פרק 5

TheCharm

New member
אני אחרי הפרק אשים

ציטוטים ואולי גם בלופרים והערות וכל הסמעחט'ס האלה :)

בוביץ

New member
פרק לא משהו הדבר היחיד

שאהבתי היה סצינת הנשיקה בין סת לסאמר איזה מאמים ומתוקים ביחד.

TheCharm

New member
The OC: The Girlfriend: Qoutes

Sandy: Are we worried your dad won't love us if we don't feed him enough? Kirsten: Alright, starting now, no more digs at my dad. Sandy: Oh no, that wasn't a dig. Seth, was that a dig? Seth: No. When you called him a heartless bastard, that was a dig. סנדי: את חוששת שאבא שלך לא יאהב אותנו אם לא נאכיל אותו מספיק? קירסטן: אוקיי, מעכשיו, לא יותר ירידות על אבא שלי. סנדי: או, לא. זאת לא הייתה ירידה. סת', זו הייתה ירידה? סת': לא. כשקראת לו ממזר חסר לב, זו הייתה ירידה. * * * * * * * Caleb Nichol: So you're the kid that burned down my house. קיילב ניקול: אז אתה הילד ששרף לי את הבית. * * * * * * * Gabrielle: I'm being sarcastic. Seth: Ah. Yes, we don't get a lot of that around here. גבריאל: אני צינית. סת': אה. כן, אנחנו לא מקבלים הרבה מזה כאן. * * * * * * * Gabrielle: Fifth grade? Okay, she needs to change that. She's known that guy since he's been eating paste. Seth: I think he still does. גבריאל: כיתה ה'? אוקיי, היא צריכה לשנות את זה. היא מכירה את הילד הזה מאז שהוא אכל דבק. סת': אני חושב שהוא עדיין עושה את זה. * * * * * * * Ryan: I can't serve you. Gabrielle: Right. You're not legal. ריאן: אני לא יכול להביא לך אלכוהול. גבריאל: נכון. אתה עדיין קטין. * * * * * * * Gabrielle: You must think it's weird, me being with an older guy. Ryan: I live in a poolhouse. גבריאל: אתה בטח חושב שזה מוזר, אני יוצאת עם גבר מבוגר. ריאן: אני גר בביתן בריכה. * * * * * * * Seth: It's fate it's destiny. Look they both have burritos. Ryan: Wanna eat somewhere else? Seth (oblivious): Who's winning, me or my hair? סת': זה גורל, זה יעוד. תראה, לשניהן יש בוריטו. ריאן: רוצה לאכול במקום אחר? סת' (שכחן): מי מנצח, אני או השיער שלי? * * * * * * * Seth (incredulous): You hooked up with my grandma? Actually that's kinda hot. סת' (ספקני): התמזמזת עם סבתא שלי? למען האמת, זה דיי מגניב. * * * * * * * Seth: He has no idea that every day of third grade, you shared your lunch with that little skinny squirrel who kept getting his nuts stolen by that fat squirrel. Summer: I hated that mean squirrel. סת': אין לו מושג שכל יום בכיתה ג', את התחלקת בארוחה שלך עם הסנאי הקטן והרזה שהסנאי השמן גנב לו את האגוזים. סאמר: שנאתי את הסנאי המרושע הזה. * * * * * * * Seth: Okay, that's a lot of genitalia in my pool. סת': אוקיי, זה הרבה איברי מין בבריכה שלי. * * * * * * *

By the way , this clause

"She's known that guy since he's been eating paste"- it means "spread" not- "glue" because nobody eats glue- it's a really toxic stuff.​

macabit5

New member
שלום לכולם! אני חדשה פה...../images/Emo9.gif

ההתמכרות לo.c. השפיעה גם עליי... ראיתי את הפרק האחרון וממש היו לי דמעות בעיניים כשהחברה של כלב אמרה לראיין שהיא רוצה להיות עצובה כמוהו....כי זה אומר שהוא מאוהב..... יש לי שאלה ליודעי דבר שביניכם: ראיתי עכשיו ראיון עם בן מקנזי ושאלו אותו על אדם ברודי ולא כ"כ הבנתי ...מה הולך שם ? הם לא מסתדרים??!?!

למעלה