פרק 312 - "קהילות ומכות"

דון גל

New member
../images/Emo41.gif פרק 312 - "קהילות ומכות" ../images/Emo41.gif

אסוודה, הדואג לעתידו הפוליטי, רותם את ויק ויחידתו למצוד אחרי מאפיונר קוריאני - וגורם לעימות מסוכן בין כוחות המשטרה לקהילה הקוריאנית בעיר; אחד המודיעים של ויק מנסה להתחיל עם דני; ויק מגלה שגם בתו אוטיסטית, ומבקש מחברי הצוות להשתמש בכסף הגנוב כדי לטפל בה. הדון.

דון גל

New member
עוד פרק שיש בו הכל:

ויק והמשפחה, ויק והחברה, בעיות הכסף מהרכבת, בעיות פנים צוותיות, דני ובחור, שני סיפורי מסגרת טובים. אה, וכן, היה גם משהו מיותר: מישהו מוכן להגיד לי למה הייתי צריך לראות את קלודט במקלחת? מבחינתי זה סיום פרק יותר מזעזע מהסיום של הפרק הקודם...
הדון.

v e g a

New member
פרק נחמד,אבל לא יותר מזה....

וצודק,הסיום עם הקלודט היה מזעזע....אני לא בטוח שאני אצליח לישון עכשיו.... שימו לב שנראה כמו שהסטרייק טים מתפרק...... ויק כועס על כולם,שיין נשוי עכשיו, לם עצבני לאחרונה ורוני....טוב,רוני כרגיל,אבל בכל זאת....

דון גל

New member
זה נראה לי דווקא סוג של משבר שאחרי

זה הצוות יצא יותר מגובש ומחוזק. לא יודע למה, ככה נראה לי... יש לי אבל תחושה רעה, כאילו מכינים אותנו למוות של מישהו, דמות מרכזית הכוונה... הדון.

מסכים איתך, למה אנחנו צריכים...

לראות את קלודט מתקלחת עם החבר החדש שלה ? יש גבול. D: פרק לא רע סך הכל.

Eil

New member
../images/Emo45.gif בלי קשר לכיעור של קלודט

...כבודו במקומו מונח, זה ממש היה בלי קשר לפרק. ואני גם התאכזבתי מההתייחסות הקלושה להתפתחויות בעניין דאץ'. אני אמנם מעריכה את הבנייה ההדרגתית של ההידרדרות שלו ומסכימה עם התפיסה שצריך לתת לו להתבשל על אש קטנה בינתיים, אבל מה לעשות, רציתי זיקוקי דינור והתאכזבתי. ולראשונה, טיילר נראה לי ממש חמוד. במקום דני כבר הייתי עושה איתו משהו.

plastique

New member
אני דוקא מאוד אהבתי

את ההתיחסות לכל העסק הזה עם דאץ'. הרמיזות הקטנות האלה גרמו לי לצחוק בקול רם, אפילו.

slayer22

New member
פרק לא משהו

אני לא מבין על מה ולמה ההתלהבות מהפרק... אוף רק עוד 2 פרקים ובטח נצטרך לחכות איזה שנה שלמה!!!!

Falling Tears

New member
עוד 2 פרקים!?!?!?!?!? :*-(

איזה באסהההההההה וזה שאמר "הכיעור של קלודט" חחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותייייייייייייייי חחחחחחחחחחח זה היה מצחיק עד בכי

plastique

New member
הרמפף

רשמים מהפרק האחרון: שיין היה הרבה יותר שמח להתחתן עם ויק מאשר עם מארה. ויק ואסוודה נראים יותר ויותר מיודדים מפרק לפרק. עם כמה שאני אוהבת את קלודט, המחזה שנגלה לעינינו בפרק האחרון היה לא בסדר. פשוט לא בסדר. רשמים מכל העונה עד כה: שיין ומארה נראים בדיוק אותו הדבר, חוץ מהפה, והפיות שלהם הפכים מושלמים. ללם יש אוצר מלים מאוד מוגבל. רוני לא קשור לשום דבר, גם לא לזקן שלו. אשתו של אסוודה ראויה לכל סופרלטיב שלילי שאפשר להעלות על הדעת. ג'וליאן טמבל. דני היתה צריכה להיות מורה בחטיבת ביניים. אני רוצה להתחתן עם דאץ', שרוצה להיות אשתו של האנס המלטף. תוספות יתקבלו בברכה.

למעלה