פרק 5X10 של "האוס" (
עד 22:00)

Base2

New member
../images/Emo41.gifפרק 5X10 של "האוס" (../images/Emo58.gif עד 22:00)../images/Emo41.gif

תנו להם עוגות: הצוות מטפל במאמנת כושר שניזונה מתזונה טבעית בלבד ואיבדה את ההכרה בעת צילום סרטון; קאדי נאלצת לעבור למשרדו של האוס; קוטנר משתמש בשמו של האוס לניהול אתר של ייעוץ רפואי באינטרנט. מידע על הפרק תסריט הפרק סקרינקאפס של הפרק

Wrath Within

New member
שנאתי את ההאדי.../images/Emo58.gif../images/Emo11.gif

אני כלכך נגד הזוג הזה. בכל מקרה הקטע הצדדי עם האיבחון בדוא"ל של קוטנר היה משעשע, במיוחד הסוף! פורמן\13 היה נסבל ואפילו מרגש לקראת הסוף. ציטוט שממש ממש אהבתי מהפרק:
Dr. Cuddy: "Other doctors actually use their offices for crazy stuff like seeing patients. Not throwing a ball against the wall and calling it work." Dr. Wilson: "It's his process. That ball saves lives."​

הדיאלוגים של האוס וקאדי ../images/Emo58.gif

זה רק אני או שהדיאלוגים שלהם לא ברורים ??? כאילו הם מנסים לרמוז לאיזה סאבטקסט כלשהו, כזה שברור רק לשניהם, אבל לא לצופה. לא הבנתי את כל הסצינה שלקראת הסוף - שהם אומרים שהם אמורים להתנשק עכשיו, ובסוף לא מתנשקים, ואז קאדי מניחה את החד של על החזה של האוס...(אולי על ה-
) ולא קורה כלום
כאילו מה - שניהם מתנהגים כמו ילדים קטנים, וכל אחד מפחד להגיד את מה שהוא חושב/מרגיש. מה שכן - הדילמה של החולה השבועית לא לגמרי טריוויאלית - להעדיף חיצוניות על בריאות.... אפילו אני מתקשה להחליט ונוטה לכיוון ההחלטה שלה. ואתם ?

למעלה