פשע מן העבר - פרק סיום העונה

TheCharm

New member
../images/Emo41.gifפשע מן העבר - פרק סיום העונה../images/Emo41.gif

עוד 20 דקות.

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo2.gif.

פרק ממש יפה! ומפחיד. איך הם חושבים על כל הרעיונות האלו!? מממ.. למישו יש מושג איך קוראים לשיר שהתנגן בסוף? כשהמשוגע ההוא נהרג, עד סוף הפרק? תודה למי שיענה
.

yasminale

New member
ללאלאללא

קודם כל, נטע, לשיר קוראים behind blue eyes. התנגן גם בסוף של גוטיקה :p דיידידיד איזה פרקק.. אני כולי מצומררתת עדיין!! בלעט, הייתי בטוחה שלילי הולכת למות! והג'ק הזה או איך שלא קראו לו, חולני. העלילה הזאת גאונית. ככה עושים סדרה. ככה כותבים תסריט. ככה מסיימים עונה! *סגידה* דרך אגב, נכון בקטע שראש קילפה את הטפט וראתה את העץ זה הזכיר נורא את "הצלצול"? בלעט, נכון שיש עונה 3?!

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifתודה../images/Emo24.gif.

כן, זה היה אחד הפרקים המפחידים! גמאני הייתי בטוחה שלילי עומדת למות. כל השחקנים שם כ"כ מעולייםם! בסוף לא הבנתי אבל מי ירה? לילי?

QueenIlona

New member
ג'ורג'*.

וכן, גם לי זה הזכיר את הצלצול. בכלל כאילו הפרק נלקח מסרטי אימה פסיכולוגים כגון שתיקת הכבשים. וכן יש עונה שלישית. או שהיא כבר עלתה או שהיא אמורה לעלות בימים הקרובים.

Aviad1987

New member
היא תעלה בימים הקרובים לדעתי

וטוב שכך
*מחכה בקוצר רוח שיגיע לארץ*

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifתודה:]../images/Emo24.gif.

vand

New member
פרק מדהים ומפחיד...

העונה השלישית כבר יצאה בארה"ב?

פרק מצויין

מכל סדרות הפשע זו הסידרה הטובה ביותר. הפרק כלל הכל. בייחוד הנגיעה בעבר של לילי.. וגם על אחותה. פשוט מצויין. סידרה מצויינת.

QueenIlona

New member
רשימת שירים שהיו בפרק:

John Denver -Sunshine On My Shoulders The Doors -Riders On The Storm Jethro Tull -Aqualung The Eagles -Witchy Woman America -Sandman The Who -Behind Blue Eyes (יש קאבר ל Limp Bizkit)

וואוו איזה פרק מעולה!!

הפרק כולו היה מצויין,מתחילתו ועד סופו. כל הפרק היה מותח ומפחיד ברמה מטורפת,אהבתי איך ששום דבר לא היה מובן מאליו..ז"א שהתגלה שהאמא לא הייתה עיוורת,והיא אמרה לאונס לאנוס את בנה,שהיער הוא בעצם בתוך הבית,וכמעט מותה של ליל(כפרה עליה!). בפרק הזה נראה שהצופים/אנחנו פיענחו סופסוף את עברה המסתורי של ליל וכאילו היא סגרה מעגל. בהחלט הפרק הטוב ביותר לסיום עונה,פרק שבהחלט שעשה לי את השבת.

TheCharm

New member
אהההההההההההההההההההההההההההההההההה

מההה זהההה? ברצינות שציפיתי לאפס אחרי 2 פרקים מאכזבים ביותר. אבל - אבל - זה היה כזה פרק טוב!!! הוא נורא היה בסגנון אחד מסרטי אימה פסיכולוגים שכאלה, והפלאשבקים - בפרק הזה - היו נורא מבולבלים, חלק בכלל לא אמיתיים, חלק לא ברורים, אבל ללא ספק הפרק הזה היה שונה מכל פרק שראיתי. והוא היה פרק טוב. קודם כל, מה שהיה טוב בפרק, או ליתר דיוק טוב בסדרה הזאת, זה איך שהם עשו פרק ב-2 חלקים, כמו שיש כמעט בכל סדרה, רק שלהבדיל - כאן הם שמו את החלק השני מספר פרקים אחרי החלק השני. זה היה פשוט מצוין. החקירה נמשכה, ראש קיבלה את הרמזים שלה, וירתה בג'ורג'. הדמיון שהיה בין ג'ורג' לראש היה פשוט מפתיע כל רגע מחדש, ויותר מזה - היה מפתיע הסיפור של לילי. סוף סוף גילינו את הפן האמיתי שלה. סוף סוף גילינו מה המרדף הפסיכולוגי שמתנהל בינה לבין ג'ורג'. הוא מרדף של הדמיון בין אחד לשני. ומה שמפריד בינו - טוב ורע. בכל אופן, היה פשוט פרק מצוין.

למעלה