פרק מספר 2 פרק טוב! זה רק אני או שהמטפול הומו?
Y yardensachs New member 30/8/05 #1 ../images/Emo41.gif פרק מספר 2 פרק טוב! זה רק אני או שהמטפול הומו?
P Palmer3 New member 30/8/05 #5 המטופל הומו? חחחחח אני רק רואה שהוא צועק "אין לי רגשות אשם" אבל באמת יש לו. זה פשוט כך.
ע עפרונית מהודרת New member 30/8/05 #6 מה שבטוח: הוא הומופוב סביר שזה נגרם מנטייה הומוסקסואלית מודחקת. למרות שכנראה יש לו גם משיכה כלשהי לנשים - הוא נשוי. בקיצור, נראה לי שהוא "בי".
מה שבטוח: הוא הומופוב סביר שזה נגרם מנטייה הומוסקסואלית מודחקת. למרות שכנראה יש לו גם משיכה כלשהי לנשים - הוא נשוי. בקיצור, נראה לי שהוא "בי".
P pomelit New member 30/8/05 #10 לי היתה הרגשה שהמטפל הומו משהו בתגובות, בהפתעה כשהוא ראה את הכעס על האפיון ההומואי של דניאל וכל המשתמע מכך (הוא גם רופא, אבל הוא קודם הומו), בתגובות המאופקות לעניין הזה. אולי גם קצת בהרגשה של נקמנות בשניה אחת קצרה.
לי היתה הרגשה שהמטפל הומו משהו בתגובות, בהפתעה כשהוא ראה את הכעס על האפיון ההומואי של דניאל וכל המשתמע מכך (הוא גם רופא, אבל הוא קודם הומו), בתגובות המאופקות לעניין הזה. אולי גם קצת בהרגשה של נקמנות בשניה אחת קצרה.
ע עומרי האוזר New member 30/8/05 #7 יותר עוצמתי מהקודם. דמות הטייס מאוד מאוד בולטת, קשוח, משקפ"ש. יותר אהבתי את הטייס מאת זיוני השכל של הקודמת.
יותר עוצמתי מהקודם. דמות הטייס מאוד מאוד בולטת, קשוח, משקפ"ש. יותר אהבתי את הטייס מאת זיוני השכל של הקודמת.
B Broken Wings1 New member 30/8/05 #8 פרק מעולה. גם הקודם. משחק טוב. אני חושבת שהוא הומו. אגב.. אני חדשה, שלום לכולם
Y yaeli20 New member 30/8/05 #9 למה הומו? למה כולם חושבים שהוא הומו בגלל שיש לו חבר הומו שהם שיחקו כדורסל?
ע עפרונית מהודרת New member 30/8/05 #12 ובגלל שמה שהכי הטריד אותו ברגע שלפני "מותו" היה: האם יש לו זקפה ליד דניאל ההומו.
Y yaeli20 New member 31/8/05 #14 לא נכון אם תראו שוב את הפרק למי שיש VOD הפחד שלו היה ש זקפה = מוות (לפי הסיפור של סבתא שלו)
ע עפרונית מהודרת New member 31/8/05 #15 זה מה ש"על פני השטח" ההתרשמות של ראובן (וגם שלי, הקטנה) הייתה ש"מתחת לפני השטח" הפחד שלו הוא לקבל זקפה ליד "ההומו".
זה מה ש"על פני השטח" ההתרשמות של ראובן (וגם שלי, הקטנה) הייתה ש"מתחת לפני השטח" הפחד שלו הוא לקבל זקפה ליד "ההומו".