פרק יומי - יום שני

ganitav1

New member
../images/Emo41.gifפרק יומי - יום שני../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo85.gif

שם הפרק – הצילו שם הפרק באנגלית - Help מספר הפרק - 502 תקציר הפרק (מהוט) – מרי מסתבכת בצרות כאשר היא נתפסת בשקר ומפוטרת מעבודתה. סיימון מסייע ללוסי ובתמורה לחיזוק הפופלריות שלו, ורותי מתקבלת לבית ספר פרטי. תקציר הפרק באנגלית - Mary, still intent on her independence, finds herself buried under a number of unpaid bills after losing her job at the pool hall. Meanwhile, "The Colonel" (guest-star Peter Graves) surprises Eric and Annie with an unexpected visit. Matt blames everyone but himself for his failing grade in organic chemistry class. Lucy enlists Simon to assist her with her Homecoming Queen Campaign to help him gain popularity in school, and Ruthie's prayers are answered when she's transferred out of her nemesis' class and into a prestigious private school. שחקנים אורחים - Brenda Strong
Mrs. Carmen Mackoul Kristoffer Ryan Winters
Principal Russo Peter Graves
"The Colonel" John Camden Rance Howard
Old man in park Tim deZarn
Poolhall Manager Michael Canavan
Steve Kristoffer Ryan Winters
Principal Holly Towne
Girl J. Patrick McCormack
Professor Townsend ציטוטים - Annie to Eric: "Boy what a difference a week makes!" Eric to Annie: "Well, what kind of husband would I be if I didn't support you 100% by helping out with the house and kids?" Annie to Eric: "A jerk." Eric to Annie: "Exactly, so keep studying." Eric to the "Colonel": "Look Annie and I aren't happy that she's not going to college, but she's working. She's earning a living, paying her bills."- Mary The "Colonel" to Eric: "Who let her buy the car?"- Mary Eric to the "Colonel": "This isn't a war." The "Colonel" to Eric: "Oh, it's a war all right. And a stake is Mary's future."- Eric to the "Colonel": "As much as we would like to force Mary into doing what we know is best for her, we can't. She's an adult. She has to do this on her own."- Mary The "Colonel" to Eric: "And what if she doesn't?"- Mary Eric to the "Colonel": "She will."- Mary

גרד3

New member
מוזר לי לראות את זה שוב,

כשאני יודעת מה יקרה בסוף. בפעם הראשונה עוד דאגתי ביחד עם הקולונל, אבל עכשיו, אחרי שראיתי את זה פעמיים, אני כבר לא יכולה.

הפרק של היום../images/Emo29.gif

בואנה-המכונית של מרי ממש שווה
האמת אני לא זוכרת את הפרק הזה..אבל רות'י עוברת ביצפר
בובה!! לוסי..מתאים לה לעשות את המעשה הנכון ...המעשה שבמציאות אף אחד לא יעשה אותו

SoldieRonit

New member
נצל"ש:../images/Emo41.gifפרק יומי-יום שלישי../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

אהבתי איך אריק ואנני קינאו אחד לשני ,וזכרו חדר במוטל כמו זוג צעיר שמפחד שאמאבא יתפסו אותם
אהבחי את הביצה של לוסי "ובעלה" -- עדיף היה שהיו שומרים יותר על התאומים
מאט יצא לא בסדר ,וסיימון סלח לו מהר מדי (אבל זה הרקיע,למה ציפתי)
מרי גם---אבל בסוף היא דווקא כן הייתה בסדר

lady polegra

New member
אח זה אחד הפרקים הנדירים

שממש לא אהבתי את מאט... למרות שהוא תמיד תומק בפרק הזה הוא היה התגלמות האח הרע :( גם מרי הייתה ממש ממש לא בסדר שהיא שתתה אחרי כל ההסתבכויות שלה, לא מתאים לה להיכנע ללחץ חברתי... חוץ מהקטע עם הסיגריה שהיא התגברה על השכנוע ועל הסקרנות שלה וכיבתה את הסיגריה במקום לנסות לעשן. אנני ואריק זה משהו מיוחד, מי לא היה מתנגד להורים כלאה? ורותי... הממממ.. רותי.. =)

מאט התנהג נורא ../images/Emo46.gif../images/Emo29.gif

אוף כל כך התרגזתי עליו וסיימון באמת ויתר מהר!מזה?!אני הייתי מוותרת אחרי שהייתי הורסת את כל החדר שלו או מחבלת לו במשו!(יצר הנקמות אצלי די גבוה
) אריק ואנני
אריק היה כל כך מצחיק בפרק.ואיך הם הלכו למלון כמו זוג צעיר שמתחבא כזה מההורים שלא יגלו
והמשפט של רות'י בסוף היה כל כך כואב
"אם היית אוהבת אותי היית באה בחצות"

SoldieRonit

New member
../images/Emo41.gif פרק יומי - יום רביעי ../images/Emo41.gif ../images/Emo47.gif

פרק ענק
אהבתי את רוח האהבה הצעירה של אריק ואנני. שכולם ידעו על הסימן שלהם "לעשות אהבה אחד עם השני" (ציטוט של אנני,אחרי שרות'י תפסה אותם על חם
) -- איך הילדים היו כל כך קרי רוח ורגועים לצחוק את זה -אלוהים יודע 8-} חוץ מזה אין לי מה להגיד על הפרק
חוץ מזה שאני חייבת לראות אותו עוד פעם

פרק מעולה../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif

כל הקטע שרותי עקבה אחרי כולם,ושאנני הייתה בהלם שהיא שמעה שכל הילדים שלה יודעים שהם עושים סקס ועם הסימן הקבוע
אמממ...אריק...פעם ראשונה נראה לי שאני מרגישה שהוא מתנהג כמו אבא אמיתי כזה,כל הריב עם מרי במטבח.אבא של המציאות לא רק של הטלויזיה.

SoldieRonit

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo122.gif פיספתי דקה מהסוף

מה היה
הספקתי לראות עוד הקטע שאנני מגלה על הסימן
עושה פרצוף ,ואז.............. את הריב פיספסתי ,אני צריכה כנראה לראות את הפרק שוב .. ואם שוב יראו את האוטו של מרי ,אני
ושוב אני חייבת להתפלא מהסימן הקבוע ..הם היו בני אדם בשני הפרקים הללו-איך אריק עלה לבדוק מה עם אנני,ולוסי עשתה פרצוף (
)-רק בסוף הפרק מבינים למה

למעלה