פרק 1 עונה 5

P i x i e s

New member
../images/Emo41.gif פרק 1 עונה 5 ../images/Emo41.gif

טיפה בדיליי, אבל... מה חשבתם? מישהי ראתה? לדעתי דווקא בגלל שהם לקחו את אותו אתגר אפשר לראות שהרמה עלתה, כולם עיצבו תלבושות ברצינות כשבאתגר הראשון היו דברים באמת נורא מגוכחים...

IkMfNiY

New member
יש אולי מצב ש.. ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

מישהו יעשה שרשור עם התמונות של הבגדים שהם עיצבו בכל פרק? אני לא רוצה לעשות את זה, כי [כרגע..] אני עדיין לא יודעת מי הזוכה. בכל מקרה, קיוויתי שקלי [מקווה שזכרתי נכון את השם] תנצח באתגר כי הבגד שלה באמת היה יפה ומקורי. סימנתי לעצמי גם את דניאל. הבגד ש... אני לא זוכרת איך קוראים לו, זה שעף, עיצב, היה פשוט מפחיד. הילד הזה עם השיזוף המוגזם נראה פשוט מעצבן. יעל

האסייאתי שעף היה מזעזע!!!

וכלכך שמחתי כי אהבתי את הרוקרית, וגם כי הוא אמר בהתחלה שהם לא ברמה שלו ובלה בלה בלה

שקדולה

New member
../images/Emo13.gifאמ ...

נראת אחלה עונה , יש אנשים חביבים ביותר ממש רואים את השיפור מעונה לעונה זאת המשימה הראשונה והיו דברים ממש יפים למרות שהיו יכולים להיות יותר יצירתיים עם הדברים בסופר . אני חשבתי מה הייתי עושה במקומם ונראה לי מגניב לקחת צלחות ולשבור אותן ואז להדביק על השמלה במין פספס יפה כזה והיו לי עוד כלכך הרבה רעיונות בחלק שצילו את הסופר חחחח אהבתי את ליאן ובליין ודניאל שדומה לבראד וולש ( אם מישהי מכירה ) בצורה מפחידה , והבלונדינית שניצחה ועוד בת אחת עם שער חום ועוד אחד שאין לי מושג איך קוראים לו ועוד ועוד .. קיצר היו הרבה טובים לדעתי הפריקית הזנותית הייתה צריכה לעוף , היא לא עשתה כלום - האסייתי לפחות ניסה .. ולא הבנתי למה השופטים נדבקו לבליין הבגד שלו היה מגניב לאללה

איזה פרק יפה ...

אהבתי את השמלה מהכוסות הכחולות ואת השמלה של הבחורה שניצחה . גם אני חשבתי מה אני הייתי יכולה לעשות במשימה הזאת . חשבתי על שמלה עם חלק עליון שעשוי מסוכריות עדשים ולקחת חבלים לצבוע אותם ולעשות מעיין פרנזים בחלק התחתון שלה . בקיצור משהו מיוחד לא כמו כולם שם כמעט שהחליטו לקחת מפות כתחליף לבד .

בהחלט. ממש שמחתי עם ההחלטה שלהם.

האסייאתי הכין תלבושת מעולה... לסרט אימה^^

../images/Emo207.gif שאלה :)

היי יש פה מישהו שראה כבר את כל העונה החמישית? אני פשוט רואה אותה באינטרנט ואני לא מוצאת את פרק האיחוד שמביאים את כל המעצבים לפני הגמר, יכול להיות שלא עשו? ואני ליאן^^ אני חדשה בפורום, אז היי לכולם :)

שאלה

איפה אפשר לצפות בפרקים? ה VOD נדפק לי סופית ופספסתי את 2 הפרקים הראשונים. ביו טיוב לא מצאתי ובאתר של בראבו גם לא. כלומר, יש אפשרות להיכנס לפרקים אבל זה נותן רק תיאור של הפרק ותמונה, לא וידאו מלא של כל הפרק. עזרה?

למעלה