פרק 14 - ההדחה

BeN ShaDe

New member
למישהו יש תמונה של המבט של שי אחרי ההדחה?

פספסתי את זה...

BeN ShaDe

New member
כצפוי - אשר הלך.

בנאדם זהב שכל הזמן דאג לחייך ולצחוק עם כולם ודאג להנטיע את הדת בשאר דיירי הוילה. רק עכשיו הבנתי שאם הוא מצביע לשפרה , שפרה הייתה מועמדת וכנראה הייתה הולכת הביתה ולא הוא. אבל את הגלגל אי אפשר להשיב לאחור ושוב , אני אאחל לאשר הרבה אושר , הצלחה ובריאות כי זה מגיע לו. כ"כ מגיע לו. ללא ספק השאיר חור בבית.

droriko

New member
טוב אז הטענות על הצגה מצד אנשים פה שגויות

באמת הסתנן לתוך הוילה משגיח כשרות , פשוט הפקה זבל

BeN ShaDe

New member
עוד משפט ענק מבית ארז טל.

כשאסי ואשר עשו את דרכם לאולפן ארז אמר : "הנה הם מגיעים לאולפן. קבלו אותם. בעצם , עזבו את אסי , קבלו את אשר סימוני!".

יNOT

New member
אתה מעריץ? ../images/Emo6.gif

אני לא ראיתי את התוכנית , אבל השורה עצמה לא נראית לי כזו מצחיקה

אבל לכולם הראו את כל אלה שהדיחו אותם

גם לערן...הראו את קרן ואת כולם. נראה לי ש...פה עשו את זה מיוחד - בגלל השלישה היעני "מיוחדת"

ShukyD

New member
אשר סימוני

בחור זהב אני ממש מבסוט על הזמן שיצא לי לראות אותו בוילה ומקווה שיהיו לו חיים מאושרים עם אישתו והבת החדשה שלו רק בריאות

גם אני מאחל לו רק טוב עם ....

אישתו וביתו התינוקת. חבל שהוא עזב, אהבתי אותו ואת הבובלילים באותה המידה.

אתה "צודק"

ממש זהב חחח אולי זה"ב - זהירות בבון ! אוחחח כמה ייחלתי לרגע שהגוש טמטומת הזה ייצא ! עכשיו.... הצדק נעשה!

igor p1

New member
אני קצת עצוב ושמח

עצוב כי זה לא אותו דבר בלי אשר ףויש אנשים שמגיע להם היה לעוף לפניו,לגבי מה שהוא אמר על השבתות הוא צודק ,לא ישמרו שם ,אלא עם עינב תבקש ותריב עם כולם ,אני מקווה שעינב תדאג לזה שהם ישמרו שבת כמו עם אשר. שמח הוא פוגש את אישתו ואת התינוקת וזה שווה ועיף מלהיות בתכנית הזו. לגבי שי הוא או רנין המוכחים הבאים

droriko

New member
7 הדחות עד עכשיו וכולן היו צפויות

זה כבר מוריד לגמרי את החשק מלחכות שעה שלמה שיודיעו על ההדחות בשלישי הגיע הזמן שהחבר'ה בהפקה יתעוררו , יש להם כמעט חודשיים להחזיק והם כבר מתחילים להימאס.

למעלה