פרק 5X23 של "האוס" (
עד 22:05)

• פותח הנושא Base2
  • פורסם בתאריך

Wrath Within

New member
פרק נורא../images/Emo10.gif+../images/Emo58.gif../images/Emo11.gif

המשחק של יו לאורי בפרק הזה שבר איזשהו שיא, במיוחד כי האוס הגיע לנקודת שביריריות שאני לא חושבת שראיתי אי פעם לכל אורך הסדרה. אבל אני עדיין לא יכולה לסבול את סצנות האוס\קאדי, זה מתחיל לעייף, במיוחד כשאני כבר יודעת מה "פשר" הסצנה האחרונה כל כך מיותר.

בהמשך לתגובתך + ../images/Emo58.gif לפרק 5X24

לא התאפקתי וראיתי את הפרק האחרון של עונה חמישית אתמול, ואני דווקא אהבתי את זה. כשקראתי את המיני ספוילר שרשמתי, הייתי בטוחה שמדובר באיזה טריק של האוס להשיג ויקודין, ולכן כשהתברר שהכל היה הזיה והאוס מסתובב בבית חולים ומנסה לעצבן את קאדי (בלי להבין שקאדי כבר כ"כ כועסת עליו על ההערה שאמר) עם שטויות, היה דווקא מאוד יפה בעיני. יום טוב שיהיה לכולם

Wrath Within

New member
נמאס מהאדי.+../images/Emo58.gif אפשרי לעונה 6../images/Emo11.gif

קראתי איפשהו מזמן שאנשי ההפקה אמרו שלמרות שזו היתה הזיה היא בעלת משמעות כלשהי משום שהיא קוראת בראש של האוס וזה מעיד על היחסים שלהם או על רצונות מודחקים שלו. אני חושבת שזה ממש ייהרוס אם הם יהיו זוג בעתיד. בכלל, אני לא חושבת שבתכנית הזאת צריך להיות זוג אחד מאושר. זה נוגד את האג'נדה המרכזית של הסדרה זה יהיה כמו לערער את אחד היסודות הבסיסיים, "everybody lies." לדוגמא.

התלבטתי לפני שקראתי בגלל סימן ה-../images/Emo58.gif

האפשרי לעונה 6, אבל בסוף קראתי
האמת, שבלי לחשוב על מה יהיה בעונה 6, זה גם משהו שעבר לי בראש - הרי הוא יכל להזות כל דבר - סקס עם קאדי/קמרון/13 או כל בחורה אחרת, ודווקא זה שהוא בחר בראש (התסריטאים, זאת אומרת) מראה שבתת מודע שלו אולי הוא רוצה שקאדי תציל אותו מעצמו... לגבי זוגות מאושרים - נראה כי בנתיים צ'ייס וקמרון בסדר וגם פורטין פחות או יותר מקבלים אחד את השני, אבל האוס וקאדי ביחד זה יהיה באמת מוגזם וגם מלא ניגודי אינטרסים. קאדי גם ככה מאשרת להאוס כמעל כל שטות אפשרית שעוברת לו בראש לגבי טיפול בחולים, אז מה כבר יכול להשתנות ? נו טוב... שיהיה סופ"ש נעים לכולם

Wrath Within

New member
...../images/Emo58.gif../images/Emo11.gif

קאדי היא דמות טיפשית מאחר וכל ההתנהלות שלה היא מוטיב חוזר אחד גדול של: האוס מגיע עם רעיון לבדיקה\אבחון מטורף היא מסרבת הוא עושה את זה בכל זאת מתברר שהוא צודק והיא עושה את הפרצוף המתחנן\מתנצל המוכר הקטע הזה מתחיל להתיישן אחרי חמש עונות, אולי הם חושבים שסיפור אהבה בניהם יגוון אבל לדעתי זה רק גורע. מה שכן-- הכותב, דיוויד שור, ידוע בתור אנטי אושר בסדרה, ואני חושבת שדיי ברור איך ההשקפות הפסימיות שלו על החיים באות לידי ביטוי בתכנית לכן גם לא הייתי ממהרת לשים סטיקר של "הזוג המאושר" על קמרון וצ'ייס, אולי רמיזה ואולי ספויילר -אני לא כל כך בטוחה בעצמי. הייתי שמחה לראות שהוא ממשיך עם קווי עלילה פסימיים חסרי אושר ומלאי התפשרויות, אחרת זו כבר לא אותה סדרה. וברוח שמחה זו, סופשבוע נפלא לכל הפורום.

JonJon9

New member
אני לא יודע

מה את חושבת על השבריריות הזאת, אבל זה מסוג הרגעים שאני מאוד אוהב בסדרה, יותר מהתעלולים והציניות של האיש. חוסר האונים הזה, העובדה כי גם הוא אנושי- יחד עם המיזנטרופיות שלו- יוצרים תחושה של קתרזיס בסופו של פרק.

למעלה