---פרק אחרון-פליצי בריסטול---

oy my godnes

New member
../images/Emo41.gif---פרק אחרון-פליצי בריסטול---../images/Emo41.gif

סליחה שלא נתתי את הפרק אחרון לזוכה... טולו טולו טולו טולו... טני טני ני ניי טני ני ני ני ני טני ני ני ני טני!!!!!!!טולו טולו טולו לולולולולול טולולולולולולולולול טולולולוולולול לולול טני נינינינינינינינינייניננ..... פליצי לקחה את הפלאפון של מייקל ועשתה שידור חוזר ועבר לפרק הקודם... ושמעה:"עוד שבע ימים אתה תמות" אוי מי גודנס, מייקל מה תעשה????
אני לא יודע פליצתי.. אני לא יודע...
מייקית ניכנסה לשירותים בשימחה שלפתע טרגדיש!היה קול של פלוץ!!! היא מתה על הדלת! מייקל ניכנס לשרותים עם עיתון ביד(מבינים את הכוונה)שלפתע ראה אותה מתה על הריצפה...
אהההההההההההההההההההההההה צעק... סלואון ניכנס פנימה ניתקע במייקית המתה על הריצפה נפל לתוך האסלה וטבע ומת.... פליצי ניכנסה לחדש השירותים ראתה אותם מתים על הריצפה וחיבקה את מייקל
מה אני יעשה??? סלואון היה כמו אבי...
ג'ק ניכנס שמע את הנאמר וירה בעצמו...
שלפתע עוד צילצול טלפון:
פליצי ענתה ומישהי אמרה, אני רוצה ליראות אותך בשירותי המטוס בעוד שעה בידיוק!!!(במטוס שיוצא מז'נבה...) ----במטוס לז'נבה---- פליצי ניכנסה לשירותים וראתה איזה מהדיאקספרס(כמו זה שאנה עובדת בו...) שלום פליצי קוראים לי חנה... פליצי תפסה את חנה... הכניסה את ראשה לשירותים והכתה בה בעכוז, ישבן, תחת חנה נתנה כאפה מרוקאית לפליצי... פליצי הייתה במצב קשה... היא הכניסה את ראשה של חנה לאסלה והורידה את המיים! -----בבית חולים----- פליצי ישבה בבית חולים פצועה קשה(במיבטא של לובה באלובה....) נישמעה דפיקה בדלת... פליצי קמה פתחה את הדלת וראתה את מייקית בתור מאפרה... הרימה את ראשה וראתה את מייקל בפתח! פרק אחרון!

ללללאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למה???????, תעשה עוד,פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

היהי../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

תמשיך
ואני לא מקבלת "לא" כתשובה..........
חח סתם........ אבל זה ענק
תמשיך
פללללליייייזזזזזז

קרלוצה

New member
../images/Emo6.gif

פרק אחרון (לעונה!!!) רצוי מאוד שתאמץ את הרעיון שלי כי אני מאוד אכעס

RenanaD

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יו, איך אתה יודע לקרוע אותי מצחוק כל פעם מחדש!!!!!!!!!!!!!! ויש לי דיל-אני אסלח לך על זה שלא שלחת לי את הפרק לפני שבוע בתנאי אחד: שתמשיך את הסיפור בעונה שניה!!! חחחחחחחחחחחחחחח ואל תגידו לי שהדיל לא שווה!!!!

dress n glasses

New member
רעיון ../images/Emo188.gif

אולי תרכזי לנו בהודעה אחת את כל הפרקים והמדורים (בלינקים להודעות) וככה יהיה אפשר לתת לפליצי כבוד בטאג ליין לעדי עד ? לא קראתי אף אחד מהפקרים אבל מבטיחה לקרוא את כולם בנשימה אחת אם יהיה לי מדריך פליצי

oy my godnes

New member
אני בן, ואני יאמץ את הרעיון, כנסו..

יהיה עונה שנייה במיוחד בישבילכם!!!

RenanaD

New member
יששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*סולחת שלא שלחת לי את הפרק האחרון אקסלוסיבית!!!* ואולי אולי אולי... תשלח לי את הפרק הראשון קודם?! פיצוי!! חחחחחחחחחחחחחחחחחח

oy my godnes

New member
../images/Emo88.gif../images/Emo88.gifהוכרז!../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif

הכרזזתי רישמית!!! עוד שבוע בידיוק! פליצי חוזרת בענק!!!!!!!!!!! יש למה לחכות!

למעלה