לווללללל. ../images/Emo58.gif
קובו מנסה להשתמש בהומור כדי לתקן את הטעויות שלו?
בכל מקרה, זה היה פרק מצחיק. XP קודם כל~ נל כמעט הורגת עת איצ'יגו עם החזה הענקי שלה. XDDD ואוריהימה מנסה לעצור אותה. XDDD (אוה~ אוה~ מה ראיתי שם? האם אוריהימה מתחילה עכשיו לקנא גם לנל?
) אה, נוייטורה אמר שזה עכשיו כבר כמה שנים מאז שנל עזבה את האספדה. אבל משהו לא מסתדר לי פה. XDDD מתי אייזן יצר את האספדה?! זה לא היה לפני רק... שלושה חודשים או משהו כזה? (בציר זמן של בליץ') אפילו פחות נכון? x___x" אז איך לעזאזל האספדה קיימים כבר שנים?! קובו, תדע את העלילה שלך אומשהו.
דיי, הקרב של סזאייל נגד רנג'י ואישידה הורג אותי. XDDD זה כלכך קורע, נו. XDDDDD קודם כל, סזאייל שינה את הבגדים של כל הכפילים בגלל שהוא לא אהב איך שהם נראו קודם! XDDDD זה כלכך מה שרק הוא היה עושה.
(לפחות קובו מכיר את הדמויות שלו! ^_^) דבר שני, אישידה הוא היחיד שהבחין בין כל השינויים האלו. XDDD דבר שלישי, זה: רנג'י: אה, הוא שינה את כל הבגדים? איזה אידיוט... סזאייל: אני לא אידיוט אתה יודע. >__>" רנג'י: אה?! הקשבת לנו כל הזמן הזה?! O___O" סזאייל: שיניתי את הבגדים כי הם לא היו לטעמי. רנג'י: טוב לדעתי לשנות את הבגדים של הכפילים רק לפי חוש האופנה ההומואי שלך זה מטופש! ... מה. לעזאזל. לוללללל.
וזה שרנג'י עשה בנקאי וכל הכפילים שלו עשו אותו דבר היה גם גאוני. X33 ואז אישידה השווה אותו לאיצ'יגו. XDD ורנג'י אמר שזה לא מעודד אותו. XDD חחח, אם קובו ניסה להשתמש בהומור כדי לתקן את הטעויות שלו.... זה הצליח לו. XPP