פרק רביעי מתוך CAUM והפעם...

Lopezit

New member
../images/Emo41.gifפרק רביעי מתוך CAUM והפעם...../images/Emo41.gif

CAUM |שלמות||סגידה|
שבוע הבא זה יהיה הפרק האחרון.. מה נראה לכם היא תשיר? לי נראה PA... כצפוי עם כל דבר שהיא עושה מארק חייב להיות קשור איכשהו

Lopezit

New member
../images/Emo26.gifג'ניפר הייתה אמורה להופיע

ב Movie Rock שיתקיים ב 2 לדצמבר... אבל היא יצאה מרשימת המופיעים מסיבה לא ברורה אם זה בגלל ההריון אז אני סולחת לה (הולכת להיות לנו שנה משעממת ביותר
) בכל מקרההה.. יכול להיות שהיא תגיש פרס או משהו ומארק מופיע אז היא בטוח תהיה שם ככה שלפחות יהיו תמונות

לגמרי משעממת../images/Emo6.gif

היא לא צילמה שום סרט בשנה האחרונה, על אלבום אין מה לדבר. אולי נקבל איזה בושם חדש, לא יותר מזה

West Doll

New member
מה נעשה עם בושם?../images/Emo69.gif

אי אפשר לשמוע אותו או לראות את ג'ניפר משחקת בו אז זה לא שווה. אפשר יהיה רק להריח כמו ג'ניפר *עלק* ולהרביץ לאנשים שבאים לפורום בטעות או משו

Lopezit

New member
יה לא מעודכן אחד

יש בושם בפברואר שהוא גם לגברים נראה לי נו זה עם התמונה היפה ודרך אגב.. היא תגיש פרס בטקס
מעניין מה היא תלבש... לא ראינו אותה חודש ונראה לי היא דובה לגמרי

West Doll

New member
מפתאום../images/Emo7.gif

היא צריכה להוציא עוד אלבום בסגנון ג'יי.לו
אבל זה ישאר בגדר חלום
בטח היא תוציא משו כמו "The Best Of..." או "Jennifer Lopez - The Greatest Hits" רק כדי להרוויח עוד כמה דולרים עלינו

BRAVE הכי ג'יילו סטייללללל

אלוהים כמה אתם לא מבינים
אני בכל מקרה מעדיף את BRAVE האלללללללללללוהייייייייי על JLO

קודם כל

צריך להעריך את ג'ניפר על זה שעד היום לא קיבלנו ממנה אלבום אוסף. בשמונה שנים של קריירה מוזיקלית היא כבר הייתה יכולה להוציא שניים כאלה. אז אם האלבום הבא שנקבל ממנה יהיה אלבום אוסף - מה שבאמת נשמע הגיוני - אני אקבל את זה באהבה

אממ זה לא אותו דבר

מעצם העובדה שבשביל אלבום הרימיקסים ג'ניפר הייתה צריכה להיכנס לאולפן (לפחות בשביל חלק מהשירים)... אז אין באלבום רימיקסים עבודה כמו על אלבום חדש - אבל זה עדיין יותר מאלבום אוסף שסתם עוטפים את השירים באריזה חדשה ומפיצים.... זה באמצע קיצור.

QueIronia

New member
פשוט היית חייב להגיב, אה?

"סוג של" ו-"באמצע" זה די אותו דבר. חוצפן.

West Doll

New member
../images/Emo99.gif

וברור שהיא תשיר עם מארק התקוע בפרק האחרון
אני שמה מאה שקל על זה

למעלה