פרק 5X09 של "האוס" (
עד 22:00)

Wrath Within

New member
אין תגובות?../images/Emo11.gif

בעיניי הסיפור מצוץ מהאצבע, זה אולי הפרק שהכותבים לקחו הכי רחוק לרמה הזוייה חדשה לגמרי. ואני אומרת את זה בתור אחת שכבר ראתה דברים הזויים בהאוס, את כל הדברים ההזויים עד עכשיו למעשה. וזה האמ-אמא של כל ההזויים. נראה דיי מאולץ. וממש יכולתי לצפות שלאחר שהאוס יצליח להשתלט על המטופל ולשכנע אותו לוותר על האקדח לטובת הבדיקה במכשיר הוא יחזיר לו את האקדח רק כי שניהם "לא יכולים לא לדעת". נו במת. השבוע התאכזבתי...

ויקודין

New member
ומה עם הדרך בה בחרו להציג את הרגשות (העמוקים

של קאדי כלפי האוס..? השאלות של השוטר,וכ'ו.. לא עשה לך כלום?
*לגבי מה שצפית שיקרה..זו לא הפתעה,נכון.האוס לא כ"כ מפתיע.מכירים את הדמות,ברור כמעט תמיד איך תפעל. לגבי ה"הזוי"..מה שם היה הזוי?

Almost Alive

New member
עוד קטע קיטשי מיותר

האוס נמצא בסכנת חיים כשאקדח מכוון אליו. למי אכפת מהרגשות של קאדי כלפיו? כאילו רצו להפוך את האדי לעיקר של הפרק, וזה אחד הדברים שהכי שנאתי בפרק.

Wrath Within

New member
אני לא בדיוק חובבת קאדי../images/Emo11.gif

והאמת שזה במילא לא היה במקום בפרק של אתמול. יש לי הרגשה שאני הולכת להתאכזב מהעונה הזאת... הדבר היחידי שאהבתי - ההופעה של 13, למרות שעד סוף הפרק היא כבר היתה נראית כמו מסננת, חוררה את עצמה 5498 פעם.

Almost Alive

New member
אכן.

האמת כשקראתי את התקציר של הפרק, חשבתי שיהיה פרק טוב. כל האירועים שקרו בפרק מצד האוס היו מגוחכים, בעיקר הקטע שהוא מחזיק את האקדח ובמקום להשתלט על החוטף הוא החזיר לו אותו. זה היה קטע שלקוח מסרטים הוליוודים מהסוג הגרוע ביותר. אחד הקטעים הכי מטומטמים בתולדות הסדרה. התסריטאים הוכיחו שוב שהם ניחנו בחוסר אומץ ומקוריות כשהייתה להם אפשרות להרוג את "שלוש-עשרה", אבל כנראה שההתייחסות שלהם כלפיה כאובייקט לצורך רייטינג קודם לכל (יותר נכון, לגבי אוליביה). הדבר הטוב היחיד בפרק היה שזליקו איבנק שיחק את החוטף. אם הייתה לי אפשרות למחוק מהזיכרון שראיתי את הפרק הזה, הייתי עושה זאת בשמחה.

מיכאל1411

New member
בנוגע לפרק.

קודם כל, ממש שמחתי כי זלקו איבנק הוא החוטף! שחקן מצויין, שלאחרונה נחשפתי אליו בעונה 1 של 'נזקים'. תראו, עניין החזרת האקדח אולי נחשב לשנוי במחלוקת, אבל עובדה שהיוצרים-תסריטאים ארגו פרובוקציה מהסרטים, תרתי משמע. הפירוש שלי להחזרת האקדח: האוס מרחם עליו בדרך כלשהי (תזכרו שהאוס הוא פליט בעצמו של מקרה רפואי חמור), מעוניין לעזור לו (אמנם מאינטרס אישי מובהק, כהרגלו, של חידה רפואית שבועית מרתקת ומסתורית, אבל בכל זאת), מאמין שבאמצעות האקט של החזרת האקדח - החוטף יבין שהאוס כן רוצה ויכול לעזור לו, מבלי שצריך שעוד מישהו יפגע. האוס, כפי שאתם יודעים, בעל השכלה קולנועית לא קטנה, ויודע את פירוש ההחזרה יותר טוב מכל מתווך מו''מ עליו תוכלו לחשוב (ראו: סמואל אל. ג'קסון, ''המתווך''). האוס רצה לזכות באמון של החולה החוטף וחשב שאם יחזיר האקדח - תחזור ההבנה ההדדית. אגב, פשוט נקרעתי כשהתקשרו לראשונה למשרד של קאדי, כדי לברר את המצב הנוכחי - האוס הרים את השפופרת ואמר - crime scene !

למעלה