פרק 289 במנגה

Noya Nyan

New member
אוממגגגג!!$%%$^%../images/Emo58.gif

קודם כל!!! ה color spread
אומגגגגגגגגג. 333333333> הולואיצ'י *___* למה אתה מתחבא מאחורי איצ'יגו 33> צא החוצה כבר, אנחנו מתגעגעים, נו! >>; דבר שני, אומג. נללל. כמה שאני אוהבת אותך!
אבל איך נל יכלה להיות אספדה? חשבתי שאקס-אספדה הם רק אראנקרים עם 3 ספרות?? O: ומה קרה לה? נוייטורה אמר משהו כמו "תסתכלי איזה פתטית את! מה, השבר במסכה שלך כואב?" >___>" איך היא שברה את המסכה? ואיך גרימג'ו או אולקיוורה לא זיהו אותה מקודם? O: (טוב, אולי אולקיוורה היה עסוק מידי בלהסתכל על אוריהימה
אבל גרימג'ו בהחלט דיבר איתה וצעק עלייה. אולי הוא לא מכיר אותה?) וואו. הפרק הזה. כלכך הרבה שאלות חדשות. קובו יא %^$^%$^. תענה קודם על השאלות הקודמות שהצבת לנו, נו! >>; אולקי, רוקיה, איפה אתם?!

כל כךךךךךךך!!!@#$@#^!$^../images/Emo58.gif

הדבר הראשון שעשיתי היה להרביץ לאחותי מרוב התרגשות ולצווח "הו..הולואיצ'י!!~ ;;" ואז "קרניים ם.ם" ואז "זה הצד השני של המסכה D:" אפילו שזה לא הגיוני XD או שכן...? וואו! סוף סוף פרק טוב! כבר מזמן לא היה אחד כזה (אפילו שזה לא כ"כ הפרק מה שהלהיב אותי, אלא החיוך של הולואיצ'י, כי זה אומר שקובו לא שכח ממנו והוא יחזור אולי אפילו בקרוב, אבל לומשנה XD) אבל ידעתי שיש משהו בנל! ידעתי! הרי התמקדו עליה בסוף הפרק הקודם, זה היה ברור שהיא משהו מיוחד! וואה, פרק טוב *.* אני עדיין מלאת התרגשות, וזה מזמן כבר לא קרה לי אחרי פרק של בליץ', התרגלתי לזה רק אחרי פרק וואן פיס (שד"א היה מצויין XD) איזה יופי! סוף סוף פרקים טובים במנגה, וגם באנימה! רק שימשיך ככה 3:

את מה? ../images/Emo58.gif

את הקרניים? אין לזה הסבר בינתיים, פעם ראשונה שהוא מצייר את זה O: וזה אחלה ציור, אולי בהמשך המסכה של איצ'יגו תהפוך לזה... סה"כ הצד השמאלי (הימני שלו) מקופח ולבן לחלוטין, הגיע הזמן שיתחילו להיות שם דברים נחמדים כמו קרניים למשל D: הממ. אני היחידה שזה הזכיר לה את ג'יימס? XD

Noya Nyan

New member
הקרניים...../images/Emo58.gif

אולי את לא זוכרת, אבל זה לא הפעם הראשונה שקובו צייר אותן ^^;; הקרניים הלו שייכות להולואים שנקראים Exequias . ההולואים האלו נשלכו עלי ידי סזאייל כדי להרוג ולאסוף מידע על הקרבות של האקס-אספדה.
לדעתי ההולואים האלו מסמלים בעיקר את המוות... בגלל זה קובו בחר לצייר אותן אני מניחה. O:

Noya Nyan

New member
אממ... ../images/Emo58.gif

... כשאמרתי "הולואים" התכונתי לאראנקרים. ^^;;;

c881

New member
../images/Emo58.gif לגבי הקרניים

בזמנו, כשאיצי התאמן עם השיניגאמים שמשתמשים במסכות (סליחה, השם ברח לי) נאמר בינהם שזה נדיר מבחינתם למצוא מישהו עם כח דומה לשלהם, שזה כמו למצוא בן משפחה. (הקטע בו הבחור גדול/שמן שמתעסק במגינים עזר לאוריהמה לתקן את הסיכה שלה) למסיכה של "הילדה" שקרעה לו את הצורה כל הזמן היתה קרן על המסיכה. משפחה או לא? היו לה גם ציורים של מעויינים סגולים כמו "כתר". אז החלק הזה - הצבע בצד שמאל של המסיכה.

burhtk1

New member
רגע..../images/Emo58.gif

חשבתי שלכל ארנקר יש זנפקטו.. ולנל אין זנפקטו לפי מראה חיצוני.. איך דבר שכזה יכול להיות?

JeeChan

New member
פרק מעולה ^____^ ../images/Emo58.gif

הדפי צבע *____________________* הקרב כבר נגמר לדעתי :/ אלא אם כן נל או אחד מהויזארדים יצוצו פתאום ם: לא ממש הפתעה שנל אספדה, היה צפוי שהיא תהיה משו חזק. נראה מה יהיה בהמשך ם:

למעלה