פרק 6X08 של "האוס" (
עד 22:05)

Base2

New member
../images/Emo41.gifפרק 6X08 של "האוס" (../images/Emo58.gif עד 22:05)../images/Emo41.gif

עבודת צוות: הצוות מטפל בכוכב פורנו; צ'ייס וקמרון מודיעים על רצונם לעזוב את ביה"ח ואת פרינסטון. האוס מקבל חזרה את רשיונו ועושה מאמצים להשאיר אחד מהם בצוות וכן להשיב לצוות את טאוב ו-13. מידע על הפרק תסריט הפרק סקרינקאפס של הפרק

bep2cell

New member
פפפ...

זה רק אני או שהעונה הזאת צפויה,נמרחת ומשעממת בינתיים? זה ישתפר בהמשך?

Netto

New member
כן

כמעט כמו כל עונה. ההתחלה קצת נמרחת ואחר כך נהיה מעניין:)

זה ממש לא רק אתה../images/Emo77.gif

מעונה 4 זה ככה... זה מתחיל מעולה, אח"כ כל פרקי הביניים הם די בינוניים, ויש רק כמה קטעים חזקים במהלך הפרקים, ואז לקראת סוף העונה הם מביאים אותה בסוף קטלני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אז אני חייבת לומר- יש למה לצפות בעונה הזאת... תהנה עד מאוד

bep2cell

New member
תודה על ההזדהות.. ../images/Emo13.gif

הסוף של עונה 4 באמת היה מדהים, עונה 5 היתה משעממת לכל האורך, ועצם זה שאני אפילו לא זוכר איך הוא נגמר (אה כן, נזכרתי, בערך) אומר די הרבה. פשוט בעונה 6 יש כל כך הרבה התעסקויות ביחסים בין הדמויות, וכל הסיפור של הרודן ההוא נמתח על יותר מדי פרקים. אני רוצה מקרים יותר מעניינים, ופחות שיחות של אופרת סבון בין קמרון לצ'ייס! וכמו שמישהו פעם אמר לי, תקווה לטוב, תצפה לרע ואל תאכל יותר מדי חומוס.

חכם מי שאמר לך את זה../images/Emo77.gif

אבל לא באמת אפשר לשכוח את סוף עונה 5- הכביכול גמילה של האוס מויקודין והלילה שהוא "בילה" עם קאדי.. ואז הכניסה שלו לגמילה באמת... שני פרקים מלאים הזויות... כתובים מעולה
ואל דאגה, אופרת הסבון לא תימשך זמן רב... קצת קצת קצת סבלנות...
ושלא כמו הסקרנות, הסבלנות לא הרגה את החתול

למעלה