פרק 119 - איש השלג

קרלוצה

New member
../images/Emo41.gifפרק 119 - איש השלג../images/Emo41.gif

מי ראה? הדבר היחידי הטוב שזה שודר בשעה הזאת (2:11) זה שלא היו פרסומות בכלל..... פרק מעצבן נורא בגלל הנוח היקס פיחס הזה ונורא ריחמתי על ווהן כשהוא שאל את סיד איך הלך המבצע עם נוח היקס, כאילו שהוא ידע שקרה משהו בינהם זה היה מעצבן, כזה מסכנצ'יק איך הוא קינא..... חחחחחחחח איך צחקתי בקטע שמארשל הציג בפני סיד והיקס את הדבר החדש שכשהוא מפעיל את זה לא שומעים כלום מסביב
חחח ענק..... אהבתי גם את איך שהם נלחצו עם האופנוע בתחילת הפרק (כל כך לא הגיוני אבל שיהיה) ועוד דבר אחרון, בסוף כשסיד נקראה לבוא ע"י ג'ואיס פיצה אחרי שדיברה עם היקס בטלפון נורא עיניין אותי לדעת על מה היא חשבה כל כך הרבה בשיחה עם ווהן אח"כ......אם יש זמן שהייתי רוצה לקרוא מחשבות זה באותו רגע, על מה מי היא חשבה? על ווהן (כי היא בהתה בו)? או על היקס (כרטיס הטיסה)? זה עיניין רק אותי?

inbal145

New member
מוזר../images/Emo12.gif בדיוק סיימתי לראות../images/Emo6.gif

הקלטתי הפעם, השעה הייתה מאוחרת מדי בשבילי
אני שונאת את נוח היקס
ווהן כל כך קינא, ממש ריחמתי עליו
מרשל הצחיק אותי גם בקטע שהוא הסביר לנוח היקס (
) שהוא צריך להוריד את הקבצים ואז מרשל שאל אותו "אני משעמם אותך
"
המרדף בתחילת הפרק היה מדהים
אהבתי איך שעשו אותו
אמרתי פעם שג'יי ג'יי גאון
אני חושבת שסיד (לצערי הרב
) חשבה דווקא על היקס ולא על ווהן (
) וזה לא עניין רק אותך
ורק למקרה שלא הייתי ברורה עד עכשיו: אני שונאת את נוח היקס
ווהן

יפעת2004

New member
19X1 + שאלות ../images/Emo58.gif

ממש אהבתי את הפרק שהיה אתמול. לא תיארתי לעתמי שפיכס הזה יהיה איש השלג - רק כשסידני נכנסה לתוך הבית - קלטתי. אני שמחה לפחות שלא אצטרך לראות אותו יותר. אגב, מישהו יודע איפה הוא שיחק - באיזה סדרה או סרט??? הוא מוכר לי בטירוף - הוא וחיתוך הדיבור המעצבן שלו. נקרעתי מצחוק בגלל מרשל והאפקטים שלו - הוא ממש חמוד. :) שאלותיי: 1. האם משהו יקרה בין ווהן לסיד מבחינה רומנטית כבר בעונה הזו? ואם לא באיזו עונה נזכה לראות מגע *אהממממ* מסוים - ולו הקטן ביותר ;) 2. אני יודעת שזה מטורף - אבל אין שום סיכוי בעולם שנגלה מתישהו - לפחות למי שראה את העונה השנייה והשלישית עד לאן שהגיעה שסלואן הוא אבא של סיד, נכון??????? היחסים בין סיד לסלואן לדעתי מאוד מעניינים. מצד אחד, סיד מתעבת אותו על מה שעשה לדני, ומצד שני יש ביניהם איזה קשר מיוחד כזה - כך לפחות נראה לי מהצפייה בעונה הראשונה מפרק חמישי בערך.... מה שלמדתי בינתיים מהתכנית זה שה כ ו ל יכול לקרות, LOL! תרגיעו אותי! תודה! אגב, זו רק אני או שאבא של סיד - היחיד אני מקווה - ממש ממש חמוד!!! :) אני 2.

BaLuN

New member
תשובות..../images/Emo58.gif

1.לא.. *לצערנו* הפעם הראשונה שהם
זה בפרק 213..
2.
עננקקקקק ככה שאם את באמת לא רוצה לדעת מה קורה בהמשך אל תקראי את זה...
..אבל למקרה שאת כן רוצה דעת מה קורה.. אני רק בפרק 315 אבל לפי מה שראיתי ביינתים סלואן סיפר לד"ר ברנט (ככה קוראים לה נכון??
) שהיה לו רומן עם אירנה (אמא של סידני..) לפני שסידני נולדה.. ונראה לי שבהמשך מגלים שזה היה 9 חודשים לפני שהיא נולדה.. אבל כדאי שתשאלי מישהו שכבר ראה עד פרק 318..
מקווה שעזרתי..

בוביץ

New member
השמועות אומרות../images/Emo58.gifעד 318וההמשך

השמועות אורמות שלא יודעים אם זה גק או סלואן והשמועות אומרות שזה יהיה מישהו חדש.

יפעת2004

New member
o... m... g... ../images/Emo58.gif

אני בשוק....... ואני חשבתי שנפלתי על הראש כשהמחשבה הזאת עברה לי בראש לפני כמה שבועות. תודה בכל אופן!!! :) ותודה על המידע מחמם הלב בקשר לעונה השנייה - יש לי למה לחכות :)

gilmorefreak

New member
../images/Emo58.gif דייייי......

אני לא מ א מ י נ ה ! דיייייייי...!!!!!! איך בכלל חשבת על זה?? יואו זה ע נ ק !!! אני לא מאמינה!! ואמממ..הם מתנשקים?? איזה מותק!! אני בקרוב אראה את הפרק..

BaLuN

New member
ושכחתי לענות..../images/Emo9.gif

אולי הוא מוכר לך מ"שיקאגו הופ" ששמה הוא שיחק את ד"ר בילי קרונק... והוא גם שיחק במלא תפקידי משנה וכאלה..
מקווה שעזרתי

יפעת2004

New member
יו!!!! את גדולה!!!!!

תודה!!! בטח - הייתי רואה שיקגו הופ כששודרה פה!!! ממש אהבתי את הסדרה הזאת! אגב, בתחילת שנות התשעים שודרה פה סדרה שנקראה רוזי אוניל (בכיכובה של שרון גלס - קגני ולייסי - סדרה שבה שיחק "דיקסון") והשחקן שמגלם את סלואן שיחק שם את הבוס שלה. דמות ממש ממש נחמדה. :) שוב תודה! שונאת ששחקן מוכר לי ואני לא זוכרת מאיפה, LOL! חוץ מזה, כבר אמרתי פה פעם

יפעת2004

New member
../images/Emo9.gif אופסי.... נשלח לפני הזמן....

~חוץ מזה, כבר אמרתי פה פעם~ אני מאוד אוהבת להיתקל בשחקנים מסדרות שהייתי רואה פעם..........

קרלוצה

New member
אה, עוד פרט ששכחתי ממנו......

שהיה בפרק.... לא זכרתי שלווהן היה כלב

למעלה