פרקי השבוע

הפרק היומי ../images/Emo101.gif

שם הפרק: Occam's Razor
תקציר: תלמיד קולג' התמוטט. בזמן שהאוס והצוות שלו מנסים לקבוע את הגורם, מצב הסטודנט ממשיך להידרדר והסימפטומים שלו מכפילים את מורכבות האבחנה.
יוצרים: במאי: בריאן סינגר כותב: דייויד שור
שיר בפרק: Three Dog Night - One is the Loneliest Number תהנו

../images/Emo101.gif הפרק היומי- אמהות

תקציר: כשווירוס מתפשט בקרב בית החולים ומדביק שישה תינוקות, האוס והצוות שלו חייבים להחליט החלטה שיכולה להציל את חיי התינוקות. כותב: פטר בלאק במאי: ניוטון תומס סיגל

imma4

New member
בשם הפרק יש אזכור למונח פילוסופי

שאני לא ממש זוכרת
אבל שווה לעשות חיפוש על זה. זה יכול להוסיף עומק לדיון על משמעות הפרק....

big fan

New member
פרק נדיר

חולה על הפרק הזה שקמרון לא יכולה לבשר להורים שהבן שלהם מת זה היה עצוב אבל היא רופאה מצויינת ואני אוהבת את הדמות שהיא משחקת

imma4

New member
מצאתי...

הפנייה לויקיפדיה- "תערו של אוקאם" זהו עקרון בפילוסופיה שמדבר על הסבר של תופעות. כשיש מספר תופעות שונות, יש למצוא להן את ההסבר המשותף הפשוט ביותר.

big fan

New member
איזה פרק יפה זה

ראיתי אותו כבר פרק נדיר במיוחד קווין זגרס משתתף בו, שחקן מעולה!! פרק נדיר!!!!

נ ר ו ש

New member
נמיה../images/Emo99.gif

שכתבת שפתחו פורום להאוס לא הבנתי שאת גם מנהלת אותו... סחטיקו על הניהול
מלכה

אחד הפרקים הכי טובים, לדעתי.

קודם כל זה הפרק הראשון בסדרה שראיתי אז זה די נוסטלגי. מעבר לזה, יש שם כ"כ הרבה קטעים בלתי נשכחים. הויכוחים שלו עם קאדי, נאום ה-"Hello, sick people" הקלאסי והשיחות עם ווילסון (מתה עליו, באמת) הופכות את הפרק הזה לאחד האהובים עליי, בלי ספק. מה שעושה את הסדרה הזאת זה השילוב בין הטקסט שהוא מוצלח מלכתחילה ("That smugness of yours really is an attractive quality") והמשחק של יו לורי המדהים שעושה את הדמות בכזאת אמינות ובאופן מאוד מעורר הזדהות. אגב, כדי שאני אדע אם לסמן ספוילרים או לא: מי כאן ראה כבר את העונה הראשונה בשידור הקודם שלה ומי עכשיו צופה בזה לראשונה?

big fan

New member
אני !

אני ראיתי את כל העונה הראשונה מתה כבר לראות את העונה השנייה והשלישיתתתתת

Tinty

New member
גאון, איך יכולה להיות עונה שלישית,

אם עדיין לא החליטו להזמין כזו בFOX, ופרקים מתקדמים של השניה מופקים בימים אלו? במקרה המתקדם ביותר יכולות להיות סקיצות מאוד ראשוניות של העונה השלישית. לא יותר מזה. ל'האוס' היתה עונה ראשונה מוצלחת ב2004/2005, שבעקבותיה החליטו להזמין עונה נוספת. בעונה הנוכחית, 2005/2006, 'האוס' היא הסדרה הכי נצפית ברשת FOX עד עתה. מאוד הגיוני שFOX תזמין עוד עונה מהלהיט, אבל היא עדיין לא עשתה את זה, ועדיין לא אושרה תחילת ההפקה של המשך הסדרה. דרך אגב, אני אורן, 14 וחצי. חדש בפורום החדש, ומאוד אוהב את הסדרה (ובמיוחד את המשחק המדהים של יו לורי).

big fan

New member
יש מצב לסקיצות

אני לידר, 14 תיכף, חולה על הסידרה הזאת צודק יו לאורי משחק יפיפה... אני שמעתי ש-FOX מתכננת לקנות את העונה השלישית שיש להם תסריטים (מספרם מועט) של מס' פרקים של העונה השלישית והעלתי שאלה אם יעלו בHOT את העונה הזו.... יש מצב שהתסריטים האלו הם סקיצות אבל אני שמעתי שיש עונה שלישית....

Tinty

New member
לסדרות שמשודרות לאורך כל

העונה בFOX מצולמים החודש פרקי העונה. גם במקרה של 'האוס', שעונתה השניה משודרת עכשיו בארה"ב (ומגיעה שעות ספורות אחר כך אל מחשבינו
), מצלמים את העונה השניה. יכול להיות שבFOX ראו את נתוני הרייטינג של העונה השניה, והחליטו לערוך הזמנה של פרקים נוספים - אך הם לא הודיעו על כך עדיין, והתזמון לא מתאים להודעה (ברשתות הטלויזיה מתכוננים לעונת המיד-סיזן, שתגיע בתחילת ינואר, ובFOX יש באופן ספציפי כמה שעונים שמתקתקים עצבני וחוזרים לעונה חמישית, כמו גם כמה 'אלילים' חדשים. הם כבר הודיעו על כך ש'האוס' תמשיך לקבל אויר גם לאחר המיד-סיזן, כך שיש עוד זמן עד שיודיעו על עונה מלאה)... אגב, אני לא אצפה בHOT3 בעונה השניה (וחבל שכך
), משום שאני מנוי לyes [ומקבל עשרות סדרות חדשות שרציתי לראות/אני כבר צופה בהן (חוץ מ'האוס' ו'אמריקן דד')]. למרות זאת, כבר צפיתי בפרימיירה של העונה השניה, ויש לי את כל הפרקים ששודרו עד כה ממנה על הכונן הקשיח (ואני מתכנן לצפות בהם כשיהיו לי מספיק זמן לצפות בפרקים ולעצור על מונחים שאני לא מבין, או כאשר אמצא להם תרגומים. חבל שאחת הסדרות האהובות עלי היא הסדרה הכי פחות מובנת מבחינת השפה, עם המושגים הרפואיים, ההתחכמויות והמבטא הבריטי שיש ל90% מהדמויות
).

../images/Emo41.gif פרקי השבוע ../images/Emo41.gif

שמות הפרקים:
תערו של אוקאם
אימהות
Damned If You Do [לא יודעת איך בדיוק לתרגם]
השיטה הסוקרטית
נאמנות אני אשרשר לכאן את הפרקים היומיים ומעכשיו בכל שבוע יהיה שרשור כזה אליו אפשר לשרשר את הביקורות על הפרקים

למעלה