פרק אחרון היום לעונה הראשונה

קרלוצה

New member
../images/Emo41.gifפרק אחרון היום לעונה הראשונה../images/Emo41.gif

"כמעט 30 שנה" היום ב 1:01

קרלוצה

New member
עכשיו נגמר....מי ראה?

וכבר שכחתי כמה הפרק הזה ענננננננננק!!!! כמה ציטוטים וקטעים שהצחיקו אותי, הקטע שג'ק עושה את הסוויצ' עם וויל וסארק אומר לו שבטוח שהוא לא מתחרט להחליף דף כל כך יקר בכתב סוג ג' ואז ג'ק עונה לו שהוא דווקא צריך לקרוא את המאמרים שלו כי הם לא רעים בכלל
והקטע בסוף שסיד מגלה שהכדור האדום בכלל לא דומה לכדור הקטן מהפרק הראשון וכשהיא מודיעה בקשר לווהן שזה לא בדיוק מה שהיא חשבה שזה ושאם היא תפוצץ את זה היא תצטרך לשחות משם חההההההההה...... הצחיק אותי גם הקטע שג'ק תפס את ההדלקי הזה באוטו חחחח, כאילו, הוא לא סתם יכוון אליו אקדח ויאיים עליו, הוא ימשוך אותו בכוח לכיסא האחורי ויאיים עליו חההההההה אין על ג'ק, הוא כזה מלך!!! אהבתי גם את איך שוויל הכניס למשקפיים את הזריקה הזאת בסוף, חהה ענק! זהו זה, פרק מצויין

לינך

New member
מתה על הסידרה הזאת!!!!!!!

מתי כבר תשודר העונה השנייה? האם טלעד קנתה את העונה השנייה בכלל? מישהו יודע? אני במתח!!!!!!!

קרלוצה

New member
כן, טלעד רכשו את העונה.....

והשמועות הן שביוני העונה השנייה תעלה אבל אין תאריך מדויק עדיין

בוביץ

New member
מה שאני לא מבין

זה הקטע של ווהן רוהא את סידני בורחת מהמים והוא לא זז, כאילו בתדהמה במקום לרוץ ולברוח הוא עומד ,

קרלוצה

New member
הוא היה בשוק......

הוא לא הבין מה קורה והיה בהלם מכמות המים....

הרמוני

New member
וזאת שאמורה להיות שם אמא שלה-

שרואים רק את הצל שלה בסוף, זאת לא באמת לינה אולין, זה איזו מישהי מההפקה!

הרמוני

New member
קראתי איפה שהוא, חוצמזה

אחרי שאתה כבר יודע את זה- אתה שם לב שזה לא הקול שלה וזה לא נראה כמוה, בסוף העונה הראשונה הם עוד בכלל לא ידעו מי תשחק אותה.

Wiccan Scorned

New member
פרק ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ובDVD יש קומנטרי לפרק אז בקטע שסיד אומרת: Vaughn, it's bigger than I thought כולם על הרצפה מריצים דאחקות על זה שסיד מדברת על הז** של וואן וזה פשוט קורע!!!! חוץ מזה הפרק הזה ממש מצויין, האפקטים מדהימים, וואן עם קוצים ומעיל עור פשוט גררררררררררררררררר, הקטע שהוא דוחף מסיד תבחור ההוא והיא מצחקקת לה (במועדון) פשוט קטע מקסים, ג'ק הוא מלך כמובן!!! והקליף האנגר... אם לא הייתי שמוק והייתי קורא תסוף אז היה פשוט ענק!!!! כי זה אחלה קליף-האנגר. רק ממש מעצבן שאין תיאום בין השחקנית של אירינה בעונה שניה לבין זאת בעונה ראשונה. כאילו אני יודע שעוד לא ידעו מי תשחק, אבל עדיין זה מעצבן!!! בקיצר פרק ענק!! אבל למי היה כח לראות את זה אתמול!?!?!?!?

מזה הזלזול הזה...

"למי היה כוח לראות את זה אתמול?!?!?!?"... לי לא היה היום בציפר אז נשארתי ערה לראות את זה! ובאמת פרק מצויין.. ואמני מסכימה עם כל מה שאמרת! והקטע עם זה שסיד אמרה Vaughn, it's bigger than I thought זה ענק!!! איך לא חשבתי על זה ככה קודם?!

מווותק

New member
באמת מה זה הזלזול הזה?!?!?

אבל חליק...בשעה הזאת אפילו לא חלמתי על המענה הסיני החביב עלי... אבל אני חייבת לציין שהפרק האחרון של העונה הראשונה הוא פשוט פרק מדהים! המזל שלי הוא שבדיוק אחרי שהפרק האחרון שודר בישראל, כבר המתינו לי פרקי העונה ה - 2, כך שזה היה פשוט מדוגם עבורי! אני חושבת שמה שגרם לי להתמכר ל- ALIAS היה המנה הגדושה שקיבלתי ממנה. כלומר - מן הסתם את העונה ה - 1 ראיתי כמו כולם בזמן שהיא שודרה בישראל, אבל המרתון המטורף של העונה ה-2 בהחלט טרם לג'ננה הכללית.
אני אגב בטוחה שאם אני אצפה בפרקי העונה ה - 3 במרתון, אני אהנה ממנה הרבה יותר. וחוץ מזה - מה שלומכם? לא יצא לי לבקר כאן בשבועות האחרונים
התגעגעתי

הרמוני

New member
כנ"ל! ישר אחרי סוף השידור הרגיל

של העונה הראשונה בערוץ 2, ראיתי את כל השנייה בDVD ועד שסימתי את זה ראיתי את כל השלישית עד איזה פרק 14 שבו בערך הדבקתי את הקצב של אמריקה אז גם לי הייתה תקופה גדושת זהות בדוייה בטירוף, פרק ביום, לפעמים יותר ואחרי הפרק הבא אני אעשה מרתון של כל השלישית (מישהו פה אמר שהיא יותר טובה ככה!) לגבי אתמול בלילה- בכלל שכחתי מזה והטלוויזיה הייתה דלוקה על המסך המפוצל ופתאום ראיתי את סלאון בערוץ 2 וחשבתי לעצמי "מממ...באיזה עוד סרט הוא משחק..." אז העברתי לראות ופתאום קלטתי שזה זהות בדויה! היה קטעים...

גם אני התמכרתי אחרי מרתון כזה..

אצלי זה התחיל שראיתי את העונה הראשונה לפעמים כשיצא.. חשבתי שזת תוכנית נחמדה.. ואז היה איזה פרק אחד שראיתי וממש עניין אותי ההמשך שלו אז הורדתי את הפרק הבא.. אחרי הייתי כבר חייבת להמשיך... ובסוף יצא שראיתי את סוף 1 ו2 במרתון- והתמכרתי... (יותר נכון הפכתי לאובססיבית..)

קרלוצה

New member
גמני גמני גמני../images/Emo9.gif

אוווווווף ובגלל שלא הייתי צריכה לחכות בין העונות אני לא רגילה לחכות לעונה הבאה....אני אמוווות בהמתנה לעונה 4

Wiccan Scorned

New member
זלזול, אני חלילה!!!!!

עם כל הכבוד, וברור שיש כבוד, כאילו, הלו?! זאת הסדרה השנייה האהובה עליי, אבל באחד בלילה???? עד שתיים???? עם הפרסומות של ערוץ 22??? אין לי מושג לגביכם, אבל אני בי"ב ופשוט אני סחוט מעייפות (לא שאני לומד, אבל עדיין) ואני בקושי ישן אז בשעה הזו אני ממש לא חושב על טלוויזיה... ומי צריך טלויזיה? יש לי בDVD... אגב אם מישו רוצה לקנות (ZONE2) יש בwww.sendit.com את העונה הראשונה, ואת השניה בהזמה מוקדמת, אתר מצויין!!! אני קונה ממנו את כל קולקציות הDVD שלי. אגב, "זהות בדויה" יחסית זולה, כ330 שקל (לעומת סדרות שבין 460-570 שקל)

קרלוצה

New member
../images/Emo6.gifחההההההה

אני חייבת לראות את זה (Vaughn, it's bigger than I thought ) צריך בשביל זה להשכיר את הDVD נכון??

Moreiro

New member
ולי היה את הDVD ../images/Emo7.gif../images/Emo121.gif|פטריה|

עם דגש על "היה"..
בלע. קנו לי את הDVD של העונה הראשונה בארה"ב אבל זה עבד רק בשחור לבן כי כנראה הטלוויזיה ישנה מדי או משו
אז היינו צריכים להחזיר את זה
בקיצור, רק אם יתרגמו את זה בישראל ויעבירו לאיזור של ישראל אז אני אוכל לראות נורמלי
אוווווףףףףףףףףףףףףףף

קרלוצה

New member
אבל מור....

יש את ה DVD של העונה הראשונה בארץ!
יש גם של העונה השנייה רק בלי תרגום

למעלה