פרק 313 - "אש במחבוא"

דון גל

New member
../images/Emo41.gif פרק 313 - "אש במחבוא" ../images/Emo41.gif

תקציר:....
. . . . . . . . . . . . . "חפרפרת מתגלה במחלק הכספים והחשוד שהופלל בשוד הרכבת הארמנית נעלם, וויק ועמיתיו ממהרים למצוא את החשוד לפני שייחשפו. במקביל, מבקשת קלודט ליישר את ההדורים עם צוות הפיתוי ומתנדבת לשמש כסוכנת סמויה כדי לסייע בחקירה." תהנו! הדון.

v e g a

New member
אחלה פרק

אין,זאת פשוט הסדרה כי טובה שיש. נקודה. ווי,הארמאנים האלו ממש מטורפים....מה זאת האובססיה הזאת עם הכפות רגליים? איזו נשמה טובה ג'וליאן הזה.....

אתה לא זוכר את הפסיכופט...

שאמר לדני "Delicious Feet" ושבר למישהו את המפרקת בכלוב? יש לו אובססיה לרגליים והוא חותך לקורבנות שלו אותם, הוא אחד מהמנהיגים של הארמנים. הם שלחו אותו לכלא פדרלי והוא ברח בדרך. בכל מקרה, פרק ממש טוב.

v e g a

New member
בטח שאני זוכר

מאז הפרק שהוא ברח תהיתי מה איתו.... התכוונתי למה דווקא כפות רגליים? יש מספיק איברים "נורמליים" לחתוך.....

אכן פרק ענק

לגבי הסידרה הכי טובה שיש - הייתי אומר אחת משתי הסדרות הכי טובות שיש ובכלל הפרק היום היה מעולה - ארוע רודף ארוע ומסתבר שצדקתי - טיואן חזר - ולדעתי יהיה בלאגן שלם איתו ועם שון גם ככה הסטרייק טים מפוררים - אז אם טיוון יחזור בכלל יהיה שמח

פרק מוזר... טוב, אבל מוזר...

כאילו, קלודט בתור סמויה??? "דאץ' יחקור את אמא שלו אם הוא יחשוב שזה יעזור לו לפתור תיק"?!(למרות שזה נכון) "תרחץ ידיים. מה? הוא הרגע השתין, זה מגעיל." - קטע ענק!

דון גל

New member
כן... אני מאוד אהבתי: גם הרמיזות

על החזרה של ויק וקורין ממש עודדו אותי, וה"חבר החדש" של דני ממש משעשע... דווקא לא הפריע לי המוות של דיאגור, למרות שעכשיו לא תהיה לנו הזדמנות לראות אותו יורד לבחורה כל פעם שויק מחפש אותו. סה"כ פרק שכמעט כל העלילה שלו קשורה לסיפור הגדול, והאני ממש אוהב פרקים כאלו... הדון.

Eil

New member
לם הולך ונעשה יותר ויותר סימפטי

אני סופרת את הדקות עד שהוא יפיל כבר את כל הסטרייק-טים באיזה צעד מצפוני. מתחילה גם לחבב מאוד את טיילור ומצפה בקוצר רוח להמשך הידרדרותו של דאץ'. המשפט הכי מוצלח אתמול לדעתי שייך לדני, שאמרה לויק שיש נשים שנמשכות למאנייקים ותקעה בו מבט משמעותי. איזו מאמי.

plastique

New member
מה זו העוינות הזאת כלפי דאץ'?

הוא בחור נהדר. וואגנבך זה כזה סקסי

ממש בחור נהדר

חוץ מזה שהוא חנק חתולה אבל עזוב את זה. לדעתי יקרה משהו מדהים עם דאץ' בעונה הבאה אם בעונה הזאת טיפלו בכסף הארמני, באנס המלטף ובכנופיות עונה הבאה תוקדש לדעתי להתדרדרותו של דאץ ולהתפוררות של הסטרייק טים אבל כמו שאומרים פרה פרה. מענין איך העונה הזאת תסתיים.

../images/Emo45.gif

יש לי מן הרגשה מוזרה שבעונה הבאה יקרה משהו איתו - ירצח/יתאבד(יכול להיות אחלה סיום לפרק האחרון של העונה הבאה!)/יועלה בדרגה/ידרדר/יודח מתפקידו...

Eil

New member
עוינות כלפי דאץ'??!?!??!??!!!!!??!?

אני מעריצת-דאץ' מושבעת! דווקא בגלל זה אני סקרנית לראות מה הולך לקרות עם הדמות שלו, שמתפתחת לכיוונים אפלים. זה מרתק, זה מצוין, אני עוקבת אחרי הדמות שלו בעיקר ומבחינתי שאר הדמויות בסדרה הרבה פחות חשובות ממנו. דווקא בגלל זה. חלילה! מתה על דאץ' הכי בעולם.

plastique

New member
הוא נראה לי תמים מדי

בשביל להפוך לרוצח חתולים אונס קטינות אפל. הוא טמבל לא מזיק כזה. באמת מוזר שהוא לא נכנס למשבר אדיר מימדים בגלל החתול.

Eil

New member
הוא לא תמים מדי

מלכתחילה, כל מי שבוחר במקצוע כזה, שלא לדבר על צובר בו ותק נכבד, מאבד את התמימות שלו ומתקרב באופן מסוכן לגבול שבין טוב לרע, חוק ופשע. יש שעוברים אותו די מהר (ויק), יש כאלה שרק מתקרבים לגבול ולא עוברים אותו, ויש הידרדרויות איטיות. נראה לי הגיוני שגורל כזה מיועד לדאץ'. כל הסדרה הזאת מדברת על זה ששוטרים ופושעים, למרות שהם משני צדדי המתרס, הם בסך הכל די קרובים זה לזה. שני הצדדים בחרו להקדיש את חייהם לפשע. זה מצביע על משהו באישיות. דאץ', שבחר לבצע מעשה מחריד רק כדי להצליח להיכנס לראש של פסיכופת, הוא ממש ממש לא תמים. ובטח שלא טמבל לא מזיק. הוא עוד יפתיע אותנו.

הוא לא בחר כלום.

הוא לא קם באמצע הלילה וחשב "איזה יופי, אני עומד להרוג חתול ולדעת מה מרגיש רוצח מטורף!", הוא החזיק אותו, התחיל להתחרפן וחנק אותו.

Eil

New member
לא בחר?!

לא אמרתי שהוא תכנן שבוע קודם, אבל כשהוא החזיק את החתול הוא בהחלט החליט לעשות זאת, בחר לעשות זאת, כי כשהאנס אמר לו שהוא לא יבין אותו זה השפיע עליו מאוד. ולכן, כשהוא יצא החוצה בלילה, הוא בהחלט בחר להרוג את החתול ולטעום מעט ממה שהאנס תיאר לו. התחיל להתחרפן? אין ספק, וזה מה שהוליד בו את ההחלטה הזו. כולנו בוחרים. זה לא שדאץ' החזיק את החתול ופתאום נכנס בו הדיבוק והוא מעך לו את המפרקת. הוא הסתכל בו, חשב לעומק, וחנק. בחירה, החלטה, כוונה.

plastique

New member
לא יודעת מה איתך

אבל לי הוא נראה די המום אחרי שהחתול צנח לרצפה.

Eil

New member
ברור שהוא היה המום

המום מעצמו, מהמעשה שעשה הרגע. איך זה בדיוק סותר את העובדה שהוא בחר לעשות את זה? הוא (עדיין?) לא פסיכופת מוחלט ויודע את ההבדל בין טוב לרע. זה שהוא החליט להרשות לעצמו לעבור אותו, בגלל מה שהאנס אמר לו, לא אומר שהוא לא היה מזועזע אחר כך מהמעשה של עצמו.

למעלה