטן , וששום דבר לא השתנה כאן . אני משתדל להתגלח בבוקר , כמו שהק"בנים שבאו לדבר איתנו אחרי יעצו לנו , משתדל לנהל שגרת חיים נורמלית , הולך לעבוד כמו בימים שלפני המלחמה ,סליחה המבצע , ומנסה לחזור מספיק מוקדם מהעבודה , כדי להספיק לשחק עם הילדה בארגז חול . הניצחון הקטן והאמיתי שלי יקרה בדיוק בעוד חודש מהיום . תהיה הופעת בכורה חגיגית , אני אשיר , אני אצעק , אני ארקוד , ואשתולל , הקהל יתלהב , ויתפרק מכל החרא שאנחנו חיים בו ביחד איתי . קצת אחרי ההופעה אני אחזיר את הנשימה עם בירה או שתיים , ורק אז אני אסגור את המעגל הזה . רק אז אני אדע שהצלחתי לנצח את הקרב הזה . רק אז אחזור להיות מי שהייתי קודם . לילה טוב , וימים יותר שמחים , קובי .

incognito_s

New member
איה היקרה,יש עדכון לגבי ההופעה

הוא מופיע בלו"ז, קובי עדכן, ושמתי לב שמופיע שם רק תאריך
סביר להניח שההופעה תהיה באותו יום 21/08/02 בשעה 22:00 בבארבי בת"א. קובי בטח יעדכן את העידכון.
או שהוא כבר ידאג לתקן אותי.

K o n d A s o n

New member
חחח... ארז החננה

אמ... אתם צוחקים על החיים שלי אנשים.. ולא רק זה אתם רומסים את ליבי שוב ושוב, אני משתף אותכם בבעיות החיים שלי ואתם, בלי כל בושה... אז מה אם הפעילות הכי מעניינית שלי בכל היום היא לשבת על הריצפה ולעשות קולות של שטיח? אז מה אם מוזיקת רוק אצלי זה שלמה ארצי שר את אהבתיה? אז מה אם הוצאתי פסיכומטרי יותר גבוהה מאבשלום קור? אז מה עם אני עשיתי את זה פחות פעמיים מצביקה פיק? אז מה אם לא נותנים לי לקנות סיגריות בגלל שחושבים שאני בן 9? אז מה עם הסקס הראשון שלי היה עם נהגת משאית מסטולית? אז מה עם אני חבר של נשים שעירות בשם יוסי? זה סיבה לצחוק עליי??? תפסיקו!! דיי!! אני לא יכול לספוג את ההשפלות הללו יותר...

למעלה