פרק אחרון לקאסט

Fairy of Rock

New member
../images/Emo41.gifפרק אחרון לקאסט../images/Emo41.gif

הסתיימה עוד עונה, מהר מאוד מאוד מאוד. הנה שאלון קצרצר: הפרק האהוב ביותר: הפרק המפתיע ביותר: הפרק ההזוי ביותר: האם בכיתם בעונה הזאתי? אם כן, באיזה חלק? מה היה הרגע שהכי זכור לכם? איזה שחקן הכי תגעגעו אליו כשהסידרה תיגמר? האם נטשו את הפורום;-;? המשך חופש נעים

phozon

New member
מן הסתם פרק 6 על טוני

זה הפרק הכי טוב בכל הסדרה מי שכתב וביים אותו גאון

סיימתי את כל העונה השנייה ביומיים ../images/Emo3.gif

הפרק האהוב ביותר: ממ.. של סיד כמובן. כל הקטע עם אבא שלו .
הפרק המפתיע ביותר: הפרק שהם נסעו לים, ומישל הייתה עם סיד.
הפרק ההזוי ביותר:כנ"ל.
האם בכיתם בעונה הזאתי?כן, אבל בסוף העונה הקודמת שסיד שר, בכיתי יותר.
אם כן, באיזה חלק? בסוף. ומתי שסיד אמר למישל im so lonely בים.
מה היה הרגע שהכי זכור לכם?החיבוק של טוני וסיד בדיסקוטק.
איזה שחקן הכי תגעגעו אליו כשהסידרה תיגמר? סיד.
האם נטשו את הפורום;-;? לא, תהיה עונה 3 =]
ואמרו שגם עונה 4 !!!!!!

לא מאמינה שהקאסט הזה עוזב

הם היו כ"כ טובים יחד הפרק האהוב ביותר: מישל, ג'אל, סיד הפרק המפתיע ביותר: קאסי, סיד הפרק ההזוי ביותר: סקץ' חח האם בכיתם בעונה הזאתי? לא אבל היה לי מאוד מאוד עצוב אם כן, באיזה חלק? בסוף כשטוני בכה כשסיד טס, כשאבא של סיד מת, בהלווייה של כריס כשג'אל דיברה על הצנחן ההוא מה היה הרגע שהכי זכור לכם? הסוף הסוף של העונה! עם אפי המלכה.. יא אללה איזה שחקן הכי תגעגעו אליו כשהסידרה תיגמר? לכולם.. אחד אחד, באמת. זה לא יהיה אותו דבר בלעדי אף דמות. ושימו לב שכשאיזה דמות לא מופיעה בפרק ישר שמים לב. האם נטשו את הפורום;-;? לא!

esti93

New member
באמת קשה להאמין שהם לא יהיו יותר.. באסה =\

הפרק האהוב ביותר: בעונה הזו? אני חושבת שהפרק של קאסי. הפרק המפתיע ביותר: הפרק של מישל, שבסוף סיד ומישל שכבו. הפרק ההזוי ביותר: הפרק של טוני. האם בכיתם בעונה הזאתי? כן .. בהרבה רגעים. אם כן, באיזה חלק? במיוחד בפרק של קאסי וגם בתחילת העונה שראיתי איך טוני היה.. וגם בעוד הרבה חלקים חח מה היה הרגע שהכי זכור לכם? הרגע של סיד ומישל, רגע מדהים למרות שלא רציתי אותם יחד. איזה שחקן הכי תגעגעו אליו כשהסידרה תיגמר? טוני מקסי וקאסי. האם נטשו את הפורום;-;? מה פתאום, אני עדיין ממשיכה לאהוב את הסדרה חוצמזה שיש עונה שלישית =]

Maddie

New member
זה נגממממרר../images/Emo7.gif../images/Emo118.gif

הפרק האהוב ביותר:קאסי, סיד, כריס הפרק המפתיע ביותר:ג'אל הפרק ההזוי ביותר:טוני האם בכיתם בעונה הזאתי?יותר מידי אם כן, באיזה חלק?בהלוויה של כריס, כשכריס מת, כשקאסי בכתה בסוף הפרק שלה, כשאבא של סיד מת, כשטוני היה מבואס...יותר מידי מה היה הרגע שהכי זכור לכם? הקטע של סיד ומישל "אני כ"כ בודד" *סקס* איזה שחקן הכי תגעגעו אליו כשהסידרה תיגמר?כריייייייייייייייייייס
האם נטשו את הפורום;-;?NEVERRRR

../images/Emo210.gifשמתם לב שלא היה פקר על אנואר?

(אני סמויה אבל רק עכשיו שמתי לב חחח בתכלס הוא לא דמות ממש חשובה)

למעלה