פרק 5X01 של "האוס" (
עד 22:00)

• פותח הנושא Base2
  • פורסם בתאריך

Base2

New member
../images/Emo41.gifפרק 5X01 של "האוס" (../images/Emo58.gif עד 22:00)../images/Emo41.gif

המוות משנה הכול: בפתיחת העונה החמישית, לאחר מותה של אמבר, מתפטר וילסון מביה"ח וגם מהחברות שלו עם האוס; תירטין נאבקת בבעיותיה הרפואיות בעת שהיא מסייעת בטיפול של עוזרת בכירה בעלת אישיות דומה לשלה. מידע על הפרק תסריט הפרק סקרינקאפס של הפרק

רק לפני כמה דקות קלטתי../images/Emo4.gif

היום משודרת העונה החמישית, לא העונה החדשה.... איזו אכזבה, אז על מה כל הרעש??? לא הייתה אמורה להתחיל העונה החדשה? איזו באסה!!!

welcome to israel../images/Emo9.gif

העונה השישית מתחילה בארה"ב רק ב 21.9 ככה זה הסדרות שמביאים מחו"ל...
יש היום הרבה מתרגמים להאוס.. אז ככה שאת יכולה לראות בקצב של ארה"ב.. כמו רבים מהצופים כאן

ברור, כרגיל, אני לא חדשה פה

אבל הם לא בסדר כי בפרומו אומרים וגם כותבים "האוס חוזר בעונה חדשה" הם מטעים את הציבור!!!

MsUnderstood

New member
זאת עונה חדשה פה..

זה לא מטעה....זה שאת רוצה את העונה החדשה שמשודרת בארה"ב זה לא אומר שהאוס לא חוזר פה בעונה חדשה... ובחר לו תאריך מושלם להתחיל את העונה החדשה

MsUnderstood

New member
זאת עונה חדשה פה..

זה לא מטעה....זה שאת רוצה את העונה החדשה שמשודרת בארה"ב זה לא אומר שהאוס לא חוזר פה בעונה חדשה... ובחר לו תאריך מושלם להתחיל את העונה החדשה

אההה חחח איזה צחוקים!

לא סתם את זו שענית לי, Miss Understood
קטעים איתי, שכחתי שאת העונה החמישית ראיתי במחשב ולא בטלויזיה...

MsUnderstood

New member
הוווווו ראיתי את זה בארה"ב...

|נשמת רווחה| מתי יש עוד שידור

OmErLoLa

New member
זו ה-עונה ../images/Emo189.gif../images/Emo210.gif

הורדתי את כל הפרקים בHD יומיים אחרי שהם שודרו בארה"ב , פשוט עונה מעולה .

ori f

New member
נכון.

לדעתי עונה 5 הייתה דווקא אחת החלשות. אומנם יש שם כמה פרקים ממש מעולים ששוה לחכות להם, אבל לדעתי היא הייתה די מאכזבת.

OmErLoLa

New member
זו דעתי , לא חייבים להסכים ../images/Emo189.gif../images/Emo210.gif

HLAddict

New member
עונה 5 היתה עונה גרועה יחסית לסטנדרט שנקבע

ע"י קודמותיה, לדעתי, למעט פרקים בודדים (ו-5X09 הוא ממש אבל ממש ממש לא אחד מהם, לטעמי. פרק נטול הגיון פנימי ומשעמם. פרק 5X19 הוא פרק טוב בעיקרו, אבל גם הוא לוקה בהגיון הפנימי). אני צופה בימים אלה בעונה הראשונה (בפעם המי יודע כמה, אבל משהו שלא עשיתי כבר כמה חודשים טובים כי הדיסקים שלי היו אצל אחד התלמידים שלי שנדלק על הסדרה), ופשוט קשה להאמין שהיוצרים הצליחו לפגום כך בכזאת סדרה מופלאה במחי קו עלילה (או שניים).
מה שכן, טבעי וברור שההאדי הממוצע יגמור עליה את ההלל. אני לא בטוחה שהייתי סולדת ממנה כל כך אם קמרון וקאדי היו מחליפות מקומות.

מרי42

New member
../images/Emo58.gif עצוב (ספויילר עונה 6)!!!!

עצוב אבל נכון, הסדרה הדרדרה ברמות קשות.... אבל עדיין טובה מהסדרות האחרות המשודרות כיום.... מה שהכי עצוב, נראה שלפי הספויילרים הרצים על עונה 6 המצב לא הולך להשתפר. מריח כמו אופרת סבון, הדמויות מאבדות את עצמן לדעת, ציס כבר מזמן לא ציס, קמרון כבר לא קמרון,, קדי כבר לא קדי, וילסון כבר לא וילסון, קטנר כבר לא, 13 עוד פה?!, והכי עצוב האוס עוד האוס אבל כבר לא בדיוק.... הגיוני?!

Preema

New member
די אני מתה מסקרנות למה רק אצלי

הספויילרים הארורים לא עולים
. האמת שכבר בעונה החמישית היו רגעים שהסדרה התדרדרה למחוזות הקיטש ואני חשבתי (קיוויתי) שאלו יהיו רק רגעים בודדים ושהאוס היקר יתגבר על הנטייה האמריקקית הזו. אני מרשה לעצמי להיות אופטימית ולקוות שבעונה 6 הוא יחזור לעצמו הישן ויאפס את כולם כולל התסריטאים.

למעלה