פרק 292 במנגה

Noya Nyan

New member
לווללללל. ../images/Emo58.gif

קובו מנסה להשתמש בהומור כדי לתקן את הטעויות שלו?
בכל מקרה, זה היה פרק מצחיק. XP קודם כל~ נל כמעט הורגת עת איצ'יגו עם החזה הענקי שלה. XDDD ואוריהימה מנסה לעצור אותה. XDDD (אוה~ אוה~ מה ראיתי שם? האם אוריהימה מתחילה עכשיו לקנא גם לנל?
) אה, נוייטורה אמר שזה עכשיו כבר כמה שנים מאז שנל עזבה את האספדה. אבל משהו לא מסתדר לי פה. XDDD מתי אייזן יצר את האספדה?! זה לא היה לפני רק... שלושה חודשים או משהו כזה? (בציר זמן של בליץ') אפילו פחות נכון? x___x" אז איך לעזאזל האספדה קיימים כבר שנים?! קובו, תדע את העלילה שלך אומשהו.
דיי, הקרב של סזאייל נגד רנג'י ואישידה הורג אותי. XDDD זה כלכך קורע, נו. XDDDDD קודם כל, סזאייל שינה את הבגדים של כל הכפילים בגלל שהוא לא אהב איך שהם נראו קודם! XDDDD זה כלכך מה שרק הוא היה עושה.
(לפחות קובו מכיר את הדמויות שלו! ^_^) דבר שני, אישידה הוא היחיד שהבחין בין כל השינויים האלו. XDDD דבר שלישי, זה: רנג'י: אה, הוא שינה את כל הבגדים? איזה אידיוט... סזאייל: אני לא אידיוט אתה יודע. >__>" רנג'י: אה?! הקשבת לנו כל הזמן הזה?! O___O" סזאייל: שיניתי את הבגדים כי הם לא היו לטעמי. רנג'י: טוב לדעתי לשנות את הבגדים של הכפילים רק לפי חוש האופנה ההומואי שלך זה מטופש! ... מה. לעזאזל. לוללללל.
וזה שרנג'י עשה בנקאי וכל הכפילים שלו עשו אותו דבר היה גם גאוני. X33 ואז אישידה השווה אותו לאיצ'יגו. XDD ורנג'י אמר שזה לא מעודד אותו. XDD חחח, אם קובו ניסה להשתמש בהומור כדי לתקן את הטעויות שלו.... זה הצליח לו. XPP

../images/Emo58.gif

האספדה קיימת כבר 9 חודשים בערך.. >_> אולי הם יכולים לטעון שבהואקו מונדו כל חודש זה שנה או משהו

Noya Nyan

New member
מה, 9 חודשים? ס_ס"../images/Emo58.gif

איך? O: הרי בווליום 25, בפרק שבו יאמאמוטו מספר להיטסוגאיה ואוריהימה על הסיבות האמיתיות שאייזן רצה את ההוגיוקו, הוא אומר בפרוש "מאז שאייזן ברח, לפני חודש..." באותו פרק בדיוק, יאמאמוטו גם אומר שזה לוקח לפחות ארבעה חודשים עד שההוגיוקו תשתחרר לגמרי. אבל - כשהאראנקרים פולשים לקאראקורה טאון בשביל שאולקיאורה יחטוף את אוריהימה, כל השיניגאמים אומרים שהם הגיעו מוקדם מידי. (זה בגלל שהם לא ידעו שההוגיוקו יכולה להשתחרר במגע עם רמת ריאטסו מוכפלת מזה של קפטן.) אז אפשר להבין מזה שהם חטפו את אוריהימה בתקופה הזאת, בין חודש לפחות מארבעה חודשים מאז שאייזן עזב את סול"ס. יום אחרי שהם חטפו את אוריהימה, איצ'יגו וכו' הלכו להציל אותה. מאז שהם נכנסו להואקו מונדו, עבר בערך יום או יומיים. אז לפי מה שאני הבנתי, אייזן עזב את סול"ס יחד עם ההוגיוקו לפני פחות מארבעה חודשים. X: איך הגעת ל9 חודשים....? O: כן, הם יכולים לטעון שכל חודש זה שנה בהואקו מונדו, אבל עדיין.

אה

אז בטח התבלבלתי כי באנימה אמרו שזה יהיה יותר זמן כדי שיהיה מקום לפילרים, או שסתם התבלבלתי...

Goggle Girl

New member
רגע, אבל ../images/Emo58.gif

זה לא משהו שהוא תכנן באמת כבר שנים? כבר כשהוא מצא את רנג'י, איזורו ומומו כשהם פאקינג היו באקדמיה כבר? הקנוניה התחילה עוד מאז. האספדה הרי לא נוצרו מההוגיוקו, כי הוא עדיין לא מוכן, שלא לדבר על זה שלא היה בידיו בכלל עד עכשיו, אז זה כן יכול להיות הגיוני.

Noya Nyan

New member
אבל אבל ../images/Emo58.gif

נל היא אספדה מושלמת. (מושלמת = רואים את פנים שלה והכל.) זוכרת את גראנד פישר? זוכרת שגם הוא הפך ל"אראנקאר"? הוא היה אראנקאר לא מושלם. (ככה אורהארה ואישין הגדירו אותו). גראנד פישר הפך לאראנקאר לא מושלם בדיוק אחרי שאיצ'יגו נלחם איתו בממוריז אין דה ריין ארק (במגנה, פרק 25, ווליום 3). עכשיו, ציר הזמן של בליץ'~ מאז שרוקיה פגשה את איצ'יגו עד שהיא חזרה לסול"ס - חודשיים. מאז שהיא חזרה לסול"ס עד שאצ'יגו הציל אותה - בערך 14 ימים. מאז שאייזן עזב את סול"ס עד עכשיו - פחות מארבעה חודשים. אז אפשר להסיק מכל זה, שבערך בתקופה הזאת אייזן השתפר ביכולות שלו להפוך אראנקארים ל"מושלמים". (מאז שגראנד פישר הפך לאראנקאר עד עכשיו...) עדיין, כל זה קורה בפחות משנה.
אבל... זה אפשרי שהוא יצר את כל האספדה בשנה הזאת. זה עדיין לא הופך את זה להיות שנים. X: וכן, אני מסכימה איתך שכל העיניין זה משהו שהוא תיכנן כבר שנים. הרי אפילו קאיין היה אחד מהניסויים שלו. ואני מסכימה שהאספדה לא נוצרו מההוגיוקו בגלל שאמרו במפורש שוואנדרוויס הוא הראשון שנוצר ממנה, לא? O:

Tiger Eye16

New member
../images/Emo58.gif

אז כניראה פשוט הוא התחיל ליצור את האספדתו מאז.. (קאיין וכו'..)

הממ ../images/Emo58.gif

לפי מה שאני הבנתי, לא כל האספאדות נוצרו דווקא ע"י אייזן. הרי אמרו כבר שכל פעם שמייצרים ארנקר חדש, אם הוא יותר חזק מאספאדה קודם- הוא מחליף אותו. כל הסיפור עם גרימג'או לדוגמא- דיי הוסבר שם שהוא הפך לבד לארנקר (ואחרי זה בגלל שהוא היה ממש חזק- לאספאדה). אני חושבת שהיו כבר כמה ארנקרים קיימים לפני שאייזן התחיל את הכל, ואז כשהוא הגיע הוא שכנע אותם לתמוך בו. ואז הוא ייצר עוד. נגיד היריבים שבהתחלה נלחמו נגד איצ'יגו צ'אד ואישידה, אמרו שהם אספאדות לשעבר, אז יכול להיות שהם היו ארנקרים ממש ממזמן, ואייזן צירף אותם כאספאדות, ואז הוא יצר ארנקרים שהיו יותר חזקים מהם ולכן הוא החליף אותם בחדשים. והפרק היה מצחיק ממש XDDD שמחתי לראות שהאישיות של נל בקושי השתנתה למרות שהיא גדלה, היא נשארה אותה משוגעת XD

Tiger Eye16

New member
../images/Emo58.gif

חחח אחלה פרק.. הרבה זמן לא צחקתי ככה ^___^ אבל שהקרב בין סזאייל לרנג'י+אישידה יגמר כבר.. זה נהיה מציק.. ואהה שנויטרה ימות!!! ואיפה אולקי לעזאזל נעלם לו?.. כמה זמן עבר מאז ש"נעלו אותו"?..

JeeChan

New member
פרק טוב XDD ../images/Emo58.gif

נל מזכירה לי בצורה מטרידה את יורואיצ'י XDDD באיך שהיא נעלמה למספר רב של שנים ופתאום חזרה, למרות שהיא עדיין מותק 3> סג שהכפילים יעשו גם בנקאי ם: גם לי לא מסתדר העניין של מתי נל נוצרה כאספדה, לא ברור מה הולך שם @_@ ההומור בפרק היה בליץ' ישן 3> שתמיד מפצה על כמה הפרקים שקובו כותב גרועים XD בקצת הומור בליץ' <:

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gif חחחחח

דאבל סרו, חמוד משו....ממשפוצי כזה
בקשר לדבר הזה של השנים, אייזן תכנן את זה לפני הרבה מאוד זמן והוא היה גם בלאסנוצ'ס עוד בתקופה שהוא היה שיניגאמי, זה מסביר גם את העובדה שהוא תכנן את זה בצורה מושלמת עם המנוס שהנחיתו את הנגשיון ברגע שהוא לקח מרוקיה את הדבר הזה 3: בכלמקרה, איצ'יגו מעולף מהציצים של נל, פשוט קורע XD'' הקרב של סאייזל נגד אישידה ורנג'י פשוט הזוי לי... כאילו, מה נסגר עם המזרוב הזה של סאייזל, תלחם כבר י'חתיכת פאג >_<'' הוא עסוק בלשנות את הבגדים של הכפילים שלו ואת הבגדים שלו כאילו...וטפ?T__T ואישידה יצא ממש הומו הפרק,hilerious במיוחד הקטע עם הכמות שיערות XD''

Brain Dead

New member
../images/Emo58.gif הקרב עם #8 ואישידה+רנג'י...

כבר לא מעניין כ"כ.הבנאדם סתם מעמיד פנים כאילו הוא high and mighty למרות שהוא מן הסתם יפסיד לאיצ'י בלי המסכה שלו. זה מעיד עד כמה רנג'י ואישידה חלשים. אני מקווה שקובו יהרוג אחד מהם במקום את רוקיה. למרות שאני אשמח יותר אם #8 ימות לפני סוף פרק 294 ונדע מה הולך עם רוקיה(אולי קובו יגרום לאיצ'י להודות באהבה שלו לרוקיהכי הוא חושב שהיא הולכת למות ואז רוקיה תגיד שהיא אוהבת אותו.ואז איכשהו זה יתגלגל לנשיקה.אבל זה רק המוח העייף שלי.) דרך אגב. מה אתם חושבים שאייזן מקווה שהימה תעשה אם היא תחשוב שהיא מבטלת את הזמן באזור מסויים(כמו הפריקית מדי.גריי מן.זותי עם השעון) יכול להיות שהוא רוצה שהיא תרפא את הכדור(משום מה רציתי לכתוב אשך) של אורהרה?

למעלה