פרק 4 עונה 7 - MASSAGE THERAPY

miaBaby

New member
../images/Emo41.gifפרק 4 עונה 7 - MASSAGE THERAPY

פרק מדהים!!! החולה הייתה מעניינת, החבר שלה היה מעניין, הרופאה שצ'ייס הביא וכל הניסיונות שלה ואיך שצ'ייס חיזר אחריה היה מעניין. והכי חשוב- האדי היו מאה אחוז מצחיקים והעלו חיוך תמידי על פני ולא היה בזה טיפה של מוזרות כמו בפרקים הקודמים, אז או שאני כצופה מתחילה להתרגל אליהם או שהם משתפרים משבוע לשבוע וזה נהיה מעניין יותר ויותר. הסצנה עם המשחק וידאו- חזק! וזה היה הגראפיקה מהמשחק בפרק 3 של עונה 6- EPIC FAIL, קריצה יפה, שלא לדבר על זה שזה ממש מגניב שהאוס וקאדי משחקים משחקי וידאו והאוס מתחנן שהיא תשאר עוד קצת כי הוא צריך את השותפה שלו
הקטע עם הנער ליווי שבא לעשות לקאדי מסז' ומקריא מסרים מהאוס- עננננקקק כמה צחקתי. קטע האוס קלאסי לנצח נצחים. ואחרונה חביבה שעשתה את הפרק הזה מהנה ביותר היא רייצ'ל קאדי, היחידה שיכולה ללעוס להאוס את מקל ההליכה שלו ואז להמשיך לאכול ולדפוק לו עיניים של "מה שתגיד..." מלכה הילדונת הזו, אני מחכה לקוצר רוח לפרק הבא שהאוס ו-ווילסון עושים עליה בייביסיטר.
בעיני, פרק 10 מתוך 10, הייתי מרותקת פשוט, חייכתי, צחקתי, הייתי מרוכזת, הבעייה היחידה הייתה שניחשתי מה יש לחולה לפני שהאוס ניחש, אבל ניחא...אחרי 7 שנים של צפייה בהאוס אי אפשר שלא לקלוע בול מידי פעם

ריקי100

New member
יפה!!!

הפרק היה ממש מעולה. ממש נקרעתי מצחוק עם המסז'יסט ההומו זה היה קורע. האוס מתעלל בחדשה היה מצחיק אבל ממש התעללות קצת מוגזם מדי אם זו הייתה אני למשל.... זה היה מאוד פוגע... פרק ממש טוב לאט לאט האדי נראים כמו זוג נורמלי. בעיות אבל חמודים יחד.

מרי42

New member
../images/Emo58.gifהתרשמותי...

אני שמחה לספר שמאוד הופתעתי, אחרי עונה שישית די צולעת ושני פרקי פתיחה מאוד מאכזבים, סוף סוף נהנתי משני הפרקים האחרונים, אני ממש מחכה לפרק הבא!!!! החולים מעניינים, יש עדיין הרבה דגש על יחסים אישיים אבל לא ברמה שמשכיחה את העיקר:לפתור את הפאזל. והמחשבה שצייס העסיק את "אמא" די משעשעת.... וילסון, כרגיל, גונב את ההצגה עם: אני מקשיב לסם אומרת שאבא שלה רע, אני מקשיב לה כשהיא אומרת שאבא שלה מלאך, ובתמורה לזה היא שוכבת איתי :) חוץ מזה, מוזר מאוד לראות האוס מחייך חיוך אמיתי "וזה הכל בגללך"...(אחרי שאומר לה שהפסיק לשכב עם המסג'יסטית).

Day Tripper9

New member
כן יש מיתון בין הרפואה לדברים האישיים

אני חושבת שהם מצאו את האיזון וזה עובד. מה רק שהתעלומה השבוע לא הייתה מעניינת כמו שבוע שעבר,החולה לא עניינה אותי כל כך וההתחלה,לפני השיר פתיחה,לא היה דרמתי כל כך.. דרך אגב שימו לב לעריכה המזעזעת שהאוס וקאדי מדברים על המסאג'יסטית(שהיא שואלת אותו אם הוא שוכב איתה) אז שהיא אומרת לו "היי" הוא כאילו מסתובב ועוזר ובשוט אחרי הוא בתנועה,זה נראה ממש מוזר! אולי זאת רק אני אבל זה ממש הפריע לי!

naama59

New member
../images/Emo58.gif

דווקא פחות נהנתי הפעם (אולי זה קשור לעובדה שלא הצלחתי להטעין את הכתוביות באנגלית) כי התעלומה השבועית שיעממה אותי. הקטע היחידי שהיה מעניין אלה היו ההזיות שלה וזה רק בגלל שהן היו עשויות מגניב. אבל מעבר לזה, דווקא כל מה שלא קשור היה יותר מעניין. הקטע של האוס וקאדי היה חמוד ומשעשע. קצת חסר לי וילסון, כרגיל, אבל גם הסצנה בחנות אופנועים הייתה חביבה. צ'ייס מקבל זמן מסך. מגניב. חבל שלא לגמריי חיובי, אבל הוא היה חמוד. הרופאה החדשה עצבנה אותי ושמחתי שהיא עזבה בסופו של דבר. לרגע חשבתי שהיא המחליפה שדיברו עלייה. מקווה שהמחליפה תהיה יותר נורמלית :) רק לי רייצ'ל נראית גדולה מידי? היא אומצה רק בעונה 5. אבל הקטע איתה היה חמוד מאוד. וגם אני זיהיתי את המשחק מEpic Fail.
(לא תזיק לי צפייה שנייה בפרק, בקיצור..)

MiriOrit

New member
../images/Emo58.gif

יו...נבהלתי. אני ממש אוהבת אותה. קמרון למשל...לא הפריע לי שהיא נעלמה מהסידרה

amblin1

New member
הסיפורים הרפואיים עדיין לא ממריאים

אבל ההומור משתבח

daniela21

New member
מסכימה

הפרק היה ממש מוצלח. בכלל פרקים 1-2 היו קצת צולעים ו-3-4 משובחים. והרופאה החדשה, שטוב שעזבה, בכלל לא מבינה בפסיכיאטריה אם היא באמת חשבה שלחולה יש הפרעה דו-קוטבית. אפילו אני שאינני רופאה ידעתי שזה מתאים לסכיזופרניה, כי איפה ה"דכאון" ואיפה ה"מניה" בכל הסיפור של הפציינטית?

למעלה