פרק 3 עונה 1

liat tal

New member
../images/Emo41.gifפרק 3 עונה 1../images/Emo41.gif

ההימור:ריאן נתפס ונשלח למוסד לעבריינים צעירים עד לשימוע. קירסטן מבקרת את ריאן יחד עם סת', מזדעזעת ומחליטה לשחררוץ היא עורכת מסיבת צדקה ומזמינה לשם את ריאן ואמו, אשר משתכרת ומעוררת מהומה. התכנית ממש מתחילה עד כמה דקות, וזה גם מהפרקים שלא ראיתי תהנו!!

liat tal

New member
אחלה פרק!

איזה מסכן היה ריאן, ממש ריחמתי עליו! אבל העיקר- שנגמר בטוב! חחח והצחיק אותי בסוף שסת' אמר לריאן 'עכשיו אנחנו צריכים לדבר', והתחל ספר לו על סאמר... מה שאח"כ הוא לא יפסיק לדבר איתו...

liat tal

New member
אוף, מה יש לי? חחח

מה שאח"כ הוא לא יפסיק לדבר על סאמר וליטחון לו את השכל

אהבתי... אין הפרקים הראשונים היו

טוביםםםםם אני זוכר את הפרק הזה מעולה... הייתי יכול להינות יותר מהסידרה הזו בצפייה הראשונה אם אחותי לא הייתה טוחנת לי ת'מוח עליה... עכשיו אני יכול להינות יותר אפילו שכבר ראיתי...

invisiblegirl

New member
איזה פרק מהמם

בא לי לראות אותו עוד פעם
תגידו, אני היחידה שממש אוהבת את קירסטן?? יו, היא כזאת מתוקה! אני אוהבת את הזוג שלה ושל סנדי (שברור שיהיו איתו סיבוכים בהמשך, חחח). איזה מפדח היה הקטע שאמא של ריאן השתכרה במסיבה... לוק, החבר של מריסה, חתיך!
איזה צחוקים שסאמר התעלקה על "מזליקו" (סת') בקזינו
הקטעים בכלא היו די קשים, כשאני חושבת עכשיו על תחילת הפרק וסופו אני קולטת כמה מלא דברים קרו, חחח מחכה לפרק הבא. שבת שלום לכולם...

שמתי לב למשהו ../images/Emo122.gif

קצת באיחור, אבל עליתי על זה!
בפרק הזה הראו את ג'ולי אומרת ששני בנים חזקים עוזרים לה, והראו את ריאן ולוק (
!!! אחח.. הייתי עושה אותו P:) ואז הראו את סת' מנפח בלונים
חחחח נשפכתי בקטטע הזה X:

cool miki

New member
איזה פרק אדיר..

פעם ראשונה שאני רואה את הפרק הזה ואת העונה הראשונה בכלל (התחלתי לראות מהעונה השנייה) איזה קטע חזק היה שהראו שריאן נכנס לתא ואז הטיפש הזה עם הקעקועים מתעלק עליו ואז הוא מסתכל על סנדי...

למעלה