פרק 309 - "קשר הדוק"

דון גל

New member
../images/Emo41.gif פרק 309 - "קשר הדוק" ../images/Emo41.gif

היום ב22:00....
תקציר בהמשך...
. . . . . . . . . . . . . . . . "בעקבות שתי רציחות על רקע גזעני - האחת של צעיר שחור והשנייה של כומר לטיני - נשלחים כל בלשי המחלקה לחקירה כדי למנוע את התפרצותה של מלחמת כנופיות; אסוודה מגלה לאישתו שנאנס." הדון.

v e g a

New member
הפרק הכי טוב של העונה בינתיים!

אחלה פרק,באמת....מחאתי כפיים אחרי שהוא נגמר.... :) שימו לב שהנשים של החבר'ה מהאסם מעצבנות-קורין ועכשיו גם אורורה. מה,היא לא מבינה שהוא רצה לחיות?!?! וגם החברה של שיין,הגנבת הקטנה,בדרך הנכונה להיות אשה מעצבנת....

Zeddem

New member
vick is back in business!!

איזה כיף שמחזרים את הסטרייק טים לעבודה עם כנופיות. וויק חוזר להיות בעל הבית, ממש כמו בזמנים הטובים.

Raul IAF

New member
המארה המעצבנת הזאת...

בא לי לרצוח אותה. יא אללה... איך היא דופקת עכשיו את סטרייק טים. לפחות אני שמח שויק חוזר לעניינים. אגב, הפרק הבא אמור להיות מאוד מעניין, אני מת לדעת מה אסוודה הולך לעשות לאנסים שלו.

Felix 5

New member
"קשור הדוק"

באופן כללי נהנהתי מכל הפרק, היה מצויין
אבל התרשמתי בעיקר משתי סצנות: כשהחבר החדש של קורין מצא לנכון סיבות לפתוח את הפה שלו, ועוד בחוצפתו האשים את ויק במעשי קונדס של פעוטות. המתח ששרר בינהם העצים את הערכתי לסגולתו של ויק להיות בעל איפוק כה רב. אני משער שהקונפליקט בינהם הולך להתפתח למשהו הרבה יותר רציני. כמו כן חוסר התמיכה של אוררה, והאדישות שלה בעיקר לאחר שדיויד אמר לה שעשה את אשר עשה כדי לחיות ולראות אותה ואת ביתו העלו בי זעזוע רב, משום מה צפיתי ממנה להיות יותר תומכת, אגואיסטית מנוולת.

דון גל

New member
"קשר הדוק" (Slipknot) קשר=knot.

אני אהבתי שלקחו איזה שחקן אסיאתי וקראו לו "רודריגז"... זה היה משעשע.
פרק מצוין: מכין הרבה דברים לפרקים הבאים. הדון.

אסף אא

New member
היה בא לי פשוט לדקור את

ארוסתו של שיין והמורה של מתיו (ברחו לי השמות). בעיקר את ארוסתו של שיין... כלבה רצינית, איך זה דופק את העניינים.

slayer22

New member
אני דווקא התעצבנתי יותר על

אורורה. היא ממש דפוקה... במקום לתמוך בו... התעלמות זה הדבר האחרון שציפיתי ממנה. מטומטמת. ומזל טוב
לסטרייק-טים שחזרו למעמדם הראוי... וברוך-שפטרנו מצוות הפיתוי!

Falling Tears

New member
כן האורורה הזאת מפגרת

רציתי להעיף לה מכות!! ומי אלה צוות הפיתיון?!?!? אני כל הזמן מתבלבלת

Felix 5

New member
האם הוא ידע או לא?

כשויק החזיק את הבחור השחור בחדר החקירות ואיים עליו, הוא הצביע על המצלמה ואמר, "אף אחד לא רואה אותנו, היא מנותקת כבר שלושה חודשים" הוא טעה ואנשי האסם צפו בו? או האם נראה לכם שהוא ידע שהיא פועלת כראוי, ועשה זאת רק כדי להפחיד את הבחור? לי נראה שהוא ידע, מה אתם חושבים?

דון גל

New member
ברור שהוא ידע, הוא צפה בה רק לפני

שני פרקים בחקירה של אסוואדה. זה היה תרגיל, ותרגיל טוב! הדון.

דווקא לא היה פרק משהו

אני רואה שאני בדעת מיעוט כי כל המגיבים דווקא התלהבו מהפרק טוב ברור שאי אפשר לייצר מתח כל פרק - ואין לי שום טענות על הסידרה המדהימה הזאת - והשחקנים המעולים - אבל בפרק האחרון היה חסר את המתח ציפיתי שיקרה משהו - ולא קרה כלום. לא ברור לי איך מכתירים פה את הפרק הזה כפרק הטוב של העונה מבחינתי בינתיים הפרק הכי מדהים של העונה היה המכות בין שיין וטיוון אני מקווה שאני מבטא נכון את השם ודרך אגב - לדעתי גם יהיה משהו רציני בין ויק לבין הגבר שיוצא עם אישתו וגם לא היה ברור לי הקטע עם אישתו של אסוודה. אומנם היא הייתה נסערת - וזה נחת עליה כרעם ביום בהיר. אבל היא לא קלטה שהוא רצה לחיות?

Raul IAF

New member
גם בעיני הפרק היה בינוני פלוס...

כמו כן אני גם מסכים איתך שהפרק הרביעי (Undressed - מתפשטים) היה הכי טוב העונה. בכיף היה יכול להיות פרק הסיום. היה בו הכל: תחרות בין הצוותים, מתח, נצחון מזהיר של הסטרייק טים (שלי אישית גרם לאושר) ומכות מהסוג הריאליסטי והקשה ביותר שנראו על המסך מזה זמן רב. מה קורה אגב עם טוואן? לא מזכירים אותו בכלל...

plastique

New member
כל פרק שהיה עד עכשיו

היה הטוב ביותר. מלבד פרק האונס של אסוודה. וזו דעתי האישית כמובן. כל כך כיף להתמכר לטלוויזיה! ובכלל, כל פרק בו נאמר שם המשפחה של דאץ' חייב להיות מעולה. שלום לכולם, אגב

אפשר לדעת אם יהיה פרק טוב לפי הפתיח

אם שמתם לב תמיד בהתחלה מראים תקצירים רלבנטים מפרקים קודמים למשל אם מראים תקציר על האנס או על הכסף שנשדדד ברור שיהיה פרק מענין האמת כל מה שיראו יהיה מענין - אבל ככה אפשר לדעת למה לצפות ודרך לזה שהגיב מעלי: לדעתי אי אפשר להגיד שכל פרק הוא הטוב ביותר כמו שאתה לא יכול להגיד שכל משחק כדורגל יהיה מעולה כי תמיד יש עליות ונפילות. אי אפשר לשמור על רמה של מתח לאורך זמן הפרק האחרון לא מתקרב אפילו לרמת הענין והמתח שהיה בפרק הרביעי עם המכות בין שון וטיוון ודרך אגב לדעתי העונה הזאת יקרה משהו מענין עם טיוון. בטוח לא שכחו ממנו.

למעלה