פרק 14 - ההדחה

שמישהו יגיד לרנין שהיא בכיינית וצבועה!!!!

מגעילה מה היא עכשיו מרכלת על עינב ועוד מוסיפה "אני לא טובה כשפוגעים בי" אהבלה שתלך כבר מה היא מאיימת

Jason2

New member
מה עינב היתה עושה

אם היתה מגלה שליאון הצביע לה ולאבא שלה?

d a n 6

New member
רנין רוצה לפרוש!

עינב אמרה שלאשר לא היה מגיע להיות מודח ורנין אמרה לה שלאף אחד לא מגיע להיות מודח ואז ונסה אמרה שיש אנשים שמגיע להם יותר ממנו להיות מודחים ורנין חושבת שהיא התכוונה אליה וזה נכון כי היא צבועה ומגעילה ועכשיו היא רוצה לפרוש ומתבכיינת לצבר.

קמבילי

New member
מתבכיינת לצבר? אחלה, צבר לא יכנע כמו שפרה

שינסה "לעודד" אותה ולהפציר בה להישאר, ולא נחש כמו שי שעלול לעשות אותו דבר מסיבות אחרות לגמרי. אני מקווה שצבר בדרכיו הנלוזות ישכנע אותה לעזוב ויסתום עליה את הגולל והדבר הזה יירד מהמרקע לעולמים. היא כל כך מגעילה אותי (סליחה, אבל בכנות) שאני מוכנה אפילו להשהות למענה את ההדחה של שי.

קמבילי

New member
דיברתי מוקדם מדי, שפרה כבר הצטרפה אליהם

אבל אני ממש בטוחה שהתעלקות הצומי וה"חנוק לי" וה"רע לי תחזיקו אותי" הם ממש לא בקטע של צבר. מעניין לו את הת-ת הייתי אומרת.

d a n 6

New member
לצערי צבר הוא זה שתמיד משכנע אותה להשיאר

גם עכשיו היא אומרת לו שהיא רוצה לצאת אז הוא אומר לה שהוא יצא איתה.

Prime Time

New member
מה רע?

והפעם שתבצע. *אתה לא באמת חושב שהיא תעזוב? כמה פעמים אפשר לשמוע את אותה שטות...הרי פעם אחר פעם היא מאיימת ומשום מה היא עדיין בווילה. אני סיימתי להאמין לבכיינית. (בעצם, לא נראה לי שהאמנתי לה מלכתחילה....)

משהו מוזר לי....

הרי עד הרגע האחרון הם לא יודעים מי הודח... אז איך הם הביאו את הילדה והאישה מטבריה - והכינו את הכל כאילו הכל היה ידוע מראש

Saladin

New member
כנראה שראו מההתחלה שזה לא צמוד.

לא נראה לי שזו קונספירציה. פשוט לא צריך להתייחס לדברים של ארז טל על הקרב הצמוד. זה בולשיט שנועד לעודד הצבעות.

YanMen

New member
זה כמו שהביאו את החזן בשביל עינב.

הם מוכנים לכל המהלכים...

למעלה