פרק 31

hadarydar

New member
../images/Emo41.gifפרק 31../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif

נעשה את זה כבר מסודר
[זוכרת אותי?
dar dar5)

hadarydar

New member
הדעה שלי על הפרק-../images/Emo182.gif

פרק מ-ע-ו-ל-ה הקטע שבו מאט הרביץ לטראנסג'נדר במועדון היה ממש חזק.. ממש הרגישו שהוא מוציא עליה/עליו את כל הכעס שיש לו הסיפור של הלטיני פשוט נגע לליבי.. אפילו יותר מהסיפור על קיקי [למרות שאני מאוהבת בחיות מושבעת]. הקטע שראו אותו זורק לפח עוד טופס של "להתקבל לעבודה" היה ממש ממש עצוב לדעתי. וכש"חבריו" לכנופיה רדפו אחריו זה היה בין הדברים היותר מותחים היו 2 סצנות שאהבתי במיוחד כי הם השלו את הצופים [או לפחות אותי...] 1. כשהלטיני ביקש משון מקום עבודה, ולאחר ששון אמר לו לא, היה קטע כזה ארוך של שתיקה ואתה מחכה שיבוא ה-"טוב נו, אבל שאף אחד לא ידע על זה" וזה לא בא. 2. כשמאט וכשהלטיני ברחו- אני לפחות - קיוויתי שהם ייפגשו כי ראו אותם במקביל, ואז הם יאחדו כוחות ויינצחו את הרשעים.. אבל הסידרה הזאת כל כך מעולה, שהיא אף פעם לא צפוייה.. הקטע שבו ג'וליה ואמהּ מעשנות גראס יחדיו היה משעשע- אבל לא יותר. לא אהבתי את הקטע הזה כי הוא לא נראה לי אמיתי. השנאה בין השתיים כאילו נשכחה וזה נראה לרגע שהן שתי חברות מתבגרות בתיכון, אבל אי אפשר להתעלם מההיסטוריה של היחסים ביניהן.. זהו
אחלה פרק סה"כ

Gali4697

New member
וואי מסכימה לגמרי

מילה במילה, פשוט על הכל. הקטע כשמאט התחיל להרביץ לה [לו נו] היה באמת כ"כ חזק. וכואב. גם בקטע שהלטיני סיפר על הדמעות הייתי דיי בשוק, זה היה כזה..|: ואחר כך, בסוף הפרק, כשהראו אותו עם הדם והכל.. מזעזעS: הסדרה הזאת פשוט כ"כ טובה
אה, כן, תודה

hadarydar

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo182.gif

הקטע עם הדמעות היה ממש חזק

hadarydar

New member
והתקציר...../images/Emo182.gif

שעת התחלה : 22:45 שעת סיום : 23:40 מאט הולך לבית של אווה כדי למצוא את כרטיס הטיסה ולהצטרף לאווה, אך מוצא שם את אדריאן מת. שון מספר למאט שאווה עברה ניתוח לשינוי מין ומאט מתמודד עם בעיות של זהות מינית. הוא מתחיל עם טרנסקסואל בבאר.

Gali4697

New member
משהו אחד שאני לא בטוחה שהבנתי../images/Emo12.gif

מאט נמשך לקטע של נקבה עם כוח של גבר?

hadarydar

New member
לא נראה לי...../images/Emo182.gif

אני חושבת שמאט נמשך לנשים, פשוט המקרה של אווה עירער אותו- והוא הלך לברר מהי הנטייה המינית האמיתית שלו. לדעתי האישית, מאט סטרייט. (אני שופטת על פי התגובות שלו כאשר גילה שאווה הייתה גבר, וכשגילה במועדון שהוא בעצם רצה לשכב עם טרנסג'נדר)

RenanaD

New member
וואי, תודה רבה! ../images/Emo24.gif../images/Emo131.gif

פספסתי את הפרק הזה ועזרת לי להשלים

למעלה