פרק מעולה ../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif
היה פרק ממש טוב, אמנם לא מעולה באותה מידה כמו זה של שבוע שעבר [נראה לי שכל פרק יראה לי כמו נפילה מזה של שבוע שעבר, ג'אם היו כאלה חמודים בו
], אבל עדיין ממש חמוד ומצחיק, עם לא מעט רגעים קלאסיים
*ההתחלה הייתה מצחיקה אבל ממש הזויה XD כל הקטע עם החמאת בוטנים היה די מגעיל חח, אבל הקטע בהתחלה שמייקל הסביר למה הוא התכופף לחפש את זה, ואז ג'ים אמר "but best case scnrio you thoght it was a courter" חחח *ריאן מנסה לגרום לזה להראות כיאילו כולם צריכים לבוא בשבת באשמתם, ואז הוא אומר "if the website has been working" חח
ובכלל, העובדה שריאן הופיע הרבה בפרק הזה הייתה מעולה.. התגעגעתי אליו 3> *לא הבנתי למה ריאן התעצבן על זה שג'ים אמר את אותו דבר לדיוויד וואלאס בכריסמס פארטי X_X מישהו הבין? חח *"if anyone make fun of his higet or his half beard"
*חדרו פדופילים לאתר חחח
זה היה מצחיק אבל מצד שני אח"כ כשראו שריאן השתכר וזה הייתי קצת עצובה בשבילו :S מסכן, יש לו מיליון בעיות באתר :X *ומצד שלישי-ריאן כ"כ מצחייייייק כשהוא שיכור חחחח בהתחלה כשהוא נראה עצבני, ואז פתאום חיבק את מייקל ודוויט XDDD חחח OMG נקרעתי XD זה היה כזה מצחיק חח ומייקל היה בשוק מזה ואמר "Rayn its michel and dwight" ואז כשריאן אמר שהוא יודע ומייקל נראה כ"כ מרוצה מעצמו חחח וגם עם התיאוריה של ריאן על זה שהשבטים ישלטו בעולם חח *השיחה בין מייקל וג'ים!
ההיי-לייט של הפרק מבחינתי
"would you have sex with merdith?" חח וגם הקטע אח"כ, שמייקל ביקש מדוויט שיבוא איתו, ואז הוא אומר שהוא ילבש מחר את אותם הבגדים, ואז הוא היה חייב להדגיש כדי שכולם יבינו שהוא "going to get laid" חח 3> *הרעיון של ג'ים להשאר מאוחר 3>>> אוווו, מסכן. כ"כ רציתי שזה יסתדר בשבילו חח.. נזכרתי ישר ברעיון שהיה לו עם הימי הולדת, שממש לא עבד לטובתו בסוף, וחשבתי שעכשיו זה יפצה על זה, ואז הם נתקעו :[ אבל סטנלי ממש הצחיק אותי בקטע הזה
זה היה CLASSIC STENLY. והקטע שאח"כ כולם היו עצבניים של ג'אם ואנדי שאל מי חושב שהוא ואנג'לה זוג יותר טוב מהם ואנשים הרימו ת'יד.. אוו, מסכנים. הם זוג פי אלף יותר טוב
*הטוקינג האד הכי טוב בפרק- "there's a master key and a speare key for the office, dwight has them both. when I asked what if you died dwight, how will we get into the office? he said-if i'm dead you guys have been dead for weeks."
*כל הקטע של דוויט עם ההוביט הזה חחחח "Do you live in a reguler sized house?" חחח *השיחה של ג'ים עם השומר חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ענק, ענק, ענק. 3> וממש הצחיק אותי אח"כ שבסוף דווקא קריד צדק חח ובאמת קוראים לו האנק
*טוביייייייייייי 3>>> קלאאאאאסיק טובי. OMG זה היה כ"כ ענק
איך הוא היה שמח כשפאם שמחה על זה שיש לו את הטלפון של השומר [למה בכלל יש לו את זה?
איזה הזוי חח], וכמובן אח"כ כשהוא שם עליה את היד וכולם הסתכלו ואז הוא אמר שהוא עוזב לקוסטה ריקה וקפץ מעל הגדר וברח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD *דוויט יצא מלך בקטע עם השחקניות כדורסל שהוא הצליח להכניס את כולן והוא היחיד שאשכרה הצליח להשיג מישהי מבין שלושתם. אבל זה היה די הזוי כשהוא זרק את השתייה ואח"כ ההיא עוד נישקה אותו חחח.. חשבתי שהוא כבר הרס לעצמו בקטע הזה
וכשמייקל צילם ושלח לכולם חחחח *מסכנה מרדית' חח.. היא תמיד חוטפת מכות\נכנסת לתאונות\נלכדת עם עטלפים וכו'.. *גם האנק מסכן חחח.. עד שהוא הגיע כולם הלכו XD *האנשים של הניקיון הגיעו וג'ים אוטומטית קורא לאוסקר שידבר איתם חחח.. והקטע המצחיק היה שבסוף הם באמת דיברו רק ספרדית חחח
בקיצור, פרק מעולה ומצחיק. אמנם קצת יורד ברמה בעיני מהקודם, אבל עדיין פרק ענקי עם המון מדמויות המשנה שהיו חסרות לי קצת בכמה פרקים האחרונים, ועם הרבה קטעים קלאסיים
9 מתוך 10