פרקים נבחרים

איה@

New member
שאנטיDOS - מרגיש את פסח באויר

כך כתב שאנטיDOS ב-23.3.02 מרגישים פסח באוויר [מאושר] 3/23/2002 כל הבית מלא חומרי ניקוי... מקרצפים ומנקים... ורק אני זוכר משפט של רב חכם שאמר "אבק זה לא חמץ וילדים זה לא קורבן פסח" - וזה עוד אחד מהמשפטים שנכנסים לקטגוריה - אצלי בבית זה לא יקרה...
איה.

איה@

New member
דודי מאודיסאה - תעמולה ישראלית ברשת

כך כתב דודי מאודיסאה לחיים ב-23.3.02 לפני מספר חודשים הייתה כתבה בעיתון על התעמולה הפלסטינית ברשת. בכתבה תואר עד כמה התעמולה שם לא רק ארסית ופוגעת אלא גם עד כמה היא רחבה וחזקה. תואר עוד בכתבה על עשרות ומאות האתרים המפוזרים ברשת שהועלו בהשקעה מועטה והם בהחלט לא קטסטרופה מבחינת עיצוב ותוכן אך בשבילנו הם קטסטרופה לא קטנה. בנוסף, מתואר בכתבה הנ"ל כי תעמולה ישראלית נגדית שמטרתה לתאר את הצד שלנו בעימות הנורא הזה בעצם לא קיימת. אתרי הממשלה חסרים מאוד מאוד ואין בכלל אתרים אזרחיים שמציעים לגולשים ישראלים, פלסטינאיים וזרים תעמולה ישראלית נגדית נאותה. תעמולה זה לא דבר רע. נכון שכשמזכירים את המילה הזו מיד עולה אסוציאציה לגרמניה הנאצית והפרופגנדה הנודעת לשמצה שלה. תעמולה בכלל ותעמולה באינטרנט בפרט זהו נדבך חשוב מאוד בזמן מלחמה בדיוק כמו חיילים, טנקים ומטוסים. ישראל, אם כן, עומדת בחזית האינטרנט ומפסידה כל יום. במלחמה המודרנית של היום - המלחמה על דעת הקהל של האזרחים במדינה שלך, אזרחי מדינת האויב ובמיוחד אזרחי העולם שהאו"ם, מדינות אירופה וארה"ב מקשיבים להם טוב לפני שהם מחליטים על מדיניותם. טוב, דשתי מספיק בתעמולה וחשיבותה. אני מקווה שהקוראים האינטילגנטיים שלי הבינו את הרמז. לא יכול להיות שהנשק שאנחנו אמורים להיות בו הטובים ביותר (הטכנולוגיה והאינטרנט) מנוצל טוב יותר על-ידי אויבינו. עכשיו החדשה : אנחנו יכולים לתרום למלחמה של ישראל באויביה. אני מזמין את כל אחד מאיתנו לכתוב עמוד באתר שלו על צדה של ישראל בעימות הזה. עמוד אחד. לא יותר. מה לכתוב בעמוד הזה? לדוגמא: למה יש לנו זכות על המדינה הזו והארץ הזו. איך הגענו למדינה זו ולא כבשנו כמו הספרדים והאנגלים את אמריקה. איך התקיפו אותנו במלחמת השחרור ובמלחמת ששת הימים ובמלחמת יום כיפור. הסיבה ליציאה למבצע שלום הגליל ועוד. אתרי תעמולה פלסטיניים מרבים לדבר על היהודים והציונות כאל דבר שטני ומכחישים את השואה על ימין ועל שמאל. אתם מוזמנים לחפש בקלות ולמצוא אתרים רבים כדי לדעת למה לכוון. חשוב אם כן לספר קצת על היהדות ועיקריה, על ההיסטוריה היהודית למודת הסבל וכמובן לספר על השואה. כדאי לעשות קישורים לאתרי שואה. יש כמה אתרים טובים בחו"ל (שוב, למה רק בחו"ל יש אתרי שואה מצוינים?!) חשוב, כמובן לכתוב באנגלית. אנגלית טובה חשובה מאוד ליצור אמינות. עם הזמן, כשאתרים רבים יכתבו עמודים משלהם של תעמולה ישראלית יהיה אפשר לבצע קישורים לאתרים אחרים כדי להגדיל את התפוצה. בנוסף, יהיה אפשרי ליצור טבעת אתרים של תעמולה ישראלית. מי שיכול לכתוב גם בערבית ברשת – זה יהיה מצוין . אם האתר יהיה טוב כולם יעשו קישור אליו וכך גם ערבים שלא יודעים אנגלית יוכלו לדעת וללמוד. למבצע הזה אני קורא : תעישבנט. לא, זוהי לא שגיאת הקלדה. זה קיצור של תעמולה ישראלית ב"נט" ( ברשת) ויותר חשוב מזה, יש משמעות למילה "תעיש בנט" בערבית! המשמעות היא – "חיה ברשת!" או Live on the net! (כציווי). לכן יש לכך משמעות כפולה – מטרת האתר היא לראות שאנו חיים ברשת וגם מצילים בעצם את חיינו במלחמה הזו ע"י השימוש ברשת. ובכן, זה הרעיון שלי. אתם מוזמנים להשתמש בו, להפיץ אותו. העיקר שיצא מזה משהו. כדוגמא אישית. אני מבטיח שתוך שבועיים אני מרים עמוד כזה באתר שלי לתפארת מדינת ישראל. אתם מוזמנים להעתיק ממנו מה שבא לכם ולשים באתר שלכם. תעשו אותו דבר לאחרים. תזכרו את המטרה העיקרית: שכשאדון סמית מנורווגיה יקליד בגוגל את המילה "Palestine" הוא יקבל 1000 אתרים שלפחות 500 מהם הם "משלנו". תחשבו על זה.
איה.

למעלה