|אזהרה| פרץ סלאטיות ../images/Emo58.gif למנגה
ואחרי זה אנשים אומרים לי שאין איצ'יהימה!!!! אחרי שכל הפתיחה המזורגגת זה איצ'יגו שהולך להציל את אוריהימה מאייזן והיא שהלכה בכלל בשבילו ונפרדה
ממנו!!! כל הפתיחה זה הוא שמנסה להגיע אליה והיא רחוקה והוא לא מצליח!!!!!!!!!!!!! וואיזארד איצ'יגו תעשה לי מסיכההההההההההההההההההההההה והעיניים שלו שמחליפות צבע! @_@
הפתיחה הזאת הייתה יותר טובה מכל קליפ איצ'יהימה שראיתי אי פעם. תיקון. היא עצמה הקליפ איצ'יהימה הכי טוב שראיתי אי פעם. והשיר בכלל נפלא. אני רוצה אותו כבר 3> טוב. סיום. תמונה ראשונה. איצ'יגו. איפה בדיוק אתה תופס לקייגו שהוא מחייך ככה? ולמה רוקיה מסמיקה כשצ'יזורו עטה על אוריהימה? קנאה? וטוב שלטאטסקי לא רואים עוד שנייה את הפאנטיז @@; איששין. מטריד כתמיד. קנפאצ'י חסר חולצה @@ במיוחד בשבילך, מיי חחחח גות'יק לוליטה סוי. ביאקויה ניראה כמו מישהו מבייבלייד. XD שונסוי *נחנקת* @_@ קירה\ראנגיקו. יש צדק בעולם. פסקא משל עצמו יקבל הפלאש איצ'ירוקי בסיום, שהיה מטריד אותי אלמלא הייתי כל כך בהיי מהפתיחה. תהרגו אותי, אבל אם אני אחליף שמה את רוקיה ברנג'י\אישידה\טאטסקי\שלל דמויות אחרות שאיצ'יגו יכול לנעוץ בהן מבט כזה והן תנעצנה בו בחזרה וזה לא יהיה בצורה רומנטית... זה יהיה בדיוק אותו הדבר @@ איצ'י butt shot *¬* אולי הנקודה היחידה בכל הסיום הזה באנימציה נורמלית םם; טוב אני חוזרת בי. תמונה שלו עם הידיים לצד אחד, תמונה שלו עם הידיים לצד שני. החלף במשך חצי סיום. עדיף כבר לראות יורואיצ'י אוכלת. או שלא. איצ'י butt shot, ככלות הכל *¬*;;;; טוב. אחרי העלילתיות של הפתיחה והמחסור של זה בסיום, אני לא יכולה שלא להרגיש שדחפו שמה את רוקיה כי לא היה להם מספיק מקום לעשות את זה בפתיחה והיא עדיין נתפסת בעיני רבים מדי הדמות הנשית הראשית בסדרה (לא אומרת שהיא לא, אבל בהתחשב במה שהיא עשתה בסאגת סול"ס [ישבה בבית הכלא ובפועל לא עשתה כלום] ובסאגת הבאונטו עשתה אותה הכמות כמו אוריהימה, היא לכל הפחות בתיקו איתה אם לא מקום שני @@) אז הם חייבים לשים אותה. ולא יודעת. התנהגות איצ'י טיפוסית. אם הוא רומנטי עם רוקיה בסיום, הוא רומנטי גם עם יותר מדי דמויות אחרות ולא, אני לווא דווקא מדברת על דמויות בזוגות הגיוניים וסטנדרטיים. כי נחליף את רוקיה בגאנג'ו בסיום הזה ואני לא רואה הרבה הבדל XD