פרק 314 - "עולה בעשן"

דון גל

New member
../images/Emo41.gif פרק 314 - "עולה בעשן" ../images/Emo41.gif

תקציר:
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . "ויק וצוותו יוצאים למרדף בעקבות מאפיונר ארמני המסכן אותם, בעוד אסוודה קרוב יותר מתמיד לחשיפת מעורבותם בשוד הרכבת הארמנית. במקביל, חושפים דאץ` וקלודט שערורייה משפטית העלולה להביא לביטולן של מאות הרשעות." הדון.

kamikazaa1

New member
היה אחלה פרק

כמו כל שבת הסדרה פשוט תמיד יש סוף שמשאיר אותך עם פה פתוח ולא מאמין שככה הם מסיימים פרק....מתח מושלם... תגידו הפרקים שמשודרים באמריקה עכשיו הם אותם פרקים?אמריקה מקדימה אותנו בפרקים ?

כל פרק הם מתעלים על עצמם

בינתיים הניחושים שלי מצליחים. שבוע שעבר אמרתי שהסטרייק-טים מתפוררים ואכן זה קורה בפרק של היום גם הייתי בטוח שלם ישרוף את הכסף. ואני בטוח שהם בכלל מצטערים שהם גנבו את הכסף - רק צרות זה הביא להם והם בכלל לא נהנו ממנו. ואיך אסוודה מתקרב אליהם - והקטע עם שיין - היה חזק. לגבי השאלה שלך: העונה השלישית כבר הסתיימה בארה"ב ואוטוטו הם מתחילים שם עם עונה רביעית

אסף אא

New member
איזה פרק, אלוהים

אחד הטובים אם לא הכי טוב... אני עדיין רועד מדהים

Raul IAF

New member
אני לא יודע מה אתכם

אבל לא נראה לי שאני יוכל לעמוד במתח הזה עוד שבוע... אגב, תודו שזה קטע די מצחיק שהמדליף ממשרד האוצר בילה כמה שנים בישראל (לימדו אותו כאן איך להדליף כמו שצריך). חחחחחח...

v e g a

New member
לא צפיתי את זה בא....

בחיי, היה פרק משהו בן זונה! הסוף עם לם כל כך הפתיע אותי.....פשוט גאוני! בכלל היה פרק טוב,גם הקטע הזה שמרגוס צפה עליהם מלמעלה היה מותח. הוא ממש אכזרי,ואני אוהב את זה :) אבל לצד כל שמחה יש עצב,במקרה הזה העצב הוא בכך ששבוע הבא זה הפרק האחרון.... לצערי אני כנראה אראה אותו באיחור של כמה ימים,מה שרק יעצבן יותר כי המתח יגדל ויגדל.... בכל מקרה,אני חייב להגיד שוב-"המגן" היא הסידרה הכי טובה שאי פעם ראיתי,נקודה.

Eil

New member
פספסתי כמה שניות אחרונות

העברתי ערוץ מסיבה כלשהי וכשחזרתי כבר נגמר. מה קרה אחרי שהם הצמידו את לם לרצפה והרחיקו ממנו את מזוודת הכסף? או שככה זה נגמר?

דון גל

New member
היה פרק מצוין: ככול שההקדמה לפרק

ארוכה יותר, אתה מבין כמה סיפורים מתרחשים במקביל, וכמה הכל משתלב עם הכל. לם הפתיע אותי, למרות שלאחרונה הוא היה קצת לא יציב וקיצוני. אין מצב שיתפסו אותם, וההצגה של שיין לאסוודה היתה מצוינת. והם גם עלו על פתרון מצוין ל"בעית הטיוון" שהיתה להם, כמה פשוט זה לעבוד עליו שהוא היכה את מארה? בחיים לא הייתי חושב על זה... הדון.

למעלה