oy my godnes
New member
../images/Emo41.gif---פרק אחרון-פליצי בריסטול---../images/Emo41.gif
סליחה שלא נתתי את הפרק אחרון לזוכה... טולו טולו טולו טולו... טני טני ני ניי טני ני ני ני ני טני ני ני ני טני!!!!!!!טולו טולו טולו לולולולולול טולולולולולולולולול טולולולוולולול לולול טני נינינינינינינינינייניננ..... פליצי לקחה את הפלאפון של מייקל ועשתה שידור חוזר ועבר לפרק הקודם... ושמעה:"עוד שבע ימים אתה תמות" אוי מי גודנס, מייקל מה תעשה????
אני לא יודע פליצתי.. אני לא יודע...
מייקית ניכנסה לשירותים בשימחה שלפתע טרגדיש!היה קול של פלוץ!!! היא מתה על הדלת! מייקל ניכנס לשרותים עם עיתון ביד(מבינים את הכוונה)שלפתע ראה אותה מתה על הריצפה...
אהההההההההההההההההההההההה צעק... סלואון ניכנס פנימה ניתקע במייקית המתה על הריצפה נפל לתוך האסלה וטבע ומת.... פליצי ניכנסה לחדש השירותים ראתה אותם מתים על הריצפה וחיבקה את מייקל
מה אני יעשה??? סלואון היה כמו אבי...
ג'ק ניכנס שמע את הנאמר וירה בעצמו...
שלפתע עוד צילצול טלפון:
פליצי ענתה ומישהי אמרה, אני רוצה ליראות אותך בשירותי המטוס בעוד שעה בידיוק!!!(במטוס שיוצא מז'נבה...) ----במטוס לז'נבה---- פליצי ניכנסה לשירותים וראתה איזה מהדיאקספרס(כמו זה שאנה עובדת בו...) שלום פליצי קוראים לי חנה... פליצי תפסה את חנה... הכניסה את ראשה לשירותים והכתה בה בעכוז, ישבן, תחת חנה נתנה כאפה מרוקאית לפליצי... פליצי הייתה במצב קשה... היא הכניסה את ראשה של חנה לאסלה והורידה את המיים! -----בבית חולים----- פליצי ישבה בבית חולים פצועה קשה(במיבטא של לובה באלובה....) נישמעה דפיקה בדלת... פליצי קמה פתחה את הדלת וראתה את מייקית בתור מאפרה... הרימה את ראשה וראתה את מייקל בפתח! פרק אחרון!
סליחה שלא נתתי את הפרק אחרון לזוכה... טולו טולו טולו טולו... טני טני ני ניי טני ני ני ני ני טני ני ני ני טני!!!!!!!טולו טולו טולו לולולולולול טולולולולולולולולול טולולולוולולול לולול טני נינינינינינינינינייניננ..... פליצי לקחה את הפלאפון של מייקל ועשתה שידור חוזר ועבר לפרק הקודם... ושמעה:"עוד שבע ימים אתה תמות" אוי מי גודנס, מייקל מה תעשה????