פרק 65 - אזרחית מודאגת

ANGELUSPIKE

New member
../images/Emo41.gifפרק 65 - אזרחית מודאגת../images/Emo41.gif

כל מה שקשור לפרק לכאן.

ANGELUSPIKE

New member
יהה נירוונה

דילן הרג אותי מצחוק, אני שחקן טוב, אני שחקו מדהים, איזה שינוי הדמות שלו עברה ועוד פעם ריק החרא הזה מוציא אותי מהכלים.

coullette

New member
מה זה הבית קטן בערבה הזה?

וואי וואי גם פה נלי עושה צרות אה...

מישהו 2

New member
פרק טוב

זואי, מייקי, סול ואנה הסתבכו ממש קשה עכשיו מבחינה כלכלית
...

מישהו 2

New member
מה שאהבתי

זה שגיורא ידע שזה יהיה צפוי שדילן יהיה שחקן טוב, כולם חשבו שברגע שהתחיל המשחק בין דילן לכל שאר החבורה פתאום דילן יהיה טוב, אבל בסוף הוא המשיך להיות גרוע במשך הרבה זמן ואפילו עשה פרצופים מעולים של אדם מודאג מה שגרם לכל מי שצפה לחשוב שהוא יפסיד ובסוף הוא בכל זאת ניצח.

8דושנקה8

New member
דון ../images/Emo99.gif

פרק טוב, זה ממש כמו לראות סדרה חדשה
מעניין למה נלי שונאת כול כך את ג'יני.... ושוב, דילן השובב
מי היה מאמין... ומי לקח את המכתב, ולמה?

ANGELUSPIKE

New member
זה ברוור שריק הוא זה שלקח את המכתב

השאלה היא איך הוא ידע על המכתב בכלל.

היה ברור שהם יפסידו בסוףP:../images/Emo14.gif

ורק לי עלתה בראש הסצנה מחגיגה בסנוקר כשסול אמר "אתה עבדת עלינו!"? (בחגיגה בסנוקר מושון אמר "אתם עבדתם עליי" כשעשו לו משו דומה בסנוקר)

porky169

New member
חחחחחח גם אני חשבתי../images/Emo134.gif

ואפילו אמרתי אחרי שהוא אמר את זה "אתם עבדתם עלי".

coullette

New member
רק אני ציפיתי שדילן יזכור אותם..?

כי הוא טיימר ובא מהיסטוריה אחרת וכל זה

Shai11101

New member
פרק מעולה ומצחיק!

רק לי נראה שהדמות של דון (נלי) תהיה ממש מעצבנת? להבדיל מהדמות שלה בשמינייה...

naveh88

New member
../images/Emo121.gifאהבתי תפרק אבל..

לדון יש שם קול כמו של סנדי מבובספוג (טוב.. היא מדובבת אותה) וזה מעצבן אותי זה א' וב' גיורא אכזבת אותי =[ כל כך רציתי שדילן יזכור אותם...
אבל גם ההמשך הזה יפה..

m B L O N D A

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo41.gif דחוף :O

בפרק 15 היה "בפרקים הקודמים" והראו משהו שבכלל לא היה בפרקים הקודמים לא בפרק 14 ולא 13 .. :O מה זה היה ?

yonatan samiya

New member
זה לא בכרח מראה את מה שקרה בפרק או שני הפרקים

הקודמים, זה מראה לנו את האירועים שהתרחשו לפני האירועים שאנחנו הולכים לראות בפרק הזה. גם אתמול- הראו את "הפרקים הקודמים" שבהם אנחנו רואים את כל מה שנוגע לקרמיט, ולעבודה החדשה שלו- אירועים שלא התרחשו פרק או שניים לפני, זה פשוט מרענן את הזיכרון שלנו כדי שנבין יותר את מה שהולך להיות בפרק של היום. ד"א, פרק ממש יפה, אהבתי

m B L O N D A

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo41.gif כן בסוף הסתדרתי ,

בסוף בכלל לא ראיתי את פרק 13 [ ניראה לי 13 .. ]

גיורא חוזר על עצמו??...

רק לי הזכיר הקטע עם דילן והקטע שהוא "לא יודע לשחק" , את הקטע עם אדם והפוקר?.. ואיך יש בדיוק שולחן סנוקר?????...... לשמוע את הקול הנוראי של דון, אוף .. דילן כפרעליו. הרביעייה
אממ, הפרקים דיי משעממים לאחרונה, חסר אקשן, אקשן ועוד אקשן
ולדעתי מי שלקח את המכתב הוא צ'יף.. אחלה ניגודיות , המופרעים פתאום הטובים ודילן המופרע.. בסה"כ, הפרק היה דיי משעמם, כי אני אדם שאוהב אקשן D: ודיי מעפן כל הקטע של השחקנים החדשים (והגרועים). אגב, הצלם לא משתמש בשום טכניקות צילום , שזה יכול לעשות את הסידרה ליותר טובה... זהו כעיקרון, מצפה לאקשן.

Superboi

New member
אני דווקא אהבתי את פלורנס ודון../images/Emo59.gif

הסצנה שלהן ביחד גרמה לי "לפנטז" שזו סדרה אחרת, יותר בוגרת, שונה. [אולי בסגנון "השמיניה"(?)]. ואני ממש לא יורד על "האי", אבל חייבים להודות שזו לא הסדרה הכי "בוגרת" שיש.

למעלה