פרק מספר 8

yardensachs

New member
../images/Emo41.gif פרק מספר 8

וואו! זה היה ממש נהדר, יחסית לשבוע עשבר זה היה מעולה!

GREENPOINT

New member
אין לי מילים...

כתיבה כ"כ רגישה, פשוט הרגשתי כל הפרק...

Aerogirl

New member
אני אוהבת את מאיה מרון

קשה לקום מהספה אחרי פרק כזה...זה עושה חשק לדבר עם מישהו...לא?

חסות

New member
../images/Emo6.gifמ-ד-ה-י-ם!

מה שאיילה אמרה ב-45 דקות האלה.. אני בטח הייתי מוציאה בחודש.. אמנם זו רק סידרה אבל בהחלט כתיבה מעולה, םשוט טובה. איך ראובן מכניס לה את השאלות בהפוכה.. אני מקווה שהפסיכולוגית שלי ראתה את הפרק...

quisp

New member
../images/Emo24.gifמאיה מרון שחקנית מדהימה!

כל כך מוכשרת...פשוט גדולה!

ס ת י ו 5

New member
פרק מס 8

להביט לה בעיניים גרון חנוק זולגות הדמעות מעצמן מדהים

taltheblond

New member
ממש.

סתם לפתיחה קוראים לי טל אני בן 18 מצור הדסה.. גם אני ממש נהנתי מהפרק הזה השחקנית (שכחתי איך קוראים לה) פשוט מדהימה. הפרקים שלה הם המעניינים אותי ביותר... בפרק הקודם שלה (פרק 2?) הייתי בטוח שהסיבה לתאונה היא פשוטה ובעצם המניעים שלה להגיע בכלל לטיפול הזה הם ברורים אבל מה שהתסריטאים מצליחים לעשות זה פשוט מדהים. אני כבר מחכה בקוצר רוח לפרק הבא שלה. חוץ מהטיפול שלה אני גם אוהב את הפרקים של הטייס... באמת, משחק מצויין, טקסט כתוב מדהים. אני מת לדעת לאן הסיפור הזה מתפתח... ולסגירה עוד קצת על עצמי, אני בוגר מגמת תאטרון (5 יחידות) בבית הספר התיכון לאומנויות בירושלים, על סף כניסה לשנת שירות (גם כן של תאטרון). וזהו... שיהיה לכולם לילה טוב :)

DAN1EL

New member
פרק מעולה ../images/Emo97.gif

מאיה מרון בהחלט שחקנית מדהימה, כתיבה גאונית, משחק מרגש. ממש אהבתי את הפרק. רק לא הבנתי אם הוא רמז לה שהוא חושב שאבי גרם לתאונה? הוא שאל למי היא התכוונה כששירה מאשימה את אבי ואשתו בתאונה, והוא הזכיר את הפגישה הקודמת, שהוא חשב שאבי זה השברים. בעצם זה לא נראה לי הגיוני, כי זה נראה כאילו הוא חותר לגלות אם היא ניסתה או לא ניסתה להתאבד (ואני חושב שהוא כבר מניח שכן).

taltheblond

New member
אני חושב..

שהיא ניסתה להתאבד... בגלל הלחץ והכל... אבל הפרק הזה דיי תשתש את זה.. שלה ולאבי היה/יש רומן... אחרי הכל היא פלטה שהיא "גרה" שם כשאישתו לא נמצאת, שהנסיעה לא חשובה לה עכשיו (אולי בגלל שאשתו של אבי מצטרפת?), המבט של הפסיכו' בסוף כשהוא ראה את איילה נכנסת למכונית עם אבי... יש עוד תהיות?

yardensachs

New member
אנסה

ראובן מקבל טלפון והוא שומע את איילה עם עוד מישהו והיא אומרת למישהו "תוריד אותי" והם רבים קצת והטלפון נסגר. בהמשך היא נכנסת לקליניקה רטובה לגמרי ואשתו של ראובן מחליפה לה בגדים. אני חייב לרוץ אני אמשיך אחר כך

pomelit

New member
תקציר

איילה נכנסת לקליניקה רטובה, ראובן הולך להביא לה בגדים יבשים. היא לא יכולה להתלבש ומציעה שראובן יעזור לה. ראובן נבוך, מעדיף שלא, וקורא ליעל שתעזור לה. יעל מתנהגת בצורה ישירה מאוד, "כועסת" על איילה שהיא רזה מידי, עוזרת לה בענייניות להתלבש. איילה מתרשמת מאוד מהישירות של יעל, ואומרת לראובן שהוא צריך ללמוד מיעל איך מטפלים. ראובן שואל את איילה איפה משקרים לה ואיפה היא מרגישה צביעות. היא מתארת את יחסיה עם הבנות בפנימיה, שהם מאוד לא ישירים, ומצירה על כך שלא תוכל ליסוע למחנה אימונים של הנבחרת בחו"ל, נסיעה שהובטח לה שתוכל להצטרף אליה, אבל ככל הנראה זה לא יתאפשר. היא מסבירה שבגלל שאשתו של המאמן חזרה לארץ המקום שלה נלקח. בהמשך מסתבר שיחסיה עם אבי וביתו עמוקים ויציבים יותר משניתן היה לשער, וקיים בלבול לגבי השאלה אם היא גרה שם או לא. היא גם רומזת לכך שלאבי ולאשתו יש לכל הפחות אחריות חלקית לתאונה שעברה. במהלך הפגישה היא אומרת לראובן שהבגדים של הבת שלו מכוערים, ושהוא לא כתב חוות דעת למרות שהבטיח, מה שאומר שהיא יוצאת מהפגישה בלי כלום. ראובן מתחיל לקרוא את חוות הדעת שלו בה הוא מתאר את איילה כילדה חכמה נבונה וכו', תיאורים שמרגשים את איילה ומביאים אותה לבכי. היא מסבירה שכשניסתה לכתוב עם אמא שלה, אמא שלה לא הצליחה להגיד דברים טובים. היא מתארת את הנסיעה באמבולנס לאחר התאונה. כשהיא יוצאת ראובן עוקב במבטו אחר המכונית שבאה לקחת אותה, כנראה עם אבי.

pomelit

New member
אה, ובסוף

כשיעל עוזרת לה להתלבש בחזרה בבגדים שלה שהתייבשו בינתיים, איילה מחבקת את יעל, ויעל מחבקת אותה בחזרה

למעלה