../images/Emo41.gifפרק 4 עונה 7 - MASSAGE THERAPY
פרק מדהים!!! החולה הייתה מעניינת, החבר שלה היה מעניין, הרופאה שצ'ייס הביא וכל הניסיונות שלה ואיך שצ'ייס חיזר אחריה היה מעניין. והכי חשוב- האדי היו מאה אחוז מצחיקים והעלו חיוך תמידי על פני ולא היה בזה טיפה של מוזרות כמו בפרקים הקודמים, אז או שאני כצופה מתחילה להתרגל אליהם או שהם משתפרים משבוע לשבוע וזה נהיה מעניין יותר ויותר. הסצנה עם המשחק וידאו- חזק! וזה היה הגראפיקה מהמשחק בפרק 3 של עונה 6- EPIC FAIL, קריצה יפה, שלא לדבר על זה שזה ממש מגניב שהאוס וקאדי משחקים משחקי וידאו והאוס מתחנן שהיא תשאר עוד קצת כי הוא צריך את השותפה שלו
הקטע עם הנער ליווי שבא לעשות לקאדי מסז' ומקריא מסרים מהאוס- עננננקקק כמה צחקתי. קטע האוס קלאסי לנצח נצחים. ואחרונה חביבה שעשתה את הפרק הזה מהנה ביותר היא רייצ'ל קאדי, היחידה שיכולה ללעוס להאוס את מקל ההליכה שלו ואז להמשיך לאכול ולדפוק לו עיניים של "מה שתגיד..." מלכה הילדונת הזו, אני מחכה לקוצר רוח לפרק הבא שהאוס ו-ווילסון עושים עליה בייביסיטר.
בעיני, פרק 10 מתוך 10, הייתי מרותקת פשוט, חייכתי, צחקתי, הייתי מרוכזת, הבעייה היחידה הייתה שניחשתי מה יש לחולה לפני שהאוס ניחש, אבל ניחא...אחרי 7 שנים של צפייה בהאוס אי אפשר שלא לקלוע בול מידי פעם
פרק מדהים!!! החולה הייתה מעניינת, החבר שלה היה מעניין, הרופאה שצ'ייס הביא וכל הניסיונות שלה ואיך שצ'ייס חיזר אחריה היה מעניין. והכי חשוב- האדי היו מאה אחוז מצחיקים והעלו חיוך תמידי על פני ולא היה בזה טיפה של מוזרות כמו בפרקים הקודמים, אז או שאני כצופה מתחילה להתרגל אליהם או שהם משתפרים משבוע לשבוע וזה נהיה מעניין יותר ויותר. הסצנה עם המשחק וידאו- חזק! וזה היה הגראפיקה מהמשחק בפרק 3 של עונה 6- EPIC FAIL, קריצה יפה, שלא לדבר על זה שזה ממש מגניב שהאוס וקאדי משחקים משחקי וידאו והאוס מתחנן שהיא תשאר עוד קצת כי הוא צריך את השותפה שלו