פרק 5X15 של "האוס" (
עד 22:00)

Base2

New member
../images/Emo41.gifפרק 5X15 של "האוס" (../images/Emo58.gif עד 22:00)../images/Emo41.gif

משבר אמון: האוס וצוותו מטפלים בכומר שאיבד את אמונתו וחושדים שהתעלל מינית בנער בקהילתו; קדי עורכת טקס "שמחת הבת" לרייצ'ל ומזמינה את האוס; פורמן והדלי נאלצים להחליט מי מהם יישאר לעבור עם האוס. מידע על הפרק תסריט הפרק סקרינקאפס של הפרק

Base2

New member
../images/Emo58.gif

"לעבוד עם האוס", לא "לעבור עם האוס".

Wrath Within

New member
שוב - פרק נחמד.../images/Emo58.gif../images/Emo11.gif

הפרקים הולכים ונהיים יותר ויותר אופטימיים משום מה
והסצנות של האוס\קאדי נהיות יותר ויותר מגוחכות.

../images/Emo58.gifלגבי האוס וקאדי

אכן כך. לא הצלחתי להבין בסוף מה קאדי רצתה מלכתחילה. אגב, מה קאדי והאוס אמרו ממש בסוף הדיאלוג לפני סוף הפרק ? (ממש לפני שהם פנו לשני כיוונים שונים - אגב מאוד מטאפורי). וכולם משחקים אותה נורא מתוחכמים ומתחכמים - קאדי, וילסון, ופורטין. לא כ"כ זורמת לי העונה הזאת, לצערי הרב

Wrath Within

New member
אני לא זוכרת מה הם אמרו בסוף../images/Emo58.gif../images/Emo11.gif

אבל אני מאד מתנגדת לקשר ביניהם. הייתי בעד האוס\קמרון בעונות הראשונות למרות שלדעתי מבינת ההיגיון זה אפילו הגיוני אפילו פחות אבל הייתי בעד הזיווג הזה מסיבה שנשגבת מבינתי
, פשוט אהבתי את הכימיה שיש להם על המסך. אני חושבת שכל מה שקורה כרגע בא לרמוז על משהו גדול יותר שעתיד לקרות ואני לא יודעת בדיוק מה אם באמת יקרה ביניהם משהו אני מעדיפה גם לא לדעת :S הסדרה מתדרדרת ואם תהיה ביניהם מערכת יחסים רומנטית זה עוד יותר יתדרדר.

someferro

New member
(לא בטוחה אם זה ספויילר אבל פשוט

תמשיכו לראות.העונה מיתדרדרת כהאוס מיתדרדר והכל יוביל למשהו גדול יותר ולעונה 6 מעולה

למעלה