פרק 5X13 של "האוס" (
עד 22:00)

Base2

New member
../images/Emo41.gifפרק 5X13 של "האוס" (../images/Emo58.gif עד 22:00)../images/Emo41.gif

תינוקת מגודלת: האוס וצוותו מנסים להציל את חייה של מורה צעירה שמתמוטטת באמצע שעור לאחר שהיא יורקת דם; קדי מתלבטת אם לשמור את התינוקת; פורמן נדרש להחליט בעניין השתתפותה של 13 בניסויים הקליניים. מידע על הפרק תסריט הפרק סקרינקאפס של הפרק

הסוף של הפרק

בעקך הרבע שעה האחרונה כבר נימננתי לגמרי. מישהו יכול להגיד לי מה היה מה היה עם קדי מה היה עם החולה ?

../images/Emo9.gif

שניתחו את החולה קדי הייתה בטלפון על מיקרופון ככה שהחולה שמעה את התינוקת בוכה.. היא התחרפנה מזה.. אז האוס בוסופו של דבר הבין שמשהו לא בסדר עם הלב שלה. שהעובר ברחם הדם צריך לעקוף את הריאות כי הם לא מתפקדות עדיין וכשאנחנו נולדים אז אותו שסתום בלב נסגר, אצלה לא. כשהיא בלחץ לחץ הדם שלה עולה הצינור נפתח והדם מצבע מעקף ומגיע רק לחלק אחד של המוח אז כאשר היא בלחץ היא מורידה לחץ ובגלל זה היא כ"כ טובה עם הילדים האוטוסיטים. זה המצב של החולה מקווה שהבנת. חוץ מזה קדי "התחברה" עם הילדה, קמרון "התפטרה" קדי חזרה לעבוד בבית חולים ופורמן החליט להחליף ל13את התרופות. אם משהו לא ברור...

Wrath Within

New member
אייי...כל כך אהבתי את../images/Emo58.gif../images/Emo11.gif

הדיאלוגים של האוס\קמרון, חבל שהיא פרשה ועכשיו סביר להניח שלא תהיה בסביבת האוס כל כך הרבה. קאדי\וילסון היו מעצבנים עם כל ההתבכינויות על התינוקת.

דווקא אהבתי את הסצינה של קאדי/ווילסון../images/Emo58.gif

עם התמונה. היה מעניין לראות את ווילסון מנסה לשכנע את קאדי להשאיר את התינוקת אצלה עם טיעון שכזה. לא אהבתי את הסיפור עם פורמן ו-13 - כ"כ ברור היה שטיעון ה-
ישבש את דעתו ויגרום לו להחליף לה את התרופה. מעניין שהאוס ידע על איזה "כפתורים" ללחוץ אצל פורמן, כך שזה גרם לו להחליף את התרופה מפלסיבו לאמיתית. בכלל - יש לי חשדות אם היא באמת קיבלה פלסיבו מלכתחילה או לא
כבר נעשה די צפוי לאחרונה שהתרחשות בסדרה תגרום לכך שהאוס יפענח את המקרה השבועי - וזה די משעמם.... בלי
ים לעתיד בבקשה שבוע טוב שיהיה לכולם

Wrath Within

New member
חשבתי שהסצנה שלהם היתה מטופשת.../images/Emo58.gif../images/Emo11.gif

בכלל, כל הקונספט הזה של קאדי מאמצת תינוק לא מעניין. לא רציתי לראות את זה מאז שהתחילו את הסיפור. אולי זו רק אני. וזה בכלל אבל בכלל לא מפתיע שהאוס ידע מה להגיד לפורמן, האוס תמיד יודע איפה ללחוץ ולמי, זה היופי בדמות שלו. מה שכן הפתיע זה העובדה שהוא בעצם אמר את מה שהוא אמר, האוס מתרכך? הממ.

התכוונתי למה שאמרת בשורה האחרונה../images/Emo58.gif

זה שהאוס יודע "ללחוץ" על הכפתורים של כולם זה לא מפתיע. אבל עצם העלאת הנקודה הספציפית הזאת מפתיע, כי מה בעצם הוא מנסה להשיג בזה ??? ערב חם לכולם ככל האפשר

Wrath Within

New member
יש לו את האינטרסים שלו.../images/Emo58.gif../images/Emo11.gif

סמוך עליו, אני בטוחה שאם זה היה כדאי לו העניין יתברר לנו בפרקים הקרובים. ואם לא, אם הוא עשה את זה רק מתוך נחמדות, אז האוס מתרכך...ונראה לי דיי חבל מה הוא נהיה עכשיו? קופידון צולע? לא מתאים.

לדעתי זו דווקא גאונות של ההפקה :)

כי האוס הוא תמיד האוס, כמו שאנחנו מכירים ואוהבים. אבל הוא התרכך בדיוק בקטע של מתן עצה בין בני זוג, כאשר האחד מנסה להכריע בנוגע לבריאות האחר, כמו שהיה בסיפור האישי שלו עם סטייסי. ואולי איפשהו בעקיפין התגובה החריגה שלו מתקשרת לנקודה האישית שלו

למעלה