פרק 290 במנגה

Noya Nyan

New member
../images/Emo41.gifפרק 290 במנגה

הפרק עוד לא יצא. אבל הספוילרים כן יצאו. ואני חייבת להוציא את זה איפשהו. x_____x"

Noya Nyan

New member
ווטטפפפ!!!!!!! ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

?@#@$?#@$?!@? >_____<" קובו טיטה הרס לי את נלללל
הוא הפך אותה ליורואיצ'י מספר 2 !!#@$%#@%$^$%^#$^#$
דיייי. לא רוצההה. פאנסרביססס. לממההההה. >: נל הייתה כלכך חמודה ככה! למה להרוס אותה?! וחוצמזה זה ממש דוחה לחשוב על זה שכל הזמן איצ'יגו פלירטט איתה. x___x" והיא קראה לו בתול. x___x" והוא החזיק אותה כל הדרך שהוא רץ בהואקו מונדו. x____x" ועוד אני התחלתי לאהוב איצ'יגו/נל. x____x" ועכשיו מה?! >: למה קובו חייב להוסיף לכל דבר שזז ציציז ענקיים רק כדי לעשות את זה יותר מעניין. דיי. x___x" *hating shounen* XD

אומגד O_O ../images/Emo58.gif

נל מגניבה ם.ם וואה, זה היה פרק טוב *.* ממש אהבתי איך איצ'יגו סבל XD כאילו, הוא נחתך וחטף הרבה מכות *.* והוא הראה שכואב לו כמו בימים הטובים והיישנים! הוא עשה פרצוף סובל!!!! והפסיק להגיד "א..אני אציל א..את אוריהימה..." <.< זה כ"כ עיצבן אותי. וואה! נל כ"כ יפהההההה *.* ולא אכפת לי שהיא הפכה להיות כמעט כמו יורואיצ'י >: היא יפה. ובטח הכוחות שלה יהיו מגניבים >: עכשיו יהיה קרב משולש בין אוהבי האיצ'י/רוקי , האיצ'י/הימה, והאיצ'י/נל XD

Noya Nyan

New member
אבל אבל אבל >: ../images/Emo58.gif

היא הייתה הרבה יותר יפה כשהיא הייתה קטנה וחמודה ולולית כזאת
ועכשיו קובו הפך אותה לסתם עוד איזה פלייבוי גירל >0< היא פשוט לא נראית כמו נל יותר. גר.
יקח לי זמן להתגבר על זה. x____x"

JeeChan

New member
אחד מהפרקים הכי גרועים שיצא לי לקרוא ../images/Emo58.gif

(מצטער על הקטילה XD) ואו פשוט ואו. איצ'יגו בצרה ואין כבר שום רעיונות תסריטאים, אז בוא נהפוך את נל לעוד בחורה עם חזה ענק שחזקה ברמות מטורפות שתבוא להצלה ~_~ ממש התאכזבתי >: העלילה כבר חזרה להיות טובה וגם האקשן ואז הוא סתם חוזר להיות נדוש. אני מקווה שהוא ישתפר בהמשך למרות שכבר דיי איבדתי ציפיות מהמנגה הזאת.

Noya Nyan

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

כאילו, לא הספיק לנו שקובו החליט להביא את אוריהימה שתרפא את איצ'יגו, שזה היה פשוט עלוב ופתטי? ולא הספיק לנו שהוא משך את הקרב של איצ'יגו וגרימג'ו על גבי איזה 20 פרקים? ולא הספיק לנו שעוד בסוף הקרב גרימג'ו נהפך להיות רנג'י 2? =_= ולא הספיק לנו שהוא מושך את הקרב של סזאייל כבר איזה 3 וליומים? >_> ולא הספיק לנו שהוא פתאום החליט להעלים את רוקיה וצ'אד ואנחנו לא שומעים מילה עליהם יותר? :/ ולא הספיק לנו שכל מה שקרה בהואקו מונדו זה כמעט בדיוק אותו דבר כמו שהדברים שקרו בסול"ס? =_= ולא הספיק לנו שעל גבי כל הפרקים האחרונים היו כלכך הרבה Plot-twists שכבר נמאס לשמוע עליהם ורוצים לשמוע כבר תשובות? =___=" למרות כל הדברים העלובים שקרו עד עכשיו, הוא הופך את נל ליורואיצ'י 2. כאילו, מה, נגמרו לו הרעיונות אומשהו?
התאכזבתי. >: בכלל, ציפיתי שנוייטורה יתחיל לדבר על צ'אד אומשהו. אחרי הכל הוא הביס אותו. ןאז בגלל שהוא יזכיר את צ'אד איצ'יגו יבין שהמצב של הנאקאמה שלו באמת חמור, והוא יתחיל למהר קצת. ובאמת, לא היה איכפת לי אם קובו היה מביא את שינג'י משומקום כדי שהוא יחסל את נוייטורה. או שהוא יחזיר את אולקיאורה. אבל למה נל? =____=" מה לעזאזל היא קשורה? =__=" דיי. תפסיק כבר עם ה Plot-twists, קובו. מרוב שיש לך אותם, כבר לא נשארה לך Plot. רציני. =_="

Hinamori

New member
מישהו רוצה לספיילר לי בקצרה? XD

זה נשמע מעניין, אבל אני לא הולכת לקרוא בשביל זה 8755474 פרקים X_X

למעלה