צ'אט היום!

שמנתולה

New member
../images/Emo41.gifצ'אט היום!../images/Emo41.gif

החל מ21:00 פה בתפוז, כניסה מהשורה הכחולה למעלה (איפה שכתוב צ'אט) או דרך כאן (צ'אט מתקדם, חדר הורות הומולסבית)

אבא גאה

New member
אהבתי את

החתימה שלך! נ-ה-ד-ר-ת בכלל, את לא חושבת שצריך לדבר יותר על החתימות? הרי אנחנו כ"כ משקיעים, והחתימה היא כ"כ משמעותית.......וכל אחת יש סיבה אחרת לחתום...... אז הנה , שרשור החתימות , שכל אחת תספר מדוע בחרה דווקא בחתימה שיש לה, היכן שמעה את הציטוט, למה היא אוהבת אותו, מה היא אוהבת בו (בציטוט)

שמנתולה

New member
תודה תודה

אני מסכימה איתך שחתימות הן דבר חשוב, שלי היא ציטוט של אירווין ד. יאלום ומצאתי אותה באתר של הציטוטים שהבאתי השבוע.

שכל אחת תספר מדוע בחרה דווקא בחתימה

שלה? מה, אפשר לבחור בחתימה של מישהי אחרת??? אי בחרתי לפרסם קצת את הפורום שלנו, דרך החתימה, כשאני כותבת בפורומים אחרים... ככה אני... פרקטית דידקטית וקומפקטית.

אורי 0

New member
דווקא אהבתי את הקודמת שלך

וגם את הקודמת של שמנתולה... הנוכחית לקוחה מהשיר Me and Bobby McGee ששרה ג'ניס ג'ופלין. אבל הוא נכתב על ידי כריס כריסטופרסון (ששיחק את הנג המשאית ב"שיירה" למי ששיכ/ת לקבוצת הגיל המתאימה). החתימה הקודמת התייחסה ל"העלמה" של אלתרמן. אנ י חולה על ציטוטים. אבל מוצא אותם לבד.

colourful

New member
הצ'אט היה אתמול.... אבל

אני שם עכשיו, ואם נכנסים מהסרגל למעלה (איפה שכתוב צ'אט) את נכנסת ישר לחדר.

mila33

New member
מה זאת אומרת הסרגל ?

חשבתי שפשוט נכנסים לחדר בצאט המתקדם לא ?

colourful

New member
סתכלי פה למעלה

מעל המילים : "הורות הומולסבית" יש שם פס כחול ועליו כל מיני מילים, ביניהם המילה "צ'אט" פשוט תלחצי עליה.... ואת שם! (קסמים)

למעלה