פרק שבועי - 304

../images/Emo41.gif פרק שבועי - 304 ../images/Emo41.gif

תקציר
"הקיפו אותי " ג`יי.ג`יי נחשף להיבטים חדשים של מלחמת וייטנאם; יריביו הפוליטיים של ג`ק נוקטים בטקטיקות מלוכלכות כדי להכשילו; מג ממשיכה לעבוד על הפקת המחזה עם רוקסן, ונותנת לכריס להשפיע עליה לרעה.

אוי פאדיחות לא ראיתי שפתחו...

אולי כדאי שאם אין מנהל נחליט מי יפתח שרשור לפרק כל שבוע כדי שלא יווצר שוב מצב כזה...

ועכשיו לפרק...

קודם כל אני אוהבת את השכן החדש! שכחתי איך קוראים לו
הוא קצת מקלקל את מגי הגודי גוד הזאת ומוסיף קצת מתח לסדרה :) טוב זה שג'ייק ינצח בבחירות היה צפוי ביותר (אולי כי קראתי על זה באתר של NBC
) הלן פשוט לא עשתה היום כלום אפשר היה לוותר עליה. גם על פאטי. JJ מסכן שלי
החברה הוויאטנמית שלו מתה :( למרות שלא אהבתי אותה בכלל
אבל הוא כן אהב אותה מסכנון
יש לו המון מזל הוא כל הזמן היחידי שניצל מכל מיני אסונות בוויאטנם. בת' שרמוטה!!! מה היא חושבת לעצמה? JJ אומר לה שהוא רוצה להתחתן איתה והיא עוזבת אותו לטובת איזה גיטריסט מסכן שגם אחותו בהיריון (נדמה לי שהוא אמר את זה אבל יש מצב שאני מדמיינת
) קיצר היה פרק מדהים מקסים ומרגש (כמו כל פרק
) ואני כבר מחכה בקוצר רוח לשבוע הבא

פרק מעולה../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

JJ עם הכובע הזה של החיילים...יאמי!
הוא היה כזה מסכן אחרי שהוא ראה את אן מתה... ומה הקטע של כריס?

כריס מגניב ביותר

הלא כן
אבל נדמה לי שזאת לא פעם ראשונה שהיא מעשנת. נכון היא עבדה בעונה הקודמת בחדשות? אז היה איתה שם איזה בלונדיני שנתן לה שאכטה, לא?

DS9

New member
בסיבוב הקודם של הפורום

השרשור היה נפתח לפני הפרק עם ספירה לאחור ורישום של המידע מהממיר. לגבי הפרק: 1. עוד קורבן לרוצח הסדרתי JJ (עדין לא ראיתי אדם אחד שהיה קשור אליו בויאטנם ולא מת). 2. זה רק אני או שהלן היתה כתומה כאשר היא דברה עם הזקנים? 3. כפי שחזיתי בת' מצאה תחליף לJJ ו JJ מצא תחליף לבת' רק ששלו מת. 4. מג, ככל שאני זוכר, סרבה לעשן בחדשות וכן היא עשנה גראס עם ג'ס (סרב לקבל עזרה מרורי ועכשיו ממג). כמו כן לורי צדקה ג'ס אכן מביא רק צרות. 5. לפאטי היו רק שלוש הופעות הפרק אז אני מדלג עליה. 6. אחרון להערב, דמינתי או שכמו שהויאטנמית הביאה את משפחתה כך סם הביא את משפחתו. נ.ב JJ כמעט הרג את החבר שלו שנשלח להודיע ש JJ יאחר!

Billy4

New member
נ"ש

מממ...אני חדשה ורציתי לשאול...מישהו יודע איך קוראים לשחקן שמשחק את כריס? תודה

Billy4

New member
תודה../images/Emo13.gif

ואיך כותבים באנגלית את יודעת?

Q T g i r l

New member
פרק ממש יפה. אהבתי.

אי אפשר להגיד שג'ס לא חמוד אחרי הכל. אבל אין על ג'י ג'י... הפרק היה מעניין, אהבתי אותו.

Q T g i r l

New member
חחחח....

אני לא ממש זכרתי את השם שלו בסידרה.... אז הנחתי לעצמי שאנשים יבינו על מי אני מדברת =) ככה זכרתי אותו... ובהתחלה ראיתי רק בגלל ויל אסטס. אחרי זה כבר אהבתי אותה... עד עצם היום הזה :)

tristan79

New member
../images/Emo4.gif

הפרק אתמול היה ממש עצוב לפי דעתי. למרות שאני אף פעם לא שמתי לב במיוחד לבחורה הוייטנאמית עד היום (אני אפילו לא יודעת איך קוראים לה) זה היה ממש עצוב איך שהיא מתה פתאום... ועוד אחרי שהם בדיוק יצאו והוא בדיוק קנה לה מתנה והכול... ואיך הוא ישב שם ועוד שנייה התחיל לבכות. היה ממש עצוב. אמממ זה היה דיי ברור שג'ק ינצח בבחירות. אבל אני לא מבינה מה התפקיד הזה בדיוק אומר... זה כמו עבודה נוספת הוא ירוויח על זה כסף.? איך הוא יכול להשפיע עם התפקיד הזה.? טוב כנראה שנצטרך לחכות ולראות. אני דווקא ממש אוהבת את הדמות של כריס. זה לא שמג הייתה דמות משעממת או משהו, אבל היא יותר מדי "ילדה טובה" כזאת ונראה לי שזה דיי מה שהיא צריכה. אולי הקטע עם הגראס קצת יותר מדי הרחיק לכת (במיוחד ביחס לעובדה שאין ביניהם עוד משהו משמעותי בינתיים והיא כבר מושפעת ממנו). את הקטעים של בת' והגיטריסט אני דיי שונאת, אין בזה משהו חשוב ומעניין במיוחד. אני במילא שונאת אותו. זה נראה לי מטומטם שהוא בכלל מנסה להתחיל עם מישהי בהיריון שהארוס שלה בוייטנאם. (הוא מבקש להיפגע או מה.?) אבל... ייאמר לזכותו שיש לו קול ממש יפה וגם השיר ממש יפה. ** דרך אגב, עוד מישהו חושב שהמנהג הוייטנאמי הזה שבדייט הראשון המשפחה מלווה את הבחורה נורא מטומטם.?

למעלה